Allah, mü'min erkeklere ve (mü'min kadınlara,) ebedî olarak kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde çok güzel köşkler va'detti. Allah'ın rızası ise, bunların hepsinden daha büyüktür. İşte bu büyük başarıdır.
Tevbe 72
Eğer bilmiyorsanız ilim sahiplerine sorun.
Nahl 43
Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. O temiz olanlar, iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar.( Onlar için bir bağışlanma ve bolca verilmiş iyi bir rızık vardır.)
Nur 26
Okuyun, araştırın , sorun.. selamün aleyküm
Tevbe 72
Eğer bilmiyorsanız ilim sahiplerine sorun.
Nahl 43
Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. O temiz olanlar, iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar.( Onlar için bir bağışlanma ve bolca verilmiş iyi bir rızık vardır.)
Nur 26
Okuyun, araştırın , sorun.. selamün aleyküm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aleyküm selam kardeşim, tabi ki. İman edip salih amel işleyen erkekler ve kadınlar için cennet vaad edilmiştir.
Allah erkeklere cenneti vermiş kadınlara yokmuş bakın ama bu kadar dar kafalı olunur mu ya yazık Vallahi
Onlar beyinsiz kardeşim boşver onları. Birçok ayette çok açıkça belirtilmiştir:
“Mü'min olarak, erkek veya kadın, her kim salih ameller işlerse, işte onlar cennete girerler ve zerre kadar haksızlığa uğratılmazlar.” Nisa su.124.
Amin
Evet ama cehennem ahalisinin çoğu kadın olacakmış, hadis var.
Evet bu doğru , çok az kadın cennete girecek öyle değil mi
Hep dedikodudan
@GameManager Valla billa. Gıybet kadınları kırdı geçti.
Ben cenneti kazanmak için yaşıyorum arkadaşlar sizde öyle yapın bence
Cenneti kazanmak zor ya
Kaç yaşındasınız
20, sen?
20 yıl daha sağlıklı hayatın olur onun dışında dünyanın boş olduğunu anlarsınız önemli olan zaman varken farkına varabilmek
Belki şu an bile sağlıkli bir hayatım yoktur.
Kardeş kadınlar 1-0 önde zaten, doğum yaparken ölen kadınlar şehit oluyor.
Doğumdan sonra çocuğu ölen anne isyan etmezse cennetle müjdeleniyor.
Kadınlar İslamiyetle değer kazandı zaten ben öyle bilirim
Kim etmiş
ee napim?
Gizlenmek seni kurtarmaz ama bunu bilmelisin
müslümanlar biliyor mu bunu
İnsanlara bakma ama sen onlarda yanacak üzülme sen Kur'an'a göre yaşa insanlara göre değil
insanların yaptıklarına göre yaşamıyorum zaten
O zaman onlara bana örnek gösterme lütfen olur mu eğer soru sormak istersen bana sorabilirsin bilmediğim yerde hocama danışırım olur mu
O aşağıdaki örümcek kafalı çomar partili yaratığa söyle o da giremeyecek cennete o koyun partisine oy verdiği sürece
Kim o ya
amin dediğin kişi sen de veriyorsan sen de giremeyecen 83 milyon kişinin hakkıyla onun da cezasını çekecen
Siyaseti sevmiyorum ben ama sana bişey dicem o zaman parayla muhatap olan herkes cehennemde yanacak o zaman
Hayır parayla alakası yok adam ekmeğindedir milyonları kazanıyodur o ayrı ama burada verdiğiniz 1 oy 83 milyonun hakkına giriyor ben de dahil eğer sen sırf dinci allah kitap kuran diyor diye körü körüne bir partiye oy veriyorsan ve o partinin de yaptıkları ortadaysa çok büyük kul hakkına giriyorsun allah bile demiş neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme diye
Kime oy verirsen ver kimse mükemmel değildir
Ben etmedim