Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha yenisin. olayları tam bilmiyorsun. bu sitede kızların erkeklerden farkı yok. hatta daha abazalar. kızların sorduğu sorularla erkeklerinkini karşılaştırırsan anlarsın. özellikle cinsellik bölümündekileri.
ayrıca bu sitede evli, nişanlı, sevgilisi olan kadınların sapıklığı yüzünden hesaplarını kapatan adamlar tanıyorum ben bisürü. hatta başka hesaplar açıyorlar yine o kadınlar onları bulup peşlerini bırakmıyordu. yanlış anlaşılmasın ben değilim.13 Yorumla- +1 yıl
Hmm ozaman onlar abaza kızlar oluyo
Cevap sahibi+1 yılevet de hemen erkekleri etiketleme demek istedim. yani kızlarla bir farkları yok.
- +1 yıl
Ben kızları da almştm da detayda erkeklere kaymşm :D
En İyi Cevaplar
Vampir insan kanı içmezse, bir süre sonra yarasaya benzer bir hal alır ya. Heh işte abazalar içinde bunu söyleyebiliriz, adam 16-17 yaşına kadar sevişememiş, bir kızın eline bile dokunamamış, e bir süre sonra isyan edip şekil değiştiriyor ve abaza ırkı ortaya çıkıyor...
03 Yorumla- +1 yıl
Hmm güzel cevap geçmiş olsun
- +1 yıl
Pardon :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kızlar memelerinin fotosunu nasıl diye atıyo buraya. Her cinsellik konusunu çok iyi biliyolar. Erkeklerin ne şekilde ne zamanda boşalacağını bile daha iyi biliyolar. Yani mesaj istiyolar kısacası. Erkeklerde doğaları gereği atlıyolar. Kısacası erkekleri abaza haline getiren zaten kızlar. Hepsi değil bazıları..
23 Yorumla- +1 yıl
Kızlarda büyük faktör doğru ama bir aşamdan snra diğelerne de sarkıyolar
Cevap sahibi+1 yılBazı erkeklerin bitin küçüğü oldukları doğru ama kızlar en büyük etken.
- +1 yıl
eline sağlık gizli
Abaza olunmaz Abaza dogulur gibi bişey demicem, 13 yaşına kadar annesi ve kızkardeşiyle altın gününe giden gençlerimizin ergenlikten sonraki aşaması :) ben böyle görüyorum abazalari.
03 Yorumla- +1 yıl
Haha güzelmiş :)
- +1 yıl
Biri sana sapık gibi yaklaşsa hoşuna gider mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Dur daha yahu, bu kadar yeniyken.. ya da biraz.. yok yok, fazla mı abartıyorsun?:))
114 Yorumla- +1 yıl
Allah allah sadece bu sitede mi abaza var ne yenisi ben doğduğumdan beri kızım felan :D
- +1 yıl
burada bilee demişim bak normalde artı burda.
- +1 yıl
Ya mesajlardan ya da aç bir iki tane soru bak anlarsn zaten çok zor bişey değil ayni bunu anlamak
- +1 yıl
bir kinaye sezdim de :D Yok atlama tamam haklıyım :D
- +1 yıl
İnatçı kızmı ben mi yani azcıcık :D Sanada iyi akşamlar rahatsz olysan söleyeblrdn atmazdm cevap.
- +1 yıl
Eyvallah btn sorularma yormlarma haklısın yazablrsn felan haha :D
- +1 yıl
Haha ama ben hep haklıyım arkadaşlarma sor :D İyi kalplisin ezik değil ya :D
+1 yılbilmem abaza olsa ne olur ki? boş ver? parayla yattım sen onurlu isen çocuğumun annesi olurdun olamadıysan boş ver abaza da abaza işte. ama mallık attanda kız gidiyor sallaya sallaya midem bulanıyor artık ha kasaptaki et ha senin vucudun ciddiyim bak. eskiden ölürdüm şimdi ise boş verdim ama param oldukça artık verip yatacağacağım. siz bunu hak ediyorsunz. bayan=para ne kadar para o kadar para.
00 Yorumladüzenli seks hayatı olan insanlarda da abazalık olabiliyor. bu anlıktır. hormonlar hooop yükselir hooop düşer. yani bu açıklamayı normal insanlar için yaptım tabi ki. bazıları da var ki bakıyorum adam yürüyen testis.
