Benim 6 senelik yalın arkadaşım var normalde hep görüşürdük ama bu 1 2 ay içinde ne olduysa ne dışarı çıkıyor ne de benle görüşüyor benden başka arkadaşı yoktu benimde aynı benimde ondan başka arkadaşım yok bana karşı düşman olmuş gibi dışarı neden çıkmıyorsun diyorum seni bozan ne diye soruyorum hiç bir şey söylemiyor tam buluşma ayarlıyoruz ilk tamam diyor sonrada bahane buluyor gelmiyor ben ona ne yaptım bu tavrı var?
Güncellemeler
+1 yıl
Yakın*
Çıkmıyor*
Çıkmıyor*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha iyi bi arkadaş bulmuş neyi anlamadınki. Sıkılmış senden
Tavırlarıyla belli ediyor
Sosyal medya hesabı bende var annesi de sürekli bana gelip söylüyor çıkın gezin diye annesinin hatrına tek söylemiştim ona o da bu tavrı yaptı
Annesinin söylemesi ile yapıcaksan hiç yapma. S. ktiret başka insanmı yok. Takılı kalmayın bu kadar kimseye bağlanmayın ya bu ne duygusallık kimse vazgeçilmez değildir. Aile bile...
Duygusallık? Ağlayan yok burda arkadaşım yok sitede evde dura dura çürüdüm diye yazmıştım ona
Boşver gidene yol vericen. Niye o olmadan sokağa çıkamıyonmu? Çık gez yeni insanlar tanı
Annemde gelmiyor benimle tek gezincede deli gibi hissediyorum kendimi onun dışında yaşadığım semt küçük herkesi tanırım ama konuşmam hepsinindir bana kötülüğü vardır
Yalnızlığa alış. Hekes gider...
Ya alışmıştım öyleydi dışardan kaçtım hep ama ailede mahvetti beni
Hepsine yol ver. Ayaklarının üstünde dur herkesi arkanda bırak en güzeli yalnızlık
Konuşma yazma ona. Arkadaşın mı öğren bak
Yazmıyorum zaten bi en son pazarcılık yaptık ben en çok kazandığım için bunu yaptığını düşünüyorum
Gitmek isteyenleri tutma bırak gitsin.
Ona söyledim zaten gitmek istiyorsan git konuşmayalım diye sesi çıkmadı hayır öyle değil falan dedi bi şeyler söyledi
Git konuşmayalım demenin lüzumu yok. Susmak en büyük cevaptır.
Kafaya bunu mu taktın
Farklı bi durum varsada onu da öğrenmek istiyorum tahmin beklediğim için sordum soruyu bu aralar çok şey duyuyorum
Bunlar hep ergenlikten
Ne gibi şeyler