Bugün siteden gidiyorum. Bir güle gülenizi alırım?

Bu kararı vermeme bir çok birikmişlik sebep oldu aslında. Psikolojik bilgilerimle özel olarak yardımcı olduğum insanların sebep yokken bir açıklama yapmadan veda etmeden beni silip engellemeleri. İşleri bitince tanımamazlıktan gelenler. Kendileri gibi düşünmüyoruz diye çeşitli hakaretlere maruz kalmamız. Yardım istediğimiz bir konuda alaycı yaklaşımlar. Aşırı dünyevileşmiş insanların ilginç bulduğum davranışları. En çokta abazalık yapan erkekler sebebiyle bir bu sitede bir bayana selam bile veremeyecek bir durumda olmamız (o bayanları kesinlikle haklı buluyorum okadar iğrenç insanlar var ki bende bayan olsam öyle davranırdım)
Aşırı egolu kibirli insanların oluşu. Birilerinin acı ve ızdırap çektiği bazı konularda trol sorular sorulması ve bununla eğlenmeleri ve daha bir çok şey. Bu sebeple bugün akşam ya da geceye doğru hesabımı tamamen kapatıyorum.

Konu silinmesin diye bir soru ekleyeyim bare :)

Bana son olarak ne tavsiye edersiniz? Malum el elden akıl akıldan üstündür.
Güncellemeler
+1 yıl
Gitme kararımı değiştirdim sebebi ise hiç tanımadığım insanlardan çok güzel mesajlar almış olmam bana kendimi iyi hisettirdi. Tabi bazı tahribatlar kalıcak içimde ancak kararım değişti. Gerek buraya gerekse özel mesaj ile içten sözlerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Bugün siteden gidiyorum. Bir güle gülenizi alırım?