00 Yorumlaerkeklerin seks konularını konuşmak erkeklere zevk veriri abazalıkla alakası yok bu konunun ama bizim millet işte birine bir kulp takar insanın psikoljosini bozarlar ondan sonra da döner derlerki bunun durumu iyi değil halbuki kendimiz yapıyoruz
00 Yorumla
+1 yılabazalık farklıdır hoşuna giden birine mesaj atmak farklıdır ki burada net ortamında bunlar olucak doğal abazalık olunca farklı sapıkca şeyler fazla evet sen düzgün sorarsın o sapıtır ama dünyanın kuralı bu bunlarda cıkcak arada
010 YorumlaNeden işte onu sorguluyorm
- +1 yıl
e herkes orasını burasını acar instagrama face sacma resimler koyarsa ozaman olunur tabe:)
- +1 yıl
Hmm diğerleri neden olmuyo ozamn
- +1 yıl
ben diğerleri oluyorum ya kadınlardan korkuyordur ya da doymuştur görmeye bazı şeyleri
- +1 yıl
Edeblisi yok yani
- +1 yıl
edebde var
- +1 yıl
O kesm iyidir :)
- +1 yıl
benden ya okadar kız laf atyr günde birine bakmıyrm
- +1 yıl
Anladm
- +1 yıl
ben kadınım olcak kişiye ait olmak isterm
- Diğer konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü kaşar kızlar görevlerini yeteri kadar yerine getirmiyorlar
10 Yorumla
+1 yılah be canım şimdi değil mesaj atmak üstüne otursan tık demez hastayım ölüyom ama yorum yazıyorum bu soğuk algınlığı terleyerek atılıyormuş beni terletecek hatun var mı aranızda :)
00 Yorumlairadeleri zayıf dürtüleride kuvvetli kişilerdir abazalar
10 Yorumlabence kadınlar erkekleri abaza olarak görüyorlar, her türlü cilveye işve ye tepkisiz kaldığımızdada i*ne olarak görüyorsunuz bizi ne yapalım sizce?
02 Yorumla- +1 yıl
Bence doğal olun yani arkadşça konuşun olursa olur olmazsa olmaz.
bir abaza bir abazaya sen niye abazasın demiş. öbür abaza da siz niye abazasınız demiş. abazalar toplaşmışlar birbirlerine abazalanmışlar
07 Yorumla- +1 yıl
Oldu ozamn ^^
- +1 yıl
Anladım anlamamazlıktan geldim polemik olmasın diye sen o düz mantık beyninle bunları düşünemezsin tabiii
- +1 yıl
Düz mantık budur.
temel trt 1 de bir yarışmaya katılır ve kazanır. kendisine bir kitap hediye edil... ir. kitabın adı da "düz mantık" tır. temel hediyeyi alırken sorar;
-bu kitapta ne yazıyor?
-okuyunca öğrenirsin...
-ben onunla uğraşamam, anlat bakayım sen bana.
-ok bak şimdi; senin evinde akvaryum var mı mesela?
-evet var...
-o zaman içinde su da vardır?
-evet var...
-içinde su varsa balık da vardır...
-evet var...
-balık varsa hayvanları da seviyorsundur sen?
-evet...
-hayvanları sev iyorsan insanları da seversin her halde?
-evet...
-o zaman senin sevgilin de vardır?
-evet var.
-yaşlı görünüyorsun o zaman sen evlisindir?
-evet.
-e karın olduğuna göre de, homoseksüel değilsindir?
-evet.
-bak gordun mu?
temel çok etkilenir. kitabı alır koltuğunun altına eve doğru giderken dursun'u görür.
dursun sorar;
-temel o ne?
-düz mantık kitabı!
-nasıl bir şey anlat bakiiim.
-bak şimdi; sizin evde akvaryum var mı?
-yook!
-o zaman sen ibnesin.. - +1 yıl
Ahaha bozdun mu sen beni şimdi :D bir fıkrayla düz mantığı açıkladığını ve beni bozduğunu sanan bir insanla daha fazla tartışamam bile !
+1 yılDaha 1 xperken ve foton yokken bu sorulara başladıysan yandık :/
03 Yorumlaİstediğim soruyu sorabilme hakkım var sanıyodum? :)
- +1 yıl
Hakkın var da daha ne mesajlar aldın ki bu kadar doldun :/
- +1 yıl
Yo ben genel olarak sordum sadece bu site için değil
Yav Türk erkeklerin cinselliği afrikadaki suya