Dün kulağımı deldirdim. öyle atraksiyonlu bişi yokmuş gümüşçüye gittik ayakta zımba makinesine benzer bişi ile önce bir sprey sıkıp sonra tak diye deldi bir baktım kulağımda küpe var :D Çevrem "küpe sana çok yakışır" gazını verdikten sonra kıskaçlı takmaya başlamıştım ama Dans ile uğraştığım için 2 saniye bile kulağımda durmamaya başladı bende en sonunda deldirdim. Zannediyodum ki deldirdikten sonra istediğim küpeyi direkt takabilicem :D
Neyse asıl meseleye gelirsek deldirdikten sonra kimi arkadaşım "2-3 güne kaşınmaya başlar kaşınmaya başladığında çıkar ne istiyorsan takmaya başla" diyor diğeri "1 hafta sonra çıkar ama gümüş olmayan bir küpe takma en az 1 ay" diyo. bir diğeri başka bişi diyo kafam allak bullak oldu.
Kısacası napiyim 1 hafta dursunmu kulağımda sonra çıkartayım mı? bijuteriden 2 küpe aldım arkadaş çelik bu gümüş değil dedi sizce bu küpeyi 1 haftadan sonra takiyim mi? Napiyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Neyse asıl meseleye gelirsek deldirdikten sonra kimi arkadaşım "2-3 güne kaşınmaya başlar kaşınmaya başladığında çıkar ne istiyorsan takmaya başla" diyor diğeri "1 hafta sonra çıkar ama gümüş olmayan bir küpe takma en az 1 ay" diyo. bir diğeri başka bişi diyo kafam allak bullak oldu.
Kısacası napiyim 1 hafta dursunmu kulağımda sonra çıkartayım mı? bijuteriden 2 küpe aldım arkadaş çelik bu gümüş değil dedi sizce bu küpeyi 1 haftadan sonra takiyim mi? Napiyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer