Ben Ziraat Bankasını seviyorum sitesi baya sade bir de para kesecekleri zaman havale eft için uyarıyorlar Sorum şu hangi bankanın hizmetlerini daha çok seviyorsunuz hangisini sevmiyorsunuz neden? En iyi internet bankacılığı hangisi?Hangi bankanın internet bankacılığı daha iyi sizce? Bir de mobil bankacılık hizmetleri hangi bankanın iyi? Mesela ben Akbanktan hoşlanmıyorum her şeye para kesiyorlar :( vakıf bank çok kötü bence :( Birde birisi bana havale ile EFT nin farkını tam olarak açıklayabilirse çok mutlu olurum... :) Birde vadeli vadesiz kavramları ne demek? İyi cevaplamalar.. . :)
Hangi bankanın internet bankacılığı daha iyi sizce?
Akıllı telefonların ve internetin kullanımı ile birlikte bütün bankalar şubeleri kadar mobil uygulama ve internet sitelerine de önem göstermeye başladı. Hatta şubelerden daha çok önem gösteriliyor diyebiliriz çünkü birçok işlemi şubeye gitmeden halletmemizi sağlıyor. Benim kullandığım internet ve mobil bankacılık hizmetleri arasında en beğendiklerimi söyleyeyim. İşte en sevdiğim bankacılık uygulaması listesi.
1- İş Bankası İnternet Bankacılığı (İşCep)
İşCep
İş Bankasının internet ve mobil bankacılık hizmetleri oldukça popüler. İş Bankasının mobil uygulamasının adı İşCep. Çok kolay kullanma sahip, beğenilen bir uygulama. Bankaya ya da ATM'ye gitmeden bankacılık işlemlerinizi halledebilmeniz için birçok imkan sağlıyor. Fatura yatırma, EFT, havale gibi birçok işlemi İşCep'ten kolayca yapabilirsiniz. Hemen indirip kullanmakta başlayabilirsiniz.
Enpara, QNB Finansbank’a bağlı bir internet bankacılığı sistemi. Herhangi bir şubesi filan bulunmadığı için giderleri de çok fazla yok. Giderlerinin olmaması müşterileri olumlu yönde etkiliyor, neredeyse hiçbir işlemden ücret almıyorlar. Bunun yanı sıra sadece internet ve mobil bankacılığı olduğu için siteleri ve uygulamaları gerçekten kaliteli. Siz de hemen indirip kullanmaya başlayın.
İnternet bankacılığı özelliğini sık kullandığı bir diğer banka ise Garanti Bankası. Kullanımı oldukça kolay, giriş yaptıktan sonra altta bulunan 5 farklı butondan istediğiniz işlemi gerçekleştirebiliyorsun. Kötü tarafı ise birçok işlemden ücret alması. Garanti Mobil uygulaması da çok popüler. Garanti Bankası müşterileri tarafından severek kullanılıyor. Bankaya gitmeden birçok işlem yapmaya olanak sağladığı için çok fazla tercih ediliyor. Oldukça da kullanışlı. Siz de hemen indirin.
Ziraat Bankası’nın internet sitesini ve mobil uygulamasını çok beğeniyorum ve sıklıkla kullanıyorum. Bankada yapabileceğiniz neredeyse tüm işlemleri sitesinden veya uygulamasından yapabiliyorsun. Vergi yatırma veya devlete yatırılması gereken harçlar konusunda çok iş görüyor. Kullanımı ve dizaynı da oldukça basit. Siz de Ziraat Bankası müşteriyseniz hemen indirmelisiniz.
İnternet ve mobil bankacılık hizmetlerini müşterine sorunsuz sunan bankalardan biri de Denizbank. Denizbank bankacılık uygulaması üzerinden müşterilerine birçok hizmet sunuyor. Kullanımı ve dizaynını en sevdiğim uygulamalardan bir tanesi. İndirmenizi tavsiye ederim.
Birçok bankacılık işleminizi şubeye gitmeden internet ve mobil üzerinden yapmanızı sağlayan bir diğer banka da Akbank. Ben özellikle mobil bankacılığı tercih ediyorum. Akbank müşterisiyseniz birçok bankacılık hizmetini tek tuşla halletmek için Akbank Direkt Mobil indirmelisiniz.
Vakıfbank benim mobil bankacılık uygulamasını ilk kullandığım bankalardan biri. Hatta dizaynına kısa bir süre önce güncelleme geldi. Kullanımı oldukça pratik. Birçok işlemi tek tuşla yapmanızı sağlıyor. Birçok faturam için Vakıfbank mobil bankacılık kullanarak otomatik ödeme talimatı verdim. Siz de indirmek için aşağıda paylaştığım linke tıklayın.
