Normal işi gücü var. Bide Heteroyum diyo. Ama aklımı kurcalıyor heteroysa neden bana evet dedi. Ve neden ilk teklif ettiğimde tüm ilişkiyi kesmedi? Kızla ilişki istemem diyo ama mesajlara cevap veriyo. İstemese yazmaz dimi?
Etraftan biraz farklı bakıldığı için ifade edemiyor ama en azından denemek istiyor herkesin azda olsa var birşeyler bende çok daha değişik bir fantazi var mesala ama bu kız yapar irtibatta kalalım emin ol elde ettiririm sna
Yani sana aşığım gibi hiç bi şey söylememiştim daha önce. İlk kez bugun söyledim. Tepki vermesi lazımdı. Sessiz kaldı. İstiyorum seni dediğimde tepki veriyoda 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oda istiyor oda kanka türü gösteriyor ama eletmiyor
Sahi mi 😂
Ya istemese net bir tepki sergilerdi mızmızlanmazdı
Evet ama güzel bi şeyde söylemiyor
Zaman diyelim sabır sende korkutmadan git üstüne minnoşluk yaparak nasıl biri normalde söz edermisin mesaj olarak ta atabilirsin
Bazen evet diyor bana bazen hayır. Nasıl konuşacağımı bilmiyorum ki
Bana kızı tam tanimlarmsn nasıl biri ne sever ne Sevemez mesaj atarmsn sonra engel basarsn
Aslan Burcu
Kank burç boş günlük hayatta nasıl biri
Normal işi gücü var. Bide Heteroyum diyo. Ama aklımı kurcalıyor heteroysa neden bana evet dedi. Ve neden ilk teklif ettiğimde tüm ilişkiyi kesmedi? Kızla ilişki istemem diyo ama mesajlara cevap veriyo. İstemese yazmaz dimi?
Etraftan biraz farklı bakıldığı için ifade edemiyor ama en azından denemek istiyor herkesin azda olsa var birşeyler bende çok daha değişik bir fantazi var mesala ama bu kız yapar irtibatta kalalım emin ol elde ettiririm sna
Nasıl
Kanka ikna edici kabilyet olacak ben bir kızı neye. ikna ettim şok olursam keşke ilk başta gizliden yazaydim daha rahat ifade ederdim
Neye ikna ettin?) ya bu çok zor bide çalışıyor ortamda bir sürü kişi görüyor. Her türlü erkek kız görüyor. İkna etmem zor
Sürekli dışarda olan bir tip
Edersin insanin yalamayacaği şey yok yeterki konuşmy bil
E bir manyak olduğunu düşündüğü için ( kesin ) tepki vermemiştir
Manyak değilim ya aşığım)
Bende bisexuelim ve biri bana aşkım dese bende bir şey demem bende sorun yok
O hetero olduğunu söylüyor ama 😂
Hmm o zaman bileme.
Kadına mı yürüyorsun?
Evet
Merak ettiğim bir konu var. Kızmazsan ( kötü bir şey değil) sorabilirmiyim?
Sor
Birlikte (çıkma denilen) teklifi nasıl oluyor sizde (cahilliğime ver)?
Çıkma değil direk seks teklif ettim😂😂😂
İlk kez bugun duygusallığa bağladım aşkım dedim 😂
Ben bodoslama dalıyorum😂
teşekkür.
Yalnız nikin ilginç bu nasıl nik ya 😂😂
Tam benlik. Yemeği severim
İyi bişey
Sahi mi? İstiyor mudur acaba 🤷♀️
Şu an belli olmaz ama peşini bırakma nasıl bir bayan
Yani sana aşığım gibi hiç bi şey söylememiştim daha önce. İlk kez bugun söyledim. Tepki vermesi lazımdı. Sessiz kaldı. İstiyorum seni dediğimde tepki veriyoda 😂
Ne gibi tepki
Söyleme falan diyodu. Bugun sessiz kalması şaşırttı. Normalde tepki verirdi yani. Bugun susması ilginç
İlginc
Ben küfür falan edecek diye kendimi hazırlamıştım 😂
Yok be sende
Hoşuna gitmiştir
Olabilir