AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kammeyş cinleri musallat edilmiş büyü yapılmiş allah sifa versin
Nasıl bukadar net söylediniz acaba?
Seni ilgilendirmez bu ben olanı söyledim cinlerle aram iyi
Ne yapar peki onlar karı kocayı mı ayırıyor? Nasıl kurtulurum
Bence dalga geçiyorsunuz benle cevap vermediniz
Domuz yağını nerden bileceğiz nasıl bir şey Allah korusun
Başına gelen bilir
Eve alma bir daha sakın. Orayıda iyice gel git sil. Allah var keder yok kardeş korkma
Evet Allah büyüktür kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecek iyi ki cehennem var
Domuz yağı dışarıdan nasıl belli oluyor, margarin, tereyağı vs.
Bilemiyorum ama illaki böyle belli olur su olsa kururdu zaten sirkeli suyla silince
Margarin olur şaka yapmak için
Şakası bile kötü başına gelmeyen bilmez
Doğrumu onu bilmen lazım, Seni etkiliyormu ya da psikolojik olarak mı etkileniyorsun
Önceden etkileniyordum hocaya gideli biraz daha iyiyim ama yinede psikolojik olarak etkileniyorum korku var yani
O korkuyu atsan bişey olmaz. Gerçekten bişey yapıyorlarmıki merak ettim bende
Eşimle sürekli tartışıyorduk boşanma aşamasına gelmiştik hocaya gittik düzeldik sonra ama hoca hiçbir ücret talep etmeden Allah rızası için yapan birisiydi büyü olsada kimin yaptığını söylemiyorum dedi nazar felan dedi bazı işlemler yaptı dualı su vs
Bizimde öyle ama büyü vs. imkansız. Boşanma olsa boşanırız.
Evet zaten kader değişmez orası ayrı ama bu işler huzursuzluğa sebebiyet veriyor
İnşallah düzelecek
Ne anlarlar bu işten anlam veremiyorum ama sirkeyle sil orayı
Sildim gitmedi maalesef
Üzerini boyayın o zaman
Üst kata taşındım alt komşu boyatsa gidince bakıcam gitmiş mi izleri diye
Peki, geçmiş olsun
kızzz biri sana büyü yppmışşş yaa
Sizinde başınıza geldi mi acaba sürekli kavgalarımjz vardı durup dururken evi karıncalar basmıştı hocaya gittik kaç kez boşanmanın eşiğine geldik hoca nazar var dedi zaten Allah rızası için bakan bi hocaydı kimin yaptığını söylemiyorum görsemde dedi. Yinede cevşen yazdı dualı su felan verdi kavgalarımız bitti sonra
o sürmüştür hemşerim. görümcen..
Sabah Gregor Samsa gibi uyanmazsınız umarım
O neymiş? uyanmadım zaten bu 5-6 ay önceki foto
Domuz yağını nerden gördün de bilion
Araştırdım biraz başına gelen bir iki kişiye sordum onlar yapılmış dediler.
Görsem ne oldgnu bilmem anlamam valla
Domuz yağı olduğunu nerden anladin
Emin değilim işte sildim gitmiyor genelde o yağ ile yapıldığını biliyorum
Allah'a siğin kardeş büyüye pek inanmıyorum ama ben inşallah tutmaz onun Ahireti gitti sen Allah'a siğin.
Bu kondimasyra büyüsü
Nasıl anladınız?
Ne için yapılıyor o büyü
Az uz bu işin içindeyim
Ne için yapılıyor peki nasıl bozulur
Cevap verir misin dalga mı geçiyorsun yoksa
Evet dalga geçiyor…
Bence
Yatak odana sokma.
Sirkeli su
Sildim sirkeli suyla gitmedi
Musallat olmuşlar
Nerden anladın ne için oluyorlar valla herkes diyorda yazan yok devamını bence dalgaya alıyorlar
Nerden anladının cevabı bu işlerle uğraşıyorum bilinen belirtiler büyü var sanırım
felak nas ihlas
Okuyorum
sevmiyorlar mi seni
Hayır ilk baştan beri düşman gibiler bir görümcemle görüşmüyorum zaten cıvık cıvık hareketleri var eşime gelip gidip sarılıp öpüyordu eşim uyurken yanına yatıyordu odama izinsiz girip bende mesafe koydum inadına yaptı hep daha neler varda öyle ben üçümüz yaşamayı kabul etmedim diye düşman oldular bana
esin musade etmis. boyle olmasina. o nedir ya evli adamin odadina girop yanina da yatilmaz oyle. tamam kardes ama.. o kadar da degil
Evet öyle yetiştikleri için öyle alışmışlar sonra bana hak verdi ablasını karşımıza aldık konuştuk gene kadın devam etti hareketlerine
ablasi yani bide ufak ta degil.. koca kadin gidip yatak odasina yatmaz ama
İnadına yaptı işte 2 çocuğu var boşanmış çocuklarını başka şehirde bırakıp bizimle aynı şehirde tek başına yaşıyor kafası kırık zaten belli ne yapsam taklit etti ne eşya alsam aynısını aldı kıskançlıktan hasetten kafayı yedi
kendi yuvasi bozulduktan sonra seni cekememis.
Büyük ihtimalle kardeşinede bana da etmediği hakaret kalmadı kayınvalidem beddualar yağdırdı eşime
sebep? insan ogluna neden beddua eder?
Kızına sahip çıkmamış oyüzden 27 yaşındaki kızına o sahip çıkamamış biz sahip çıkacakmışız her hafta sonu bizdeydi onu dışlamışız onla gezmek istememişiz yeni evliyiz başbaşa kalma hakkımız yokmuş geldi evliliğimizin üçüncü gününde bile bizde yattı aynı şehirde olmamıza rağmen.
sorunlu mu bu? esinnnasil musade ediyor? sende esinle iliskiye bu sartlar altinda olmaz deseydin bari
Neler yaşamadık ki 1 yılım zehir oldu kaç kere boşanma aşamasına geldik ben karar vermiştim artık boşanmaya ben yalandan yapıyormuşum öyle diyor kaynanam sonra tepkimi koyunca sen görüş ablanla ben görüşmeyeceğim dedim oda iki kez felan görüştü soğudu ablasından gerçek yüzünü oda gördü bişey olsa evde müsait değiliz desek annesine şikayet ediyordu ablasıda hakaretler yağdırdı benden beter olsun Allah uzun ömür versin vs diye oda görüşmüyor bana burdan gidelim mi diyor arada bende kimse için düzenimi bozamam dedim
Allah uzun ömür versin vs diye klavye hatası. s
Aaaa uygulama değiştiriyor :D
hahaha KS bile kadindan taraf
Domuz yağı ne alaka onu anlamadım
Çünkü ona işlem yapıp sürülüyor
Nasıl engellenir ki bu büyü
Rutubettir o.
Rutubet başka oluyor alt katta oturuyordum biliyorum onu silince gidiyor. bu gitmedi
Rutubette böyle ayrı ayrı olmuyor biyerde toplanıyor
Rutubet olmasa da betondan su almıştır. Silsen de geçmez.