Önereceğim son banka Halkbank olacak. Müşterileri için kullanımı kolay internet ve mobil bankacılık hizmetleri sunuyorlar. Kullananların oldukça memnun olduklarını biliyorum. Fatura, vergi ödemek, havale ve EFF işlemlerini kolayca yapmak için şubeye gitmenize gerek yok. Hemen indirin.
Size önerebileceğim en çok tercih edilen ve beğenilen mobil bankacılık uygulamaları bu şekilde. Bankacılık hizmetlerini kolayca halletmeniz için müşterisi olduğunuz bankanın mobil bankacılık hizmetini kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
İş bankasını kullanıyorum ve bence çok iyiler. Basit ve kullanışlı.
Havale para gönderdiğin banka ile parayı alacak hesabın bankasının aynı olmasıdır. Aynı olduğundan dolayı anında para aktarılır.
EFT ise parayı gönderen kişinin bankası ile parayı alacak kişinin bankasının farklı olmasıdır. Bu durumda da bir onaydan geçmesi gerekir bu yüzden çalışma saatleri dışında yapılan eft ler iş saati gelince onaylanır.
eft de anı olmayan bankalardaki hesapların arasındaki para transferi yapılmasına denir. havale ise aynı bankanın bir başka hesabına para transferi yapmaktır.
vadeli hesapta paranı istediğin zaman çekebilirsin. parandan belirli aralıklarla hesap işletim ücreti alır banka (almayanlar da var). ayrıca faiz getirisi yoktur...
vadeli hesapta para bankada 1,2.3 ay vs vadede kalır, faiz getirisi vardır. vadeden önce paranı çekmek istersen banka kesinti yapabilir.
Hesap işletim ücreti yok, temel bankacılık işlemleri için masraf veya komisyon yok, mevduat faiz oranları yüksek. Üstelik şubeye gitme derdi olmadan masrafsız, sigortasız, düşük faizli ihtiyaç kredisi de var.
Enpara. com’da şube yok. Yani kira, elektrik, su ve doğalgaz faturalarımız, temizlik masrafımız, dosyalarımız, kağıtlarımız, çay, kahve fişlerimiz yok. Tüm ev masraflarınızın bir anda ortadan kalktığını düşünün, paranız nasıl size kalacaksa bizde de aynısı oluyor. Biz de bu parayı, mevduatlarınıza yüksek faiz vererek veya kredilerinize düşük faiz yansıtarak sizinle paylaşır.
Enpara. com hiçbir zaman fiziksel şubeleri kullanmayacak. Bu sayede de sürekli maliyet avantajı sağlayacak. Şube maliyetlerinden sürekli tasarruf ediyor olacağımızdan, size sunduğumuz avantajları da sürekli kılabileceğiz. Size iyi fiyat sunmak bizim için geçici bir kampanya değil, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası.
garantiyi kullanıyorum bence çok güzel. havale aynı banka arası işlem yani gatantiden garantiye parak göndermek gibi. eft farklı bankaya yani garantiden ziraat'e gibi. eft de şu var mesai saati dışında gönderirsen para diğer hesaba mesai saati içinde ulaşır.
İs bankasi bence bankacilikta en iyisi. Her yerde atm var, ustelik para yatirmali. Ziraat cok kalabalik. Vakifbank'in calisma sistemini cozemedim hala. Bankamatik bulamiyorsun. Kendi kafasina hata falan veriyor bazen.
havale aynı bankaya gönderilen eft başka bankaya gönderilene deniyor tek fark o :D yani akbanktan akbank hesabınaysa havale akbanktan ziraateyse eft :D
Ben Akbanktan çok memnunum umarım oda benden memnundur 🥳 gizli bir aşk aramızda ama daha açılmadı bakalım onu bekliyorum. Kırmızı kırmızı logosuyla karşıma geçip kabul edildi derse 🤩 işte o zaman güzel olur kıııızz
Şimdiye kadar kullandığım internet bankacılığı Deniz bank-Akbank-TEB-İng-Halkbank-Vakıf Katılım-Ziraat Bankası-Türkiye Finans ve Yapı kredi bankasının kullandım hangisinde aradığım işlemi en rahat yaptım derseniz Yapı kredi gerçekten bu konuda çok iyi. TEB den uzak durun derim oluşturduğu sanal karta bile para almaktadır.
Havale, aynı banka kartları arası para transferidir. Eft, farklı banka kartları arası para transferidir. Ziraat internet bankacılığı güzel halkbank idare eder...
Garanti ile çalıştım 6 yıl kadar, son 8 aydır akbankla çalışıyorum ve her konuda çok memnunum. Neden daha önce akbank ile çalışmadım? diye düşünüyorum :)
En İyi Cevaplar