Çoğunuzun "evet" diyerek, samimiyetsiz bir şekilde YALAN söylediğini duyar gibiyim. Evet yalan diyorum... Çünkü geleceğe dair umudu olmayan, bu ülke bitti diyen herkes isterse gidebilir... Ama gitmiyor, sadece LAF ediyor... Gerçekten risk gören, umutsuz olan tıpkı Suriyeli, Afgan, Latin Amerikalı, Afrikalı, vs. hayatı pahasına yola çıkıp gidiyorsa, dürüstçe "evet" diyenler zaten bu sorumu okuyamaz, çoktan yola çıkmış olurdu. Dünyanın iki blok olduğu dönemde bile, yakalanırsa kurşuna dizilme uğruna, SSCB den kaçıp batıya yerleşenler, denizlerde boğulmayı göze alıp Libya'yı terk edenler oldu. Ama bizim gidiciler sadece lafta kaldı.
Eeee naber? Türkiye'de şartlar kötüleşiyor ve siz halen gelişmiş ülkelere gitmeyi istiyor musunuz? Madem evet, neyi bekliyorsunuz? Norveç devletinin size, bir ev, bir araba, bir iş ve bir karı/koca vermesini mi? Yolunuz açık olsun. Bir buralardayız.
Eeee naber? Türkiye'de şartlar kötüleşiyor ve siz halen gelişmiş ülkelere gitmeyi istiyor musunuz? Madem evet, neyi bekliyorsunuz? Norveç devletinin size, bir ev, bir araba, bir iş ve bir karı/koca vermesini mi? Yolunuz açık olsun. Bir buralardayız.
Evet, giderim
Hayır, ülkemi terk etmem.
Evet, diyenler yalancı
Hayır, diyenler yalancı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler