Diğer Bir zaman makineniz olsa hangi yıla gitmek isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben 1945'e, 2. dünya savaşı bittiğinde, rusya veya amerika'da bulunmak ve onlarla birlikte bunu kutlamak isterdim. Bir zaman makineniz olsa hangi yıla gitmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
brokenbitch Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl çok değil aga 2012 felan güzeldi o günler dolar 2 lira, ismail yk dinleyerek hava atıyorduk internet cafe de hey gidi günler 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Renaissance dönemine gitmek varken, ne İsmail Yk'sı jsksks Yorumla
Beyazeşekliprens0 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 92% +1 yıl 1968 ford mustangın ilk çıkan arabasını almak isterdim 😁😁 1 8 Yorumla Soran +1 yıl enteresan Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl İlk 4 yıl arızaları çoktu o yüzden 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Arabayamı binecem arızasınımı giderevem Yorumla Soran +1 yıl gidiver Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Beraber gidek Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim, ben böyle iyiyim 😂🙏🏼 Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Tamam bacım hemen gızma yav 😂😂😂 Yorumla
EmirTA Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl M. Ö. 5729447 Bekle beni triceratops ben geliyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl jsksjsks Yorumla
al_per Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben insanlık öncesi çağa gidip dinazorlarin elini sıkmak isterdim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Vay be Yorumla
KilliVeGobekli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl 1453 yilina gidip Istanbulun fethini kutlamak isterdim. 2 0 Yorumla
Exantrik_Man Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Hiç kimsenin olmadığı bir zamana ne zamansa artık işte oraya. 1 0 Yorumla
Giethorn Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Cumhuriyetin ilan edilmesini gormek ve ulu onderle tanismayi cok isterdim. 1 0 Yorumla
ekayi61 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl 11 yaşına geri dönmek isterdim. veya ilkokula yazıldığım ilk güne 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 1997 ölen amcamın iyi günlerini görüp çok vakit geçirmek için. 1 0 Yorumla
seulgiloun82 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl seksenler doksanlara gitmek isterdim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Profil fotoğrafında tam olarak nasıl bir mesaj vermek istiyorsun? Yorumla
serkanw201 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Düşüncen hoşuma gitti bende geçmiş yılları hep merak ederim ilgi duyarım nazilerin toplama kamplarındaki acımasız işkencelerin önüne geçmek isterdim 2 0 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. öldüğüm yıla yaşamaya gerek yok snzkj 2 1 Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/_BAYlvXuneM Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl 2023... Kurtuluş günü jsjs 5 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Mü acaba :))) Yorumla
Dicletnd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kıyamet gününe cidden merak ediyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Profilindeki kızı bir an Hande Erçel sandım xd Yorumla
Senemalaca Takip Et Xper 4 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Geleceği merak ediyorum. 3000'li yıllara giderdim. 3 0 Yorumla
ғeαrleѕѕ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Açıkçası geçmişi grram merak etmiyorum sevmem de geçmişi valla ama ileriyi aşşırı merak ediyorum:D 1 0 Yorumla
BodybuildingerMK Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Fatih Sultan mehmedin. Dönemine. 🥳 Sksk 2 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. 7 sene öncesine gidip yaptığım hatayı düzeltirdim 1 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ronesans doneminde avrupada yasamak isterdim. 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 3000 yılına gitmek isterdim :))) 1 0 Yorumla
OlayHatun Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Öldüğüm güne 🙄 1 4 Yorumla Soran +1 yıl yapma :/ Yorumla OlayHatun +1 yıl Neden 😏 Yorumla Soran +1 yıl Ya ama işte bunu yapma sjksks Yorumla OlayHatun +1 yıl 🙄 Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl şimdi kutla okadar gitmeye gerek yok yorma kendini 0 0 Yorumla
varımveyayogum Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl ileri gidemiyoz mu 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana serbest Yorumla varımveyayogum +1 yıl eyvallah ölüm tarihime giderdim Yorumla
Çekilineskiüyeyim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Napıyon erzincanlı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl iyiyim, sen nasılsın ve nerelisin Yorumla Çekilineskiüyeyim +1 yıl Geçen bahsetmiştim hatırlasaydın Yorumla Soran +1 yıl Pardon ya, evet Elazığ, hatırladım Yorumla Çekilineskiüyeyim +1 yıl Aferin insan ol jajsjs Yorumla
Pıntık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl 571 tabii ki 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Pıntık +1 yıl Bu tarihi bilmeyecek kadar cahil misiniz Yorumla Soran +1 yıl Türkiye'de tarih dersi almadım, muhtemelen islam'la ilgili bir şeydir. Senin kadar olmasa da. Yorumla Beyazeşekliprens0 +1 yıl Peygamber efendimiz Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve Sellem efendimizin doğum günü 🌹❤️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
çok değil aga 2012 felan güzeldi o günler dolar 2 lira, ismail yk dinleyerek hava atıyorduk internet cafe de hey gidi günler
Renaissance dönemine gitmek varken, ne İsmail Yk'sı jsksks
1968 ford mustangın ilk çıkan arabasını almak isterdim 😁😁
enteresan
İlk 4 yıl arızaları çoktu o yüzden 😂😂
😂😂
Arabayamı binecem arızasınımı giderevem
gidiver
Beraber gidek
Teşekkür ederim, ben böyle iyiyim 😂🙏🏼
Tamam bacım hemen gızma yav 😂😂😂
M. Ö. 5729447
Bekle beni triceratops ben geliyorum
jsksjsks
Ben insanlık öncesi çağa gidip dinazorlarin elini sıkmak isterdim.
Vay be
1453 yilina gidip Istanbulun fethini kutlamak isterdim.
Hiç kimsenin olmadığı bir zamana ne zamansa artık işte oraya.
Cumhuriyetin ilan edilmesini gormek ve ulu onderle tanismayi cok isterdim.
11 yaşına geri dönmek isterdim. veya ilkokula yazıldığım ilk güne
1997 ölen amcamın iyi günlerini görüp çok vakit geçirmek için.
seksenler doksanlara gitmek isterdim
Profil fotoğrafında tam olarak nasıl bir mesaj vermek istiyorsun?
Düşüncen hoşuma gitti bende geçmiş yılları hep merak ederim ilgi duyarım nazilerin toplama kamplarındaki acımasız işkencelerin önüne geçmek isterdim
öldüğüm yıla
yaşamaya gerek yok snzkj
https://youtu.be/_BAYlvXuneM
2023... Kurtuluş günü jsjs
Mü acaba :)))
Kıyamet gününe cidden merak ediyorum
Profilindeki kızı bir an Hande Erçel sandım xd
Geleceği merak ediyorum. 3000'li yıllara giderdim.
Açıkçası geçmişi grram merak etmiyorum sevmem de geçmişi valla ama ileriyi aşşırı merak ediyorum:D
Fatih Sultan mehmedin. Dönemine. 🥳 Sksk
Geçmişe gidip geleceğimi düzeltmeyi
7 sene öncesine gidip yaptığım hatayı düzeltirdim
Ronesans doneminde avrupada yasamak isterdim.
3000 yılına gitmek isterdim :)))
Öldüğüm güne 🙄
yapma :/
Neden 😏
Ya ama işte bunu yapma sjksks
🙄
büyük ihtimalle 1950'lere giderdim.
şimdi kutla okadar gitmeye gerek yok yorma kendini
Dünya'nın başlangıcına.
2012
2003-2004 olabilir
70ler türkiyesine
2014den öncesine
ileri gidemiyoz mu
Sana serbest
eyvallah ölüm tarihime giderdim
Napıyon erzincanlı
iyiyim, sen nasılsın ve nerelisin
Geçen bahsetmiştim hatırlasaydın
Pardon ya, evet Elazığ, hatırladım
Aferin insan ol jajsjs
2013
2008
90 lara
2005e
2010
571 tabii ki
Neden?
Bu tarihi bilmeyecek kadar cahil misiniz
Türkiye'de tarih dersi almadım, muhtemelen islam'la ilgili bir şeydir. Senin kadar olmasa da.
Peygamber efendimiz Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve Sellem efendimizin doğum günü 🌹❤️