Yani umarım bunu yapmazsınız :'D ohohohohiihihi :D https://i.hizliresim.com/8mR98V.jpg
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. off hiç kaçırmam direkt ilgi alanıma girer :) #şefkat ile yaklaşırım. utanıp ya da rahatsız olup terslese bile durmak yok yola devam :P sormam, soruşturmam, üzerine gitmeden sadece yanında olduğumu hissettiririm sonra bu tür durumlar için telefonda hazır tuttuğum İlhan İrem - Ağlama Arkadaş patlatırım peşine de bi'kaç doğaçlama espri, hafiften tebessüm ederse oldu bu iş :D
https://www.youtube.com/watch?v=4mf9SR4A6Y0
öyleyse hadi bakalım;10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılson zamanlarda iş yerinde çok karşılaşıyorum ve hiç te bir bayanın ağlamasına dayanmam. benim ailemde ki bayanlar çok ağladığı için ben sıkıldım. ağlayan bayan görmek pek hoşuma gitmez.
ama iş yerinde ağlayan bir bayan arkadaşım olduğunda yanına giderim ne sıkıntısı olduğunu sorarım.
ağlamak kimi zaman iyi gelir ama yinede ağlayan bir bayan olduğunda değmez üzülmeye derim ağlama artık derim.112 Yorumla- +1 yıl
hahahah :D reizz ben senin cevaplara çok gülüyorum ya :P afedersin hahah :D
- +1 yıl
okuma bir daha. ben yanlış bir konudanmı bahsediyorum da gülüyorsun. çok mu komik ve alay edici bir yaklaşımmı gösteriyorum.
- +1 yıl
yok yok ondan değil, aynı cümleleri 40 kez kuruyorsun :D trip atma yahu
- +1 yıl
işten yorgun geliyorum. ancak burada ilgim olan ve tecrübem olan konularda sorulara cevap vermek yorum yazmak hoşuma gidiyor. bazen nasıl cümle kurduğumun farkında olmuyorum.
- +1 yıl
yanlış anlama beni, kırılma abicim :D
- +1 yıl
tamam canın sağolsun. fark edersen bir daha uyar beni :)
- +1 yıl
öyle gelişine girişirsen uyaramam ki ::D
- +1 yıl
biraz esprili komik ya da eğlenceli bir konuda yazsa idim sana daha iyi cevap verirdim. ama ben senin sorduğun soruda ciddi olduğunu düşünerek cevap verdim.
onun için biraz kızdım
ama yinede kırgın değilsin. gülüyorsun morallisin. senide üzmediğime sevindim - +1 yıl
aslında detay komikti ama neyse sen öyle yorumlamışsın, sıkıntı yok :D
- +1 yıl
ben videoyu izlemedim açıkçası.:D
- +1 yıl
kendi düşüncemi paylaşmak istedim. adam hakkında alaycı ve saçma yorum yazmayı düşünmedim
- +1 yıl
Tamamdır :)
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen, özellikle karşımda ağlayan insanları duygu sömürüsü yapıyor olarak görürüm. Ne bileyim yani benim bildiğim insan ağlamasını saklamaya çalışır, utanır, gurur yapar, zayıflığını belli etmek istemez, hatta ağladığı için kendine kızar bile. Göstere göstere ağlamak ne la? Vicdanımı mı zorluyorsun? :D
12 Yorumla- +1 yıl
nomıssız vicdonsız :P
- +1 yıl
hahaha :D
Gülmeye başlarım. Ciddiyet sürem 30 saniye benim ama adamın cevabına kahkaha attım ya hu :D
Seni sersem kadın derim yani asdgs.42 Yorumla- +1 yıl
hahahhaha :D hayvan herif ya hahah :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
68Cevap
kadın ağlıyosa üstüne kafan çıkarım çığlıklar atarm gül l*n yoksa inmem üstünden diye tahtit ederim.
24 Yorumla- +1 yıl
ya hahhah :D
- +1 yıl
Yuh be kız kadının belki derdi büyük
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünümüz Türkiye'sinde maalesef ağlayan bir bayana bile yardımcı olabilir miyim demek bazen sarkıntılık yapıyormuşuz gibi algılanıyor.. ben her zaman insanlarla olan ilişkimde dini çerçeve içinde davranırım.. çok yardımsever bir insanımdır ancak maalesef yardımcı olmaya çalıştığın zaman baya tepkiyle karşılaşabiliyoruz.. ama olsun ben yine de yardımcı olabilir miyim diye soruyorum ters tepki alsam bile (:
00 Yorumla
+1 yılAbi kahkaha atarım karşısında. Çünkü daha önce oldu peçete uzattım ay sen kimsin be salak sktr git başımdan dedi millet tip tip bana bakıyor bişey yapmışım gibi o yüzden acıma yetime döner koyar gotune
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ulan teselli etmek icin yanina gitsek tersler sonucta Turk kizi.
32 Yorumla- +1 yıl
boşver kızın terbiyesizliği :D
+1 yılYaşıtımsa yardım ederim ve o bana guvenmez kacar gider
11 Yorumla- +1 yıl
topuk diyosun :D
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. gözyaşlarını silip teselli etmişliğim var ha bir de çikolata almıştım
13 Yorumla- +1 yıl
ayhh çikolata :D
- +1 yıl
tabii ki çikolatayı kim sevmez :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanıdığım biri ise muhabbet etmeye çalışırım güldürmek şart. Bu karı milleti çok ağlıyor zaten bizde ağlamayalım.
2-3 Hafta önce bu saatlerde bank'ta bir bayan ağlıyordu, ona bir şey diyemedim. EN ÇOK KOYAN BU OLDU BANA.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. elimden geldigince acisini dindirmeye calsiirim kim olursa olsun kadinlar aglamamali.
10 Yorumla
+1 yılYalana gerek yok, tanımadığım ya da pek yakın olmadığım biriyse bir şey yapmam (yani eğer yüz yüze değilsek) ama eğer tanıyorsam gider ne olduğunu sorarım çözüm bulmaya çalışırız.
00 Yorumla
+1 yılKalbini öyle bir sevgi yağmuruna tutarım ki kalbimizi bir attığını sanınca ya kadar ardından da dünyanın en mutlu kadını olduğunu farkında olmadan hissettiririm.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere çalışdığım mekan da aynı durumu yaşadım.
Sessizce oturdum bir kadeh içki yanına koydum.
Hiç konuşmadık ağladı ağladı ağladı.
Sadece taksiye binmesi yardımcı oldum.00 Yorumla Heoy, ne diye ağlıyorsun?
(Derdini çözmek, hafifletmek hiç olmazsa vir süreliğine aklını başka yöne çekip rahatlatmak lazım değilmi)10 YorumlaBaşka birinin başına gelmiş, iğrenç, kötü, sonu ölümle biten trajik ve acılı bir olay anlatırım, haline şükreder, ağlaması kesilir.
00 Yorumla
+1 yılSahsen agladigim da hep sevdigim sarilsin isterim. Onlar olmayinca ayicigima sarilip agliyorum. Yalnizlik kotu :(
02 Yorumla- +1 yıl
oyyyhh :((
+1 yılSenin açıklamayı görene kadarr girip bu fotoğrafı atmayı düşünüyodum :D :D
03 Yorumla- +1 yıl
hangi fotoyu
- +1 yıl
gec kaldın hanım kız :P
- +1 yıl
Aynen :( :D
+1 yıladam baya odunmuss
aglayan bir kadin bir bomba gibi tehlikelidir..
susmasini beklerim:)02 Yorumla- +1 yıl
bu adamın vitamini kabuğunda bence :'D hahah
- +1 yıl
:))))
yanına giderim mendil uzatırım hiç bişey yokmuş gibi ordan uzaklaşırım :D bişey olmuştur bir olaya karışmıştır ağlıyodur başımı derde sokamam :D
10 Yorumla
+1 yılAğlarken çok çirkin oluyorsun derim o da beni öldürür :D
yok ya telefonumda komik whatsapp konuşmaları var onları okuturum susar sonrada lunaparka götürürüm.01 Yorumla- +1 yıl
haha :D işte bu
Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı. Oturur bende ağlarım ya da ağlamasının nedenini sorar derdini paylaşırım
10 Yorumla
+1 yılSezen aksunun sen ağlama dayanamam parçasını yaşardım
00 YorumlaHiçbir şey yapmam, bir defa sordum hayırdır neyin var dedim, git ağzına sıçarım dedi, ne oluyor l*n sana şerefsiz dedim. İyilikle bir şey sordum değip tokadı yapıştırmıştım. Hak etti. Küfretmeyecekti.
01 Yorumla- +1 yıl
kızın terbiyesizliği valla.
+1 yılValla dayanamam giderim sarilirim tanisamda tanimasamda
12 Yorumla- +1 yıl
bence tanımazsan sarılma :P
- +1 yıl
Olsun bir bayana sarilirsan o bayanin destekcisi oldugunu gosterirsin ve icini rahatlatirsin
Müslüm gürses'in "Geliver yanıma güldür yüzümü" parçasını söylemesini beklerim.
06 Yorumla- +1 yıl
wait wait :P
- +1 yıl
are u sure? :P
- +1 yıl
that is that !
Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Ağlayan kızları görünce yaaa ağlamasana salak şey diyesim geliyo
10 Yorumlahiç bişey yapmazdım kadınlar içindeki acıyı gözyaslarıyla dısarı akıtırlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. ona Müslüm gürses den bu parçayı dinletirim Bir kadın tanıdım
10 Yorumla
+1 yılsorarım yani neden ağlıyorsunuz neyiniz var ama tersler büyük ihtimal çünkü asılıyorum sanır bayanlar genelde böyledir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılahahaha ben ağlarken biri bana böyle dese gülerim :D
01 Yorumla- +1 yıl
hahahahhah :D aynen ya hooff okudukça gülüyorum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanımadığım biriyse sadece eline bir peçete verir hayat, ağlamak için zamanı ve yeri sana doğru öğretememiş diyerek çeker giderim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 481 cevap paylaştı. :D resim süpermiş. Sorunuza gelince eğer anlatabileceği bir durum ise anlatıp rahatlamasını söylerim Bir sorunu varsa çözüm bulmaya çalışırım vs.
00 YorumlaKim ağlattı seni pıtırcık derim mendil uzatırım bide bir koşu çikolata alırım ona bide su zaten kendine gelir yavaş yavaş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,7b cevap paylaştı. Fazla bakmam, ya da teselli etme gibi bir tesebbuste bulunmam tersler falan iyilik yapalim diye birde firca yemeyelim dimi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO anki ruh halime göre değişir -.- Genelde bir şey yapmam , sonra yanlış anlaşılıyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHor görme garibi kimbilir ne derdi vardır sarkısını söyler destek veririm hacii ))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLahmacun küreğiyle vururum ağzına.
23 Yorumla- +1 yıl
onu aşağıda biri yaptı, sen başka bişey bul :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman serçe parmağına sehpa ile vururum? Olurmu.
- +1 yıl
hehh işte bu :D
Bu kadın neden ağlıyor şarkısını söylerdim :)
11 Yorumla- +1 yıl
hahahah :D
+1 yılkadınlar çok sulu gözlüdür ota boka ağlarlar.. o yüzden s2mde olmaz çok ciddiyim :))
00 YorumlaAnnem kardeşim veya sevgilim değilse gidip sarılarak tesselli etmem herşeyin bir sınırı var
01 Yorumla- +1 yıl
tabi ki :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılDua et ki tokat atmıyr daha ne desin odun 😃
12 Yorumla- +1 yıl
valla odun vitamini kabuğunda bu adamın :D
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı. Kolunda sümük var derim ahahahs:ddd
16 Yorumla- +1 yıl
hhahha :D
- +1 yıl
ayy hiç sorma hayvan ya :D
- +1 yıl
seni sersem kadın derim yani :DDD
Görmemezlikten gelirim ! Ne şeytanı gör , ne salavat getir :)
00 YorumlaHayirdir bacim yardimci olabileceğimiz bişey var mı
00 YorumlaNoldu derim, teselli ederim bir şekilde gel hadi içelim derim ¬¬)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sana sorayım sen ağlarken biri sana mendil verse sen ne yapardın. ben yaptığımda bağırmıştı sadece mendili uzattım konuşmadım.
01 Yorumla- +1 yıl
kızın terbiyesizliği.
Hiç bişey yapmam kalkar onu duyamayacağım bir yere giderim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. tesellı ederım tabıkı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturur izlerim ne yapayım yanına gitcem tersliyecek falan ne gerek var
01 Yorumla- +1 yıl
sen de haklısın :D
+1 yılpeçete uzatır, yoluma devam ederim.
10 YorumlaOnu teselli etmek için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırdım
00 YorumlaAglarken baslik acar misin :)
07 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani :D
- +1 yıl
ya açıkla merak ettim :D
- +1 yıl
ohoooo :D
+1 yılahaha süper ya adam king :D
01 Yorumla- +1 yıl
ahahah :D ayyh hala gülüyoruum
+1 yılkürekle kafasına vururum
01 Yorumla- +1 yıl
işte benim oğlumm :P !!!
Mendil veririm :D yardımcı olmaya calisirdim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılGülerim ben dayanamam :D
10 Yorumla
+1 yılCanım diğer odaya geçer misin, derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOturup yanına bende ağlarım Şener Şen gibi ;)
10 YorumlaGüzelse teselli ederim çirkinse kaçarım.
02 Yorumla- +1 yıl
işte bu :D hahah
kadın erkek fark etmez ağlayana sarılırım
00 YorumlaO zaman ağlatanın vay haline..
00 YorumlaFotografa cok güldüm :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?