Diğer Belinizden sarılıp öpmek istesem izin verirmiydinizz :D ? PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor izin verirmiydiniz heesadece sarılıp opcem 2 sanıyelık is be :/ kızmazsınız bunada :S Belinizden sarılıp öpmek istesem izin verirmiydinizz :D ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rosamen Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Mırıldarım, şu sıralar elden bir tutam ilgiye ihtiyacım var. :DdDDd 0 16 Yorumla PoisoneD +1 yıl :DDDDd burdakiler ilgisiz bırakmamalıydı yanlıs olmus jsdjksd mesaj kutunu ac ilgi yagmuruna tutulcaksın qewq Yorumla Rosamen +1 yıl Oh, nou, o tarz bir ilgiyi kast etmiyorum. djjdjdjBen istemeden kimse bana dokunamuz ayruca. -,- Yorumla PoisoneD +1 yıl ben dokunabilrm sadece dimi ^^ sjjsdks Yorumla Rosamen +1 yıl Eh, istiyorduk ama kör talih. Ne zuman isteduğumuz bizi istedu ki? İstemeduklarumuz hep önümüzde. :DD fkjjf şükürsüzüm dkdjjd Yorumla PoisoneD +1 yıl :SSSss hiç bişi anlamadım lan sjdklasdasd Yorumla Rosamen +1 yıl Iyi bari, ahahahah. :DD Yorumla PoisoneD +1 yıl açıkla ne demek istedin ^^ Yorumla Rosamen +1 yıl Bizim baktıklarımız bize bakmıyor diyorum. :DD git ilgini elden al diyor bir de. Ah ah :DD Yorumla PoisoneD +1 yıl heee sanirim birisi var ama bakmiyo sana djdnjdej uzuldum ^^ inss hayirlisi Yorumla Rosamen +1 yıl Püh sana, üzülme bana. Ben giduyom. Huh >:(Agagagagag... (acı içinde höykürür) Yorumla PoisoneD +1 yıl senin kafayi ysamak istiyorum jsbsjsjssj 🧐degisik bir kizimiz 🤣😄 Yorumla Rosamen +1 yıl İyu gcler. sss (Öfkeliyim sana. -,- ) Git dondurmalarını yee -,- Yorumla PoisoneD +1 yıl uff 3 tane kaldi gidimde yiyim harbiden 😁 Yorumla Rosamen +1 yıl Paylaşılmayan dondurma karna otururmuş, bir daha da kalkmazmış... Yorumla PoisoneD +1 yıl agzimdan yersen veriyim isirdim :/ Yorumla Rosamen +1 yıl Erimiş sevmuyem..Ayruca ben magnumu 4 liraya aluyorun -,- Yorumla
ILIKSÜTT Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kanka daha demin 5 sene önceki kızla buluştum keşke izin verseydi gözlerine bakarak yanaklarını ısırıp öpe bilseydim. 0 0 Yorumla
-KendineSüslü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Belime sarılacak kadar yaklaşabileceğini kimm söyledi? yersin yumruğu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İzin verirdim 😊 Peki ben seni yalamak isteseydim izin verir miydin? 😋😋😋 1 2 Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl güzel yorum.. Yorumla PoisoneD +1 yıl @sabah_ereksiyonu AYNEN DİMİ KNK ATLA HEMEN ANANIZI SKYM BİTMİYOLAR nicke bak herifteki ya Yorumla
esrazeeynep Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Tanımadığım biri neden belime sarılıp öpsün 🤦♀️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bulamadın mı burdan hala arayış 0 3 Yorumla PoisoneD +1 yıl takılıyorum bulmaya calısmıyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalga mı geçiyorsun kızlarla bro? Olta mı atıyorsun işe yarıyorsa ben de deniyim Yorumla PoisoneD +1 yıl dene Yorumla
Kuzuİremm Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. veririm 1 2 Yorumla okan4343 +1 yıl Veririm derken Yorumla PoisoneD +1 yıl @okan4343 anneni bana verir demek sitiyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mırıldarım, şu sıralar elden bir tutam ilgiye ihtiyacım var. :DdDDd
:DDDDd burdakiler ilgisiz bırakmamalıydı yanlıs olmus jsdjksd mesaj kutunu ac ilgi yagmuruna tutulcaksın qewq
Oh, nou, o tarz bir ilgiyi kast etmiyorum. djjdjdj
Ben istemeden kimse bana dokunamuz ayruca. -,-
ben dokunabilrm sadece dimi ^^ sjjsdks
Eh, istiyorduk ama kör talih. Ne zuman isteduğumuz bizi istedu ki? İstemeduklarumuz hep önümüzde. :DD fkjjf şükürsüzüm dkdjjd
:SSSss hiç bişi anlamadım lan sjdklasdasd
Iyi bari, ahahahah. :DD
açıkla ne demek istedin ^^
Bizim baktıklarımız bize bakmıyor diyorum. :DD git ilgini elden al diyor bir de. Ah ah :DD
heee sanirim birisi var ama bakmiyo sana djdnjdej uzuldum ^^ inss hayirlisi
Püh sana, üzülme bana. Ben giduyom. Huh >:(
Agagagagag... (acı içinde höykürür)
senin kafayi ysamak istiyorum jsbsjsjssj 🧐degisik bir kizimiz 🤣😄
İyu gcler. sss
(Öfkeliyim sana. -,- )
Git dondurmalarını yee -,-
uff 3 tane kaldi gidimde yiyim harbiden 😁
Paylaşılmayan dondurma karna otururmuş, bir daha da kalkmazmış...
agzimdan yersen veriyim isirdim :/
Erimiş sevmuyem
.
.
Ayruca ben magnumu 4 liraya aluyorun -,-
Kanka daha demin 5 sene önceki kızla buluştum keşke izin verseydi gözlerine bakarak yanaklarını ısırıp öpe bilseydim.
Belime sarılacak kadar yaklaşabileceğini kimm söyledi? yersin yumruğu
İzin verirdim 😊 Peki ben seni yalamak isteseydim izin verir miydin? 😋😋😋
güzel yorum..
@sabah_ereksiyonu AYNEN DİMİ KNK ATLA HEMEN ANANIZI SKYM BİTMİYOLAR nicke bak herifteki ya
Elimin tersiyle vururum
Knk sana bi kız bulalım artık
Veririm tabii
Tanımadığım biri neden belime sarılıp öpsün 🤦♀️
hayır.
Yooo
Bulamadın mı burdan hala arayış
takılıyorum bulmaya calısmıyorum ki
Dalga mı geçiyorsun kızlarla bro? Olta mı atıyorsun işe yarıyorsa ben de deniyim
dene
veririm
Veririm derken
@okan4343 anneni bana verir demek sitiyo
Bilmem duruma bağlı
Nöööö