Dünyada kimse doktorlarada faiş rakamlar vermiyor
Bu doktorların gözünüde bir türlü doyuramadık?
Dünyada kimse doktorlarada faiş rakamlar vermiyor
Bütün doktorlar için konuşmuyorum ama gün aşırı nöbetlere kalan mesleğini ve hastalarını önemseyen bu uğurda elinden gelen her şeyi yapan doktorlarımıza az bile. Ama ne doktorlar gördüm ki işi ticarete dökmüş
Çoğu para için yapıyor gerçekten kaliteli doktor az kalmadı
Cevap
7Cevap
Her gün çok sayıda hastaya bakıyorlar ve covid dönemi diye de çok yıpranıyorlar anlayış göstermek lâzım.
Ama onun öncesindede sıkıntılıydı
Kaliteli doktor çok az
Hastada begenmiyorlar birkaçı hariç mesela ben bir şeye ihtiyacım olsa İran'a gideceğim dişlerim ivin dekan kardiyologlarida çok iyi
Sorma ya eski kaliteli doktorlar kalmadı adam gitmiş yurtdışında paralı okuyup doktor oluyor ne beklersin bunun doktorluğundan çoğu ticarete dökmüş olayı kimse cerrahlar dışında doktorlara fahiş rakamlar vermiyor
Adam gitmiş özel dandik üniversiteden mezun oluyor aile hekimi olup akşama kadar ilaç yazıyor 8 binlirayı beğenmiyor
Hakedene sözüm yok ama yukarda allah var
Asgari ücretli çalışan insanlara kimse acımıyor ama kimsede bunu düşünmüyor asgar ücretle çalışıp üretmese doktor aç kalacak çünkü bizim milletin çoğunda akıl kıtlığı var Cerrah dışında diğer doktorlara 8-10 çok iyi İşini iyi yapan Cerrahlar herşeyi hakeder ama çok zor işleri
Yazık valla sağlık ya bu ben şimdi buna nasıl güvenip kendimi emanet edeceğim sağlık ya bu :(
Sen bi oku çileyi çekte görelim. Senin gibi cahili tedavi etmek için 100 bin bile az
Cahil sensin yüksek lisans mezunuyum ama Türkiyenin en iyi üniversitelerinden
Ahahah sen beni tanımıyorsun bile 😂
Ben emeğinin fazlasını isteyenden bahsediyorum zaten sende o onu anlayacak kapasite yok
15 alıyorum cicim şirket yönetiyorum ben iyi yönetmesem doktorlar aç kalır
Kıt olduğun için bilemezsin özel sektör olarak devlet memurlarını
Boşuna bizim insanlarımızda akıldan kıtlık var demiyorum
kazanması zor okuması zor o kadar insanla uğraşması zor aldıkları maaş da gözünüze batmasın ya
Para ver yurt dışından al diplomayı 😂
insanların meslek seçimleri nerede okumak istedikleri gibi hayatına dair seçimlerine siz karar verin en iyisi baya akıllı insanlarsınız ha
Sorun benim sağlığımsa tabiki ilgileneceğim
Vasifsız para ile diploma alınamazzzzzzzz bunların yapocağı tedaviden ne olur
Onlar yüksek almıyor şekerim biz süşük maaş alıyoruz. Yine yanlış tarafa isyan ettin. Bi kere de şunun yönünü bi tutturun artık ya
Bazıları öyle hatta ilaç şirketleriyle çalışıp komisyon alanları bile var özellikle devlet hastanesin de dolu bunlar sadece doktor olsa iyi.
Evet öylede çok var Allah bildikleringibi yapsın öyle olanları
Gözünü doyuramadık mı? Doktorların maaşı çok ama çok az. Her hastanın sorumluluğunu alması bile çok büyük yük. Rastgele dandik sağlık bölümleri 4-7 bin alıyorsa doktor en az 30 bin almalı.
30 bin alıyorsa Cerrahpaşa ya da İstanbul'da mezun olsun bir zahmet
30 bin alan hangi meslek var? Ülke çok mı zengin hangi ülke böyle faiş rakamlar veriyor
Ben diğer sağlık çalışanlarına göre söyledim. Zaten şu an uzman doktorların çoğu 13-14 üstü alıyor, 30-40 alanda var.
Kuzenim 8 alıyor uzman pandemi dolayısıyla 10-12 geliyor maaşı
Bilmeden konusmayın 😂
O düz maaşı :d
Yok düz değil dönerle birlikte o senin dediğin cerrahtır
Ahah :D
Evet daha bugün bir tanesini şikayet ettim ama benim şikayet ettiğim aile hekimiydi
İyi ediyorsun alıyorlar o kadar maaş bir zahmet düzgün bir şekildede baksınlar
Ne dedikleri bile anlaşılmıyor dün ateşime baktı ilaç yazdı ben de keşke boğazıma falan da baksaydın dedim hepsi bana saldırdı sen nasıl bizim işimize karışırsın diye ulan ben sizden daha iyi biliyorum yemin ederim
Bizim insanlarımız egolarını çok şişirdi baksana 100 bin maaş az diyor onlara😃
Abartmayı seviyoruz biz televizyon ne derse ona inanıyoruz
Çok cahil bir milletiz çok
Bak ben tıp okuyacaktım vazgeçtim diş okumak istiyorum 21 yaşındayım tekrar hazırlanıyorum ama doktorluk olmaz yani
Diş daha kazançlı kesinlikle
adam napsin italyada gunde max 10, hastaya bakiyor doktorlar bizdekiler 200 tane
Eski doktorlardaki kalite yok her önüne gelen doktor oldu bir dünya dandik özel üniversite
Allah uzun ömür versin
Allah uzun ömür versin
Bos yorum
Ayyt evet boş yorum zavallı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?