27 yaşında bir erkek ile 44 yaşında bir kadın birlikte olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba,

Ben 27 yaşındayım sevgilim 44 yaşında bir kadın.1 yıllık bir birlikteliğimiz var. 2 tane çocuğu var. Birisi 20 lerinde hatta. İlişkimizi bilmiyorlar henüz çünkü biz bile tam emin değiliz. Birbirimizi seviyoruz, ten uyumumuz çok iyi, birbirimizi anlıyoruz saygı duyuyoruz ve mutluyuzda.

Ama arkadaşları bu durumdan memnun değil zaten ne zaman buluşsak bakışlarından anlıyorum. Bazen maddiyat ile ilgili ufak iğnelemelerde yapıyorlar ama ben zaten iyi kazanıyorum ki aylık 20bin'e yakın gelirim var ondan bu güne kadar hiç bir para beklentim olmadı, olamazda. En son bir ay önce bir akşam yemeğinde terbiyesiz arkadaşlarından biri "sugar momy" gibi bir patavatsızlık yaptı sinirle tüm hesabı ödeyip kalktım gittim.

Benim tarafımda da arkadaşlarım aranızda çok yaş farkı var uyum sağlayamazsınız. Çocuğunuz bu yaştan sonra olmaz diyorlar vs kafamı çok karıştırıyorlar.

Siz ne düşünüyorsunuz sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Kendi yaşıtım bir çok insanla birlikte oldum ama hiç birisi bu kadının bana verdiği mutluluğu huzuru zevki veremedi. Haklısınız çocuk yapma ihtimali %0 gibi. O yüzden sonunu düşünmeden yürütmeye karar verdim. Nolacağını yaşayıp göreceğiz.
27 yaşında bir erkek ile 44 yaşında bir kadın birlikte olabilir mi?