Annemin bana verdiği saçma sapan bir ceza sonucu 11 ve 13 yaşlarında iki oğlan çocuğuna bir süre anneleri evde yokken bedava bakıcılık yapmak zorundayım. Dün de ilk defa bu iş için gittim. Sorun şu ki, çocuklar anneleri evden ayrılır ayrılmaz üstüme atlayıp çoraplarımı aldılar ne oluyor dediğimde ise artık onların “kölesi” olduğumu ve yalınayak dolaşmak zorunda olduğumu söylediler (kendileri evde terlik ve çorap giyiyor). Ben ise ayaklarımın çıplak görülmesinden nefret eden evde bile asla çoraplarını çıkarmayan bi insanım, aşırı rahatsız oldum yani. Anneleri eve döndüğümde ise durumu anlattığımda “ne olacak canım büyütme” “çocuk onlar” “katlan o kadarına da” tarzı tepkiler aldım.
Olayı ben mi fazla büyütüyorum? Bugünlerde oraya tekrar gitmek zorundayım, yine çoraplarmı çıkarmamı isterlerse sizce ne tepki vermeliyim?
Olayı ben mi fazla büyütüyorum? Bugünlerde oraya tekrar gitmek zorundayım, yine çoraplarmı çıkarmamı isterlerse sizce ne tepki vermeliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biliyorum rahatsız olacaksın ama çorapsız git bu sefer ne yaparlar acaba 🤔
Ben diyorum çorapsız duramıyorum sen diyorsun çorapsız git🙈 Napcaklar mutlu olurlar heralde "itaat" ettiğim için 😅
Bu itaat etmek olmuyor kendi isteğinle yapıyorsun onların cikartmasindan iyi :)
Bir yandan haklısın onların istemesiyle çıkarmak çok daha küçük düşürücü oluyor ama diğer yandan da sonuçta onların istediğine gelmiş oluyorum ve öyle olmak yine çok rahatsız edici. Başka bi şey yapamaz mıyım diyorsun?
Külotlu çorap giyebilirsin
Sen de bi hiç çorap giyme bi de külatlı çorap giy diyosun hangisi :D
Çorap diye tutturdun napim😅
Gururumu korumaya çalışıyorum napiyim 😅
Bu sabah yine gittim oraya, bu sefer diğer cevap verenlerin gazıyla ben onların çoraplarını çıkarttırmaya çalıştım ama çok ters tepti 😅 Hem yine çoraplarımı aldılar ve geri vermediler hem de bidahaki sefere direkt çorapsız gelmemi "emrettiler" 🙈 Senin dediğine geldi yani napiyim şimdi? 😅
Külotlu çorap giy biraz riskli ama olsun diren bakalim :)*
Neden riskli?
Ya onuda çıkartmaya kalkışsalar🤭
😅 evet napiyim deniyim mi yine de
Son Karar senin
Ha bi de eğer bidaha önümüzde çorap giyme "cürretini" gösterirsen seni falakaya yatırırız dediler😅 O yüzden çekiniyorum giymeye.
ne olacak canım büyütme 😂 çocuk onlar
Off sen de mi 🙈 napıcam ya
İki çocuğa laf geçiremediysen başka şey demiyorum
Çocuklarla aram pek iyi değildir 😅
Daha beteri olabilirdi 😂
Ne gibi?
Onu sen düşün. Şaka kurban adayısın 😂
Bi şey anlamadım :D
Seni ıslatabilirler. Ayaklarından çekip sürüklerler. Yapılacak çok şey 😂
Naoiyim yani galime şükür mü edeyim :D
Et bence 😂
bu konu biraz farklı yönlere gidiyor
o ne demek
Bedava çalışılır mı?
Cidden buna mi takıldın😂
@_Just_Smile_ kesinlikle buna takıldım. Bedava çalışmak niye? 😂
Çalışılmaz. Ama dediğim gibi annemden aldığım ceza sonucu yapıyorum. Çocukların annesi de annemin arkadaşı.
