Diğer Yatak odamdan 12 tane kirli külot çıktı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Uzun zamandır temizlemiyordumTemizleyeyim dedimTam 12 kirli külot çıktıKötü hissediyorum ne yapmalıyım Yatak odamdan 12 tane kirli külot çıktı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bi yıldır temizlemediysen aylık bi tane yapar 🤣🤣🤣Topla yak hepsini 😉Daha dikkatli ol daha sık temizlik yap sorun olmaz ellam 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Öncelikle azgın bir kadın olduğun belli fırlatıp atmışsın ilişki sırasında birde detaylı denizlik yapmıyorsun demekki 0 0 Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yapacak bir şey yok Kötü hissetmeye devam etmelisin bence 0 0 Yorumla
okuyanadam34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evli iseniz biri sizi ayırmak için büyü yaptırmış olabilir. Aileden birinün külotları değilse tabi 0 0 Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl Hiç azaldığını da mı fark etmedin ya bu nasıl bi külot bıolluğudur 0 0 Yorumla
Ayncnmsena Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kadınlığını sorgula derim bu ne saçma soru hem ya Allahım yarabbim... 4 0 Yorumla
Ranaferyad Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Odanı baştan aşağı temizle. Temiz olmayan yere melekler gelmez. 2 0 Yorumla
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl ben de kurcalasam çıkar 5 6 tane 1 1 Yorumla Catboy99 1 ay Benimde çorap var her yerde sjjs Yorumla
Lolish17 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. bayağı pasaklıyız galiba 1 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl külot nerde çıktı anlamadım etrafa mı sallamışsın 0 0 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. bizene *yanağından öpim 0 0 Yorumla
Wycombe Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 578 cevap paylaştı. Yıka belki lazım olur 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. Pöfff akıntı kokulu oda. 0 2 Yorumla 24augustos +1 yıl kurur koku yapmaz öyle :D Yorumla Master81 +1 yıl @24augustos 10 larca leş çamaşır 🤮 Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl bu da senin ne pis bi karı olduğunun kanıtı 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Makinaya at hemen onları. 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Nasıl yattın uyudun?😁 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl makinaya at eşine koklasın öyle at 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eşine mi Yorumla kanka35 +1 yıl eşine koklat sever mutlaka senle yaşayan Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 35,4b cevap paylaştı. Ya 13 olsaydı öyle düşün 0 1 Yorumla ailsıyert +1 yıl 😂😂 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne kadar pismisin sen 0 0 Yorumla
Casanova1donsuz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Giyip giyip atıyon 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet normalde kirli sepetine atıyorum ama bazen yorgun olunca odaya atıyorum Yorumla
shadowo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evlimisin bekarmi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evliyim de kocam farklı şehirde 2 aydırO olsa kirli evde durmaz ya bana zorla temizletir ya da kendisi temizler Yorumla shadowo +1 yıl Anladım zaten bisiler ihtiyacın olduğu da napiyorsun buralardamisin Yorumla Soran +1 yıl Neye ihtiyacım olduğunda Yorumla shadowo +1 yıl Şeye işte anlarsın ya o kilotlarda ordan kalma kesin Yorumla shadowo +1 yıl Ugi diye olan senmisin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İğrenç birisin biliyorsun dimj 4 1 Yorumla shadowo +1 yıl Daha kötülerin biliriyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En sevmediğim şey pis ev hanımı! 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kocam yapsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Bi yıldır temizlemediysen aylık bi tane yapar 🤣🤣🤣
Topla yak hepsini 😉
Daha dikkatli ol daha sık temizlik yap sorun olmaz ellam
Öncelikle azgın bir kadın olduğun belli fırlatıp atmışsın ilişki sırasında birde detaylı denizlik yapmıyorsun demekki
Yapacak bir şey yok Kötü hissetmeye devam etmelisin bence
Evli iseniz biri sizi ayırmak için büyü yaptırmış olabilir. Aileden birinün külotları değilse tabi
Hiç azaldığını da mı fark etmedin ya bu nasıl bi külot bıolluğudur
Kadınlığını sorgula derim bu ne saçma soru hem ya Allahım yarabbim...
Odanı baştan aşağı temizle. Temiz olmayan yere melekler gelmez.
ben de kurcalasam çıkar 5 6 tane
Benimde çorap var her yerde sjjs
bayağı pasaklıyız galiba
Daha temiz olabilirsin?
Çocuğun varsa ona acırım sadece
külot nerde çıktı anlamadım etrafa mı sallamışsın
Iyyyyyy pis kadın olacaksın desene
Allah sahibine yardım etsin
bizene *yanağından öpim
Kötü mi iğrenmçsin pislik
toplu yıkama mı yapıyon d
Yıka belki lazım olur