Diğer Kafa Dengi Olup Olmadığınızı Söylim mi? WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Boş geçmeyin sjf Güncellemeler+1 yıl Vayy be kız olsam dakika başı yorum gelirdi ajsjs Kafa Dengi Olup Olmadığınızı Söylim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. Olur söyle bro 1 1 Yorumla WhatTheBok +1 yıl %11.4
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyle,Bu arada gifteki sensin galiba gözler aynı xjdbdhd 2 2 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Yüzde 90 bir, benim gözlerim fırıldak mı yav tü sana sjdk Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Eyw zksns Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Vayy be kız olsam dakika başı yorum gelirdi ajsjsHaklı gördüğüm başka ne var acaba kfkfj 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 388 cevap paylaştı. Söyleme. Çünkü inanırım.. 1 1 Yorumla WhatTheBok +1 yıl İnanırsan inanırım diye söylemiyorum ozaman sjdj Yorumla
yağmursenem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben kafa dengi degilim dikime giderim hep 1 2 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Ozaman yüzde yüz değil 1 Yorumla yağmursenem +1 yıl Aynen Yorumla
-KendineSüslü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gif çok irite edici 2 2 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Yüzde 0.5 Yorumla -KendineSüslü +1 yıl Aaa Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Sole 1 9 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Biraz deliye benzediğin için %82.4 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Hahaha kundaklama davasından yeni çıktımm mahkeme beraat kararı verdi iki ay sonra gizlice senin evi de kundaklayacağım Yorumla WhatTheBok +1 yıl Kundak ne demek 🥺 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Bebekleri kundaklayıp uyutuyolar ya işte ondan 🥺 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Bebek mi demek istedin bana 🤦♂️ Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl 👶🥄 🍼 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Mamayı sen ye ben bebek değilim sdj Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Bebito Yorumla WhatTheBok +1 yıl 🥺🥺 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şöyle hadi 1 2 Yorumla WhatTheBok +1 yıl %25 denksin Yorumla Yaban00 +1 yıl Bhhh😂 ben her kafaya uyarım oysaki Yorumla
reelgell7 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Şöyle kankam 1 3 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Yüzde 67 Yorumla reelgell7 +1 yıl Adamsın sende oylesin brow yüzde 98 sinbsen kanka🐱 Yorumla reelgell7 +1 yıl 👍🙌🏻👍🙌🏻👍👍🙌🏻 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Yüzde yetmiş 3 nokta beş Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 687 cevap paylaştı. Hadi bakalım söyle☺️ 1 2 Yorumla WhatTheBok +1 yıl %10 emojiden kaybettin :d Yorumla Düzbirisi +1 yıl Amann 😅😅 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Söyle 😂 1 2 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Yüzde 70 :d LovecezaM +1 yıl Hımhım. d
Aleyna257 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Söyle bakayım 😹 1 2 Yorumla WhatTheBok +1 yıl %9475747 😹 Yorumla Aleyna257 +1 yıl Uuuuu 😹😹 Bunu sevdimm Yorumla
abdnurs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gece gece bi anda gördüm ya 0 4 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Gifi mi gördün shd Yorumla abdnurs +1 yıl He valla gözlerini😂😂😂 Yorumla WhatTheBok +1 yıl Adamın gözleri çok güzel bence :d Yorumla abdnurs +1 yıl Bence dişleri Yorumla
PrensesAleyna Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Söyle kanka 1 1 Yorumla WhatTheBok +1 yıl %63 nokta 2 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Haşin erkeğim benim 0 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Puanla beni erkeğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vay ya karı olsak 1000 kere puanlamıştı uu! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya Yorumla WhatTheBok +1 yıl Sen kimsin lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kocanım Yorumla WhatTheBok +1 yıl Geçen küfür eden korkağın tekisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka mk sen çok mu beyfendisin kfkfkfkf Yorumla WhatTheBok +1 yıl Evet çok beydendiyim aşkım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşkım yerim seni Yorumla WhatTheBok +1 yıl Yi beni aşkım öp beni aşkım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben başkasını yicem mk karı yok ortada kfkfkf sana kaldım la Yorumla WhatTheBok +1 yıl Lan ciddi ciddi bana mı yürüyordun ak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl HEE napak mk yiyeceğim karı yok bari seni yiyem aklıma o gelir fkfkfkf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olur söyle bro
%11.4
Söyle,
Bu arada gifteki sensin galiba gözler aynı xjdbdhd
Yüzde 90 bir, benim gözlerim fırıldak mı yav tü sana sjdk
Eyw zksns
Vayy be kız olsam dakika başı yorum gelirdi ajsjs
Haklı gördüğüm başka ne var acaba kfkfj
Söyleme. Çünkü inanırım..
İnanırsan inanırım diye söylemiyorum ozaman sjdj
Ben kafa dengi degilim dikime giderim hep
Ozaman yüzde yüz değil 1
Aynen
Gif çok irite edici
Yüzde 0.5
Aaa
Sole
Biraz deliye benzediğin için %82.4
Hahaha kundaklama davasından yeni çıktımm mahkeme beraat kararı verdi iki ay sonra gizlice senin evi de kundaklayacağım
Kundak ne demek 🥺
Bebekleri kundaklayıp uyutuyolar ya işte ondan 🥺
Bebek mi demek istedin bana 🤦♂️
👶🥄 🍼
Mamayı sen ye ben bebek değilim sdj
Bebito
🥺🥺
Şöyle hadi
%25 denksin
Bhhh😂 ben her kafaya uyarım oysaki
Şöyle kankam
Yüzde 67
Adamsın sende oylesin brow yüzde 98 sinbsen kanka🐱
👍🙌🏻👍🙌🏻👍👍🙌🏻
Olur
Yüzde yetmiş 3 nokta beş
Hadi bakalım söyle☺️
%10 emojiden kaybettin :d
Amann 😅😅
Söyle 😂
Yüzde 70 :d
Hımhım. d
Söyle bakayım 😹
%9475747 😹
Uuuuu 😹😹 Bunu sevdimm
Gece gece bi anda gördüm ya
Gifi mi gördün shd
He valla gözlerini😂😂😂
Adamın gözleri çok güzel bence :d
Bence dişleri
heee hadi söylee bakim ben neyim :D
Söyle kanka
%63 nokta 2
söyle sjf
%75.89
De bakalım
Söyleee :)
%20.
Haşin erkeğim benim
Puanla beni erkeğim
Vay ya karı olsak 1000 kere puanlamıştı uu!
ya
Sen kimsin lan
kocanım
Geçen küfür eden korkağın tekisin
Ne alaka mk sen çok mu beyfendisin kfkfkfkf
Evet çok beydendiyim aşkım
Aşkım yerim seni
Yi beni aşkım öp beni aşkım
Ben başkasını yicem mk karı yok ortada kfkfkf sana kaldım la
Lan ciddi ciddi bana mı yürüyordun ak
HEE napak mk yiyeceğim karı yok bari seni yiyem aklıma o gelir fkfkfkf
Buyur söyle