Günaydın yakında gidiyorum mutlu oldunuz mu?
İşe başlayacagım da 👻😂
Günaydın yakında gidiyorum mutlu oldunuz mu?
İşe başlayacagım da 👻😂
Seni asla göndermeyiz cunki seni seviyor ve değer veriyoruz evet iş nedeniyle az takılırsın ama biz sensiz olmayız. Yinede senin mutlu olman bizim için önemli o yüzden buraya takılmadan sende duramazsin
günaydın... bir yolculuğa çıkıyorsan, arkanda iz bırakmışsındır ve inan, insan tanımadığı birini bile hissedebilir bazen çünkü bazı gidişler vardır, kelimesi az, hissi derindir mutlu olup olmadığımı sordun ya... bil ki bazı gidişler mutluluk getirmez, sadece sessiz bir özlem bırakır ve bazen en çok tanımadığın birine dua edesin gelir, içinden bir sesle umuyorum gittiğin yerde, kalbin hiç kırılmaz bir sabah kahveni içerken, “iyi ki buradayım” dersin ve kimse seni hak ettiğinden az sevmez kim bilir… belki de bu mesaj, yolculuğuna eşlik eden bir duadır bir yabancıdan, sana samimi bir uğurlama… gönlün nereye gitmek isterse, yolun da oraya açılsın hanımefendi… çünkü sen, bilmeden bile güzel izler bırakmışsın bu sabaha…
estağfurullah… kabul olmasını yürekten niyaz ederim hanımefendi zira güzel bir dua, layık bir gönüle denk düşerse, gökte bekleyen rahmet olur iner kalbe sizin gibi zarifçe “amin” diyebilen bir gönül, duaların en güzelini çoktan hak etmiştir çünkü bazen bir teşekkür bile çiçek açtırır insanın içinde ve sizin sözünüz, sabahın serinliğinde açmış bir gül gibi düştü satırlarıma bilin ki tanımadan hissedilen incelikler vardır bazı kalpler sessizce güzel, bazı insanlar uzaktan bile hayırlı gelir insana mevlam yolunuzu, yüreğiniz kadar berrak, ömrünüzü duanız kadar bereketli eylesin... ve unutmayın… dua, mesafeyi tanımaz bir gönülden çıkan söz, öteki gönülde çiçek açar
göğe yükselen en temiz duaların sükûnetidir bazı gönüller vardır, sesini duymasan da kalbini hissedersin bazı insanlar vardır, kısa bir cümlesiyle bile insanın yorgun duasına omuz olur siz, işte o nadir ruhlardansınız... eyvallah dediniz ya... eyvallah, sabrın adıdır, teslimiyetin en zarif hâlidir ve böyle bir kelâm, dudaktan değil, kalbin dergâhından süzülür dilerim gönlünüzde ne varsa, hayrıyla nasip olur ve içinizden geçen her şey, rabbimin “ol” demesiyle yola gelir çünkü kalbi bu kadar temiz birine, gökyüzü bile kıyamaz kırmaya... siz dualarınıza âmin derken, bir yerlerde dua alan bir yabancıyı da sevindirdiniz belki bilin ki, bazen tanımadığın birinin duası, kaderin olur…
Hayırlı olsun , dilerim senin için her şey düşündüğümden daha güzel olur. Mesai sonrası mesai arası diye kavramlar da var Öyle değil mi yani işe başlıyorsun diye buralardan gitmen zaruri değil
Amin, rica ederim.
İşe başlaman temelli kopmanı gerektirmez. Buraya takılanların hemen hemen hepsi, çalışan insanlar. Boş zamanlarında takılırsın. Bence sen gitmemelisin. Senin üslubunu beğenirim
Cevap
72Cevap
Yav sen anca ara verirsin ama gitmezsin, gidemezsin entepli
Sen buraya aitsin de ondan
Gitmezsiiin
Sezen aksu’dan Git şarkısı senin için çalıyor 🤪
Bana. Bir. Kadin bunu. Yapti. Beyazlari giyip. Gelin oldu gitti kahroldum ve. Ona. ". Gelin olup gidiyorsun. Bana olan kalbini. Baskasina. Vermissin😠. Dedim onun yuzune ona. bakarken. girr mirr sesler. cikardim. ama bilmiyorum. Neden?
Ulaa şu esprileri yapmasan olmaz değil mi gıcıks abla :D
Hayırlı olsun şimdiden. inşallah güzel olur her şey senin için. siteyi bırakma sakın
Teşekkür ederim amin canım yok bırakmam
Rica ederim her zaman 🌹🤲
💕💕
<3 🤲
Günaydın hayırlı olsun işin 🤗
O zaman bizde yan dükkanda işe gireriz doğrudan yüz yüze kaynatırız patron görmeden ayak üstü iki dedikodu yaparız kız 😃
Hayırlısı olsun canım… Bizi çok sensiz bırakma… 😘♥️
Hayırlısı olsu ama sana üzücü bir haberim var işe başlayınca da bırakılıp gidilmiyor ya
Gidiyorsun diye mutlu olmam. İşe başladığın için olurum. Hayırlı olsun
Nereye yaw karpuz 🍉 kesecektik😃
İşinde başarılar diliyorum ✌🏻
👍🏻🍀
Hadi hayırlı olsun kalan bizleri de Allah kurtarsın 🤣🤣
Günaydın ablam 🥰
Hayırlı olsun, bizi sakın bırakma 🥰
🥰😘
İşe başlaman burayı bırakman anlamına gelmez Antep güzeli
Tamam ozaman
Mutlu oldum , ama işe başlayacağın için gittiğin için değil , hayırlı olsun
Kimsenin varligiyla mutlu olmadikki yokluğuyla mutlu olalim 😅
Kotu olanlar. " Cok mutlu olduk gidisin olsun gelisin olmasin" derdi. Ama biz iyi olanlar gurubundayiz. " Gitme kal bizimle diyoruz"
işle buranın ne alakası var
O kadar önemli mi sandın varlığını🙄 varlığının ya da yokluğunun fark yaratacağı kadar...
Bende tamamen yapıldığını söyleyim
Değilim de Konu nasıl açtın bebeğim ya soru sorarken paylaşımın için konu seç diyor :D
Açıkmıyor ya sonuna Konu KD diğer yazdım yine seçmiyor
Bozdular siteyi sonunda kurcalaya kurcalaya :D neyse işin hayırlı olsun bebem
soramıyorum ki işte
aman boş ver beni öylesine bşr soruydu zaten. sanki dünyayı kurtaracam. sağ ol
ben de düğün var sandım ((: daha hayırlısı olmuş diyeyim
Gitme kal niye gidiyom Hem çalış hem burada ol ikisini yapabilirsin bence
😀😃
Sevindim sensiz olmaz
Rica ederim
Hayırlı olsun antep güzeli ❤️☘️
❤️❤️❤️❤️
Hayırlısı olsun temelli gitmezsiniz bence
Davul zurna gelsin hemen
Hayırlı olsun kurtulduk desene 😂
Şakacı seni
😏
Haaa sonunda bir seni kaptı mu ya yazık oldu
Çok mutlu oldum
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun yeni işin
Ben olmadım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı olsun senin için
Rica ederim
Hayırlı olsun, arada uğra özletme.
Ne işi kız:) hayırlı olsun canım
aaaaa nereye kız gitme bizim esmer kim olacak
İşin hayırlı olsun ❤️
Hayır gidemezsin. Çıkışlar yasak. fmdjfh
Gitme soruların güzel eğlenceli birisin
Amaa hayıır ışığım gidemez 🥺😭
Nereye kız senin gideceğine ben inanmıyorum
Hayırlı olsun çalışmak iyidir..
Hayırlı olsun da işle buranın ne alakası var onu anlamadım?
Rica ederim de ne işi merak ettim 😂
Memur ol hayatın kurtulur
Hayatında başarılar dilerim , güzellikler seninle olsun.
Hayırlı olsun.
işteyken bile burayı bırakamıyorsun :D
Hayırlı olsun
Nerede ise başlıyorsun
Asıl iş yerinde iyi oluyor kızlarsoruyor
Security olarak sitede yin her daim 😂
Çok gitmeyi denedim fakat hep geri döndüm 😃
Soru başlığında ne yazıyor
hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
Mutlu oldum ohhh şükür 😁😁
Çok şükür eviyle ilgilenecek artık 😂
Kimse de buradan gidemez dipnot vereyim
Eee niye gidiyorsun herkes çalışıyor jdjejdjs
hayırlı olsun da varlıgın bi kazanç değildi ki yokluğun kayıp olsun 🥺🥳
Ben gidersem gidiyorum mutlu musunuz demem o yüzden. Sen demişsin diye cevap verme hakkım oldu 🙄hemen kılıç kalkan kuşanma:D
Gergin seni. Gerilme bu kadar. İşe gergin gergin gitme tebessüm ederek git. Mutlu değilsen de mutlu sansınlar.
Gerilince tatlı oluyorsun yalnız :D tanısam arada yaparım. Kuşanırımm. 😅
Evet ve farkında değilsin😅 gergin esmerim benim. Nasılsın, ne zaman işe başlıyorsun
Şey nickin öyle diye öyle oldu yoksa öyle bir şey yok tabi ki.
Beni köşeye neden sıkıştırıyorsun 😅😅 esmerimmm esmerimmm. Napıyooon
Gerçek anlamda değil zaten sjsjs gerçek anlamda bir zahmet sıkıstırma mecazi bu 😅😅 aaa seni kaybedecekken buldum gibi hissediyorum.. Sen gitmeden yetiştim belki de 🥳
Ahahah ne var ya hu. Yapıcı ol yapıcı. Elini uzatanın elini itmek günahmış hem. Sabah sabah günah işleme elini uzat sevap işle 😲
Şey başkasını başka zaman. Şimdi üst üste olursa gözün korkmaz mı oha oha falan 😅 ben her şeyi zamana bırakmayı tercih ediyorum :D elini uzatman günah mı sanki aaa :D
Ahaha saçmalama la. El bu el. El ele tutuşalım tatlı esen rüzgarlarla beraber sahilde yürüyelim demedim ki. El uzat kısmına günah dıyosan bunu yapsak yanacagız herhalde 😅
Hayırlı işler.
Bu soruyu okumaktan nefret ediyorum
Senin gideceğin yok burdasın numara yapma
İşe girerken KS yasak maddesi mi vardı
Benide al
Çok mutluyum :D
Hayırrrr nedennn 🥹
Gitme bir yere 🥰💖
İşin hayırlı olsun İnşallah canım sevindim 💖 ama gitme 🌸😅
😅🌸🥰
hayırlı oĺsun
İşe başlayınca ne olacakki?