Doğru ama bedava sakız bile vermiyorlar sen iki tane sevimsiz şeye bakmak zorundasın. Zor olmalı 😂😂
Her ne kadar sen bedava çalışıyor olsan da o kadının sana "harçlık" adı altında bişeyler vermesi gerek haftalık en az 200 gibi. Ve başka hediyeler vs. Adabı budur bu işlerin. Aksi seni enayi yerine koyup kullanmaktır ve çok ayıp
Onu bunu boşver dövmeye ikna et onu dövsün😂
Harçlık ayrıca alıyorum zaten bakıcılıktan bağımsız olarak o ayrı. Bakıcılığı yediğim bir halttan dolayı (oralara girmek istemiyorum 😅) ceza olarak yapıyorum. Ama yetmezmiş gibi ekstra bir de bu çorap mevzusu çıktı tam da kişisini buldu gerçekten 🙈
@_Just_Smile_ dövmek değil de onlar nasıl çocukmuş öyle? Anneleri onları öyle eğitmiş demek ki. Ben hatırlıyorum 5 -6 yaşlarındayken bile eve benle ilgilenmeye biri gelmişse çekinirdim ayıp olmasın diye onu misafir gibi görürdüm. Sen benim kölemsin ne demek yaa? Aile o çocukları küstah ve ukala yetiştiriyor demek ki
Ailenden aldığın harçlıktan bahsetmiyorum, dediğim harçlığı çocuklarına baktığın kadından almalısın diyorum
Kadın annemin arkadaşı, mesela annem de onlara özel ders veriyodu parasız, öyle yakın arkadaşlar.
Yakın arkadaşlık demek beleşçilik demek değildir. Mesela can ciğer kankan sen hastayken kızını gönderip her hafta senin evini temizletmiş olabilir. Sen sadece teşekkür edip oturursan bu ayıptır. Kıza bir kıyafet, biraz harçlık almalısın veya gezmeye götürüp mağazada baştan aşağı giydirmelisin. Harçlık vermelisin ısrarla. Bu adaptır.
Yakın arkadaşımın kızı nasılsa diye yapılan iyiliğin üstüne yatmak ayıptır.
Daha ilk gidişim belki bi güzellik yaparlar :D Aslında çoraplarımı almasınlar ona bile razıyım 😅 Yeni nesil böyle demek ki, veya cezamı daha da ağırlaştırmak için özel talimat almışlar 😂
Sen o çocukların çoraplarını çıkar zorla. Sonra de siz benim kölem oldunuz. Sen çabuk bana su getir, sen meyve getir. Sen de çerez getir hadi sallanmayın de. Sonra da bana yelpaze tutacaksınız de
Ahaha bana bunlarla gel 😂 Ama yapabilir miyim ki bilmiyorum sonuçta iki kişiler benden güçlü olabilirler. Yine de dene mi diyorsun?
Ya herru ya merru 🤣
Peki yine önce bana bişey yapmalarını mı bekliyim yoksa anneleri gider gitmez emri vereyim mi "çıkarın çorapları!" 😂
Bugün sabah yine gittim oraya, verdiğiniz taktikleri uygulayacak olmanın verdiği hevesle 😅 Anneleri çıkar çıkmaz bu sefer ben verdim emri, derhal terlik ve çoraplarınızı çıkarın artık benim dediğim olacak! Önce birbirlerine sonra bana bi baktılar, sonra yaklaşık 3 saniye falan sürdü heralde ayaklarımdan çoraplarımı almaları 🙈 Üstüne bi de gıdıkladılar cidden çok çevik ve yaşlarına göre kuvvetliler ya denk olamıyorum 😅 Gün boyunca da ceza olarak beni oradan oraya emeklettiler televizyon izlerken ayaklarını üzerime uzatıp beni sehpa olarak kullandılar falan 🙈 Çıkışta da bu sefer çoraplarımı geri bile vermediler hatta dediler ki bidahaki gelişte önlerinde çorap giyme "cürretini" gösterirsem ceza olarak beni falakaya yatırcaklarmış. Fikirler çok ters tepti yani kızlar ne diyorsunuz? 😅
İki tane çocuğu dövemedin ya gerçekten😂😂 bi dovsen herşey duzelicek aslında 😂
Bu muhteşem fikrin sahibi de konuşsa da onun da yorumlarını alsak 😅
Beceremrmişsin otur sıfır! 😂
Evet onu farkettim😅 şimdi bu durumda napıcam onu söyle :D
Hala cevap yok inanılmaz...
Ben senden umudu kestim 🤣
Yaa senin yüzünden gördüğün üzere başıma gelmeyen kalmadı yardım etcen bana başka şansın yok 😅
Hırsız polis oynayacaz de , onları sandalyeye bağla 😂
Son dahiyane fikrine çok benziyor nedense 😂 baya çorapsız mı gidicem şimdi ben oraya önce onu söyle.
Kilolu çorap giy çıkaramazlar 😂
Fena fikir değil ama emin misin bak senin yüzünden falakaya yatarsam kötü olur😅 Riske gireyim mi yani?
İki vuramıyon mu? Dayak cennetten çıkmadır 😂
Vuramıyorum 2 kişi alt ediyolar beni 😅 Soruya cevap ver sen
Benden bu kadar bro
Yaa yarın sabah bidaha gidicem oraya lütfen ama
Ben diyeceğimi dedim
Külotlu çorap fikrin de ters tepti bilek kısmından kesip yine ayaklarımı çıplak bıraktılar üstüne bi de falaka cezası yedim sayende 👏 Çocukları dövmekten başka parlak fikrin yoksa "full itaat" moduna geçicem artık başka çarem kalmadı 😭
Döv onları
İki kişi birleşince benden daha güçlü oluyorlar 😅
Yuh. O kadar güçsüz müsün?
Dediğim gibi iki kişiler ve erkekler ben de herkül sayılmam 😅
Iki kişi hele bide "erkek" olmalari senden güçlü olacaklari anlamina gelmez! Sinirlendirme beni döv onları!
Ne yani 11 yaşında "erkek"ler diye onları dövmeye gücün yetmez mi?
Hmm fiziken diren diyosun yani olabilir deneyebilirim bidahaki sefere 😅
Dene mutlaka sonucu yazarsın 😂
Tamam yazarım ama durum daha kötü olursa sonucu senden bilirim 😅
Getirtme beni oraya paramparça ederim onları 😂😂
Başka bi cevapta da demiş ki mesela kendin çorapsız git sence o nasıl fikir?
Çok yaratıcı😂👌🏻 ama illa çocuklar bi bokluk yapicaklar belli sen yinede döv garanti olsun😂
Eğer dövebiliyosam istediklerini yapmama gerek yok ki mesele dövemezsem işler daha kötüye gitmesin 😅
Öğren işte dövüşmeyi falan ilerde lazm olur;)
Hiç bilmiyorum valla napayım tekme falan mı atayım :D
Yumruk tekme tokat muhteşem üçlü 😂👌🏻
Bi birine bi birine 😂
Yes😂
Dövemedim 😅 ama bu gidişle onlar beni dövücek 🙈
Sende artık dövemiyosan katlanicaksin yapcak bişey yok😂😑
Offf napiyim yani bidahaki gidişte ciddi ciddi çorapsız mı gideyim?
Sen bilirsin artık. Ben karışmam ben olsam döverim akılları başlarına gelir. Annelerine söylerlerse baya güzel olur oda senin annene şikayet eder senden çocuklarımı dövüyor diye. Sende sinir hastası ettiler beni de bidaha göndermez annen seni bakıcılık yapmaya. Benim sana vere bileceğim tek çare bu çorap falan bilmem ben
Bu olanları anneme anlatsam zevkten dört köşe olur ne güzel ceza vermişim diye 😅 Sen de biraz benle empati yap yahu dövemiyorum işte ben bi vursam misliyle karşılık vercek gibiler :(
Ne diyim kolay gelsin
Pfff. Bunu söylemekten nefret ediyorum ama, dediklerini harfiyen yapsam daha mı kolay olur acaba?
Evet çok kolay olur. Sadece döv ama öyle böyle değil aglasinlar bakma onlara. Sonra annelerine seni şikayet edince bidaha göndermezler seni
Dediklerini derken senin dediklerini değil onların dediklerini yapmayı kastetmiştim 😅 Senin dediklerini yapabiliyo olsam başka zaten :D
Peki
Ki dövsem (diyelim ki yapabildim) falan ve anneme bu şekilde gitse olanlar annem beni daha fena yapabilir zaten biliyosun onun cezasıyla bu işi yapıyorum 😅