Normalde bazen namaz kilan bazen kilmayan biriyim. Hep duzenli kilmak isterim ama tembellikten oluyor bu. Bazen bir yerde arkadasim ya da akrabalarim namaz kilarken aklima geliyor bende abdest alip kilayim diyorum kiliyorum sonra aksam kilmadigim oluyor. Icime dert oluyor yoksa ben riyakarlikmi yapiyorum insanlar oyle gorsun diyemi yapmis oldum oyleyse sanki insanlarin rizasini Allah rizasindan ustun mu tutmus oldum diyorum insan kafir bile olur boyle.
sonra diyorum yok oyle bisey ben insanlar gorsun diye degil namaz kilan birini gorunce hatirladigim icin kildim diyorum. Sonra diyorum madem oyleydi niye aksam yalnizken kilmadin uyudun?
Sonra korkuyorum milleti namaz kilarken gorunce de kalkip kilmiyorum riyakarlik olmasin diye. Sonra uygun zamanda duzenli basliycam diyorum.
herneyse siz nasil yapiyorsunuz? normaldekilmazken namaz kilan birini gorunce? Kalkip kiliyormusunuz? Riyakarlik oluyormudur?
sonra diyorum yok oyle bisey ben insanlar gorsun diye degil namaz kilan birini gorunce hatirladigim icin kildim diyorum. Sonra diyorum madem oyleydi niye aksam yalnizken kilmadin uyudun?
Sonra korkuyorum milleti namaz kilarken gorunce de kalkip kilmiyorum riyakarlik olmasin diye. Sonra uygun zamanda duzenli basliycam diyorum.
herneyse siz nasil yapiyorsunuz? normaldekilmazken namaz kilan birini gorunce? Kalkip kiliyormusunuz? Riyakarlik oluyormudur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer