Benim böyle bacaklarımın bi kaç yerinde ve özellikle kalça bölgemde çok fazla çatlağım var şimdide bacaklarımda var ama kalça kadar yoğun değil geçmez mi bunlar 21 yaşındayım daha
Çatlak tedavisi yok henüz. Oluşumunu engellemek için cildini sürekli içten ve dıştan nemli tutmalısın, ani kilo alıp vermemeye özen göstermelisin .. Oluşmuş çatlaklar için sürekli banyoda kese ya da at kılı vücut fırçası kullanip bolca nemlendirmelisin. Bir de lazer çatlak tedavileri var, çatlak görünümünü belli oranda azaltan.
Yağlı yiceklerden uzak dur, bol sıvı tüket ve günde en az 4 saat yürüyüş yapmalısın tempolu şekilde, bacak hareketler yap ve duş alınca o bölgelere soğuk su dök sıcak suyu fazla kullanma o bölgelere geçer
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emin misin beyaz renkli olanlar geçmiyor diye biliyorum
merhaba ben 187 boyunda 117 kıloydum askerde dıyete basladım sımdıye kadar askerde 2 ay 14 gunde 27 kılo verdım 90 kılomu da 4 aydır koruyorum 3 altın dogal yontemler vara kılo verırken ctlaklar olusmasın dıye olusursa da en aza ındırıyor emın ol tecrubelıyım bu konuda ıstersen yardımcı olurum @soran
Geçmez canım ama güzellik merkezlerinde iyi geldiği iddia edilen uygulamalar mevcut.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kırmızı (yeni) olmuş olsalar geçerdi ama beyazlar geçmiyor. İnternette vakumlu tedavisinin olduğunu görmüştüm. Bende de var öyle kalçada ve iç bacakta geçmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim de var 26 yaşındayım 50 kiloyum spor da yaparım oluyor bunlar kafaya takma lütfen özellikle ani kilo alış verişler de çok olur ☺