Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum iyice takmaya başladım bu durumu. İçim içimi yiyor içimden hiç bi iş yapmak gelmiyor. Ablamın eşimden hoşlandığını falan düşünmeye başladım Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
teşhir etmiyorsa, birine zorla birsey yapmiyorsa beni baglamaz, kimseyi baglamaz. borini ozel ilişkileri yüzünden hapse atmak cok sacma.
Ne demek istiyorsun anlamadım biraz daha açıkla
SiZe geldiği zaman telefonunu ses kaydını falan aç uzaklaş ordan ya da kamera taktırma şansın varsa ayarla bak bakalım birşeyler var mı yok mu yoksa içinde şüphe seni yok eder
Ediyor zaten hasta oldum
Dediklerimi bi dene istersen başka şansın yok ikisinin de telefonuna da bakabilirsin birşey var mı yok mu diye
Eşimden yana şüphem yok
Bilemedim Allah sabır versin inşallah düşündüğün gibi olmaz
Baskalarina da merakli melahat gibi değilse göz koymuştur kocişine.
Ya demeyin şöyle şeyler Allah korusun 😞😞
Acik konusacak olursak bosanmis kadinlarin libidosu daha da yukseliyor hemen birini bulmaya çalışıyorlar tabi seninkine goz koyması yanlis.
Bence fazla suphecisin. Ablan da boşandı diye herkesten bı kötü bişey mi bekliyor ne? Sınırını koy bence.
Yanıyorsa en yakındakine sarar valla.
Kocanla mı yatıyor yani?
Yapsin kocanla
Kocan nede olsa elinoglu allaala
Kadınlar boşanınca biraz kafayı yer
Ya ben saçma sapan şeyler düşünmeye başladım. Eşimle benim aramdaki şeyleri mi kıskanıyor anlamadım. Cidden içim içimi yiyor
Gözünü dört aç o zaman sen
Ohoo çoktan ayarı vermiş demek
Ne demek istiyosun
Ablanı bızıklamış demek istiyorum. Böyle davtanıyorlar sa
Eşimden yana şüphem yok. Eşimde rahatsız oluyor bu durumdan zaten
İyi ozaman ne diyim. Ben olsam bende bızıklar sonra rahatsız oluyorum derdim çalmasınlar diye
hayırlı işler enişte baldız :D
Ne diyosun ya niye böyle şeyler diyosun
şaka yaa ablan yeni boşandığı için erkeklere güvenmiyordur ondan öyle diyordur takma kafana
Keşke erkeklere güvenmediği için dese ama ben iyice kafaya takmaya başladım
yok yok takma... yani ablandan bekerlmisin böyle bişey peki
Valla kimseye güvenim yok benim. Güvenim kalmadı. Napcam nasıl çıkıcam bu durumdan bilmiyorum
senin dertleşmeye ihtiyacın var anlaşılan
Aynen öyle
yazsana özelden konusalım
Ohaaa yok artık
Eşinle senşn yatak olayınız nasıl bunu ona anlatıyor musun canı öekmiştir belkş
Garip şüpheli 🤔
Şüpheli hareketler
Ablan orasbi mi
Ablan kocanı senden alacak
Olamaz öyle bişey
Kocan bu siteyi biliyor mu
Ciddi misin