Kulağımı deldireceğim istediğim küpeyi ne kadar zaman sonra takmalıyım?
İyileşme süresine göre değişir ama en az 1 hafta beklemen lazım ki iyice iyileşsin. Beklemezsen çok sık iltihap sorunu yaşayabilme, acıma ve deliğin hızlı kapanma ihtimali olabilir
3-4 ay falan beklemen lazim. delinen yerin tamamen iylesmesi gerekiyo. hemen baska kupe takarsan enfeksiyon olabilir cikartman gerekir ve delik kapanir. daha azda surebilir aslinda, ne kadar cabuk iylesmesine bagli
10-15 gün sonra sakın deldirdikten bir kaç gün sonra takayım deme baya acı çekersin bende mikrop falan kapmıştı iyileşmeye başladığını hissettiğinde tak en az 10-15 gün bekle yani
Cevap
2Cevap
1 ya da 2 hafta mı neydi :D Aman bir onu yapmadığın kalmıştı peh
En az 2 3 ay beklet ben beklemedim sonra takamadim cok acidigindan
Iki sene önce kulağımı deldirdim hala küpe taktıkça acıyor yara oluyor işin ehli bir yerde deldirmiştirsin inşallah vallahi en az bir hafta veya 10 gün falan bekle yoksa iyi olmuyor
Kıkrdak deliniyosa 1 ay sonra. Yok normal yumuşak kısımsa 3 gün sınra
Normalde 1 hafta snra ama ben hep ayni gun takiyodum :D
valla benim kulagimdaki 7 deligi ayni gun deldirdim eve donunce de direk cikarip kendi istediklerimi takmistim bsey olmamisti yani :D snde ne hassas ciktin be anam :D
cok bile :D ne tatli canin varmis yahu :D iyi iyi kupe iyidir hadi hayirli olsun bakim :D
hahah suna bak ya :D ukala :D
yurtdisindan mal getirtmeyin arizali cikiyo elinizde patlar diye bosa demiyolar :D uretim hatasi ihihih ↖(^ω^)↗
Üretim hatası diyince şu saçma şarkı aklıma geldi vokali ne kadar sevsem de şarkı çok saçma -_- https://www.youtube.com/watch?v=lt4Uwtkr7oU :D:D:D
Amaaan tanriiiiiim :O uykumdaki homurdamalarimi sarki yapsam bundan anlamli olurdu. s git sen uyu bence uykusuzluk fena vurmus actigin sarkiya bak. s vah vah :/
vokal dayanismasi hiih :D
niden degilsin nesin sen :D
keske sormasaydim ben gidiyorum ya bb. s
2 3 gün beklemende fayda var.
Yuh! Inanma sen onlara :)
Yok yahu acı falan kalmıyor ölmezsiz merak etme :)
O zaman kolay gelsin :)
Çokça geldi başıma 'gık' demedim :dd Rica ederim!
Deldirdigin yer soyler sana
2 hafta diye biliyorum
2 3 ay bekle iyilessin
Erkek adam kupemi takar
2 hafta sonra.
Yapma l*n yazık
Hemen takmalisin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?