Diğer Afganlardan korkuyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela 3 gün önce 26 yaşındaki Türk bir adamı bıçakladıklaro haberini okudumSokakta dolaşamayacak hale mi geleceğizNe olacak Afganlardan korkuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yeter artık bunların kökü kurusun. Bıktık afganından da surisinden de yeter ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi gebersin Yorumla
Trolix Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 608 cevap paylaştı. Irak'ta savaş çıktığında Suriyeliler de bizim Suriyelileri izlediğimiz gibi izliyorlardı onları. Çok geçmedi başlarına aynı şey geldi. Çok geçmeyecek başımıza aynı şey gelecek. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Başımıza aynı şey gelse ne yapacaksın Yorumla Trolix +1 yıl Başka Türkiye yok. Ya ölürüz ya gömeriz başka yapacak bir şeyimiz yok. Yunanistan'a kaçacak halimiz yok sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Evet işte herhangi bir yere kaçacak halimiz yokBir de bunların hepsi problemliNasıl insanlar bunlar ya Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet öyle olucaz çünkü hiçbiri mülteci değil. Mülteci dediğin yerde kadın çocuk olur bunların hepsi genc kesim farkındaysan. Sonumuz hayrolsun 1 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Korkmuyorum, korkmuyoruz.Ancak bu hükümetin el altından bunları silahlandırmasından şüpheliyim.2023 öncesi her türlü pisliği yapacaklar gibi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2023 de kaybederlerse savaş çıkarırlar Yorumla ByToRo +1 yıl Kaybederlerse kim sallar ki? :DHerkes kucaklaşır muhtemelen Yorumla Soran +1 yıl Kim sallar ki mi?Bir kaybetsinler de gör senBunlar sadece fragman Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Bizden korksunlar. Benim semtimde yapamazlar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi kaç ay sonraki fikrini merak ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yeter artık bunların kökü kurusun. Bıktık afganından da surisinden de yeter ya
Hepsi gebersin
Irak'ta savaş çıktığında Suriyeliler de bizim Suriyelileri izlediğimiz gibi izliyorlardı onları. Çok geçmedi başlarına aynı şey geldi. Çok geçmeyecek başımıza aynı şey gelecek.
Başımıza aynı şey gelse ne yapacaksın
Başka Türkiye yok. Ya ölürüz ya gömeriz başka yapacak bir şeyimiz yok. Yunanistan'a kaçacak halimiz yok sonuçta
Evet işte herhangi bir yere kaçacak halimiz yok
Bir de bunların hepsi problemli
Nasıl insanlar bunlar ya
Evet öyle olucaz çünkü hiçbiri mülteci değil. Mülteci dediğin yerde kadın çocuk olur bunların hepsi genc kesim farkındaysan. Sonumuz hayrolsun
Korkmuyorum, korkmuyoruz.
Ancak bu hükümetin el altından bunları silahlandırmasından şüpheliyim.
2023 öncesi her türlü pisliği yapacaklar gibi
2023 de kaybederlerse savaş çıkarırlar
Kaybederlerse kim sallar ki? :D
Herkes kucaklaşır muhtemelen
Kim sallar ki mi?
Bir kaybetsinler de gör sen
Bunlar sadece fragman
Bizden korksunlar. Benim semtimde yapamazlar.
Bi kaç ay sonraki fikrini merak ediyorum
Bugün hep afgan haberleri gördüm
Korkuyorumm
Korkmuyorum ama ulkemde multeci istemiyorum artik
ülkeden kaçıcaz