Kız yaşına göre olgun, erkek de yaşına göre biraz çocuksu.
Ne dersiniz? Bu ilişkiye bir şans verilir mi, yoksa yaştan dolayı direkt eler misiniz?
Ne dersiniz? Bu ilişkiye bir şans verilir mi, yoksa yaştan dolayı direkt eler misiniz?
Ben ilişkilerde yaş faktörünün doğrudan olumsuz bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Birinin çocuksu diğerinin olgun olmasına da gerek yok. Eğer ilişkideki temel konularda ortak bir noktada buluşabiliyorsanız (ki bu durum yaş faktörü olmaksızın önemli) herhangi bir ilişkiden çok da zor olmayacaktır diye düşünüyorum. Tabii ki yaş farkından dolayı birbirinizin ortamına giremeyeceğinizi düşünüyorsanız ya karşınızdaki kişi sizden yaşınızdan büyükmüş gibi davranmanızı, düşünmenizi, o şekilde hareket etmenizi ve ona ayak uydurmanızı istiyorsa yorucu ve sıkıntılı olabilir. Ancak böyle sorunlarınız yoksa sadece yaş için bu kadar düşünmeyin derim.
Bir şans ver bence. Eleme. Esas olan ikisinin de erişkin olması, bu çok önemli. Daha sonra ise ruh, kalp ve ten uyumu var mı ona bak. Saygı, sevgi, anlayış, karşılıklı tatmin, sorumluluk duygusu, empati, güven, sadakat varsa yaşın hiç bir önemi yok. Hiç kaçırma sakın derim. Mutluluklar sizin olsun. 😎
Cevap
9Cevap
Yani eğer anlaşıyorsam fiziksel olarak beğeniyorsam verebilirim şans
Kimine göre mümkündür benim için değil, erkek fazla büyük kız da aynı şekilde küçük.. bir 99 lu olarak söylüyorum
Çocuk diyenler var 99lular 22 yaşında ağüağwld0eğ gayette olur
Yine aynı tipler 30 yaşındaki kadına da teyze falan diyor. Anlam vermekte zorlanıyorum açıkçası.
Asla Olmaz Hep Trip Yapar ilişki yaşadığı An Her Güzel şey Bozulur
Yüzeysel ve olgunlaşamamış birisiniz anladığım kadarıyla düşünce yapınızdan ve üslubunuzdan.
Erkek mi Senden Büyüktü 😂😂😂
Ben Erkek Küçük Sandım Kusura Bakma
Şimdi Soruyu doğru okudum istersen Yorum Yapabilirim
Benle eşim arasındada 10 yaş var gayet mutluyuz yani insanlara bağlı biraz
10 yaş var aranızda bilmiyorum şu an aşıkken güzel olabilir ama
ben 90 lıyım hiç başlamazdı bile muhtemelen
Sebep?
Ucuz bir genelleme bu. Bana kalırsa değerlendirmeleri kişiye göre yapmak daha sağlıklı bir tutum.
Duymak istediğimi söylemeniz gerektiğini belirttiğimi hatırlamıyorum. Ben de yazdığınızla ilgili kendi fikrimi söylemiştim, bu saldırgan üslubunuza ve garip tepkinize anlam veremedim açıkçası.
Size "Bunu diyemezsin, böyle düşünemezsin." demişim gibi anlamsız bir şekilde "ucuz ya da pahalı kardeşim ben kimsenin duymak istediğini söylemem sizce diye sormuşsunuz ben de cevap verme gereğinde bulundum bu bir sıkıntı ise siliniz yorumumu" gibi bir yorum yapmışsınız. Şu tutumunuzu kanıksayıp normalleştirmeniz bana kalırsa sizdeki esas sorun olarak görülebilir ama benim derdim değil elbette bu. Ayrıca anlam bozuklukları içerisinde o kadar kötü bir üslupla yazıyorsunuz ki son yorumunuzu anlayamadım bile, konuştuğunuz dili düzgün kullanmak sizin için her zaman avantaj olur düşüncesindeyim. Her neyse, daha fazla cevap vermeyeceğim. İyi günler.
En güzel yaş aralığı, gayette güzel olur.
10 yaş fazla gibi geldi bana.
Ciddi ise ver derim yoksa bosver
Mümkün benim sevgilimde 89lu ben 2000liyim
Net elenir.
Sebep? Yaş mı?
Yaşa bakmam
Degil
Mümkün
Anormal bir durum.
Tabi ki mümkün
şans verilebilir.
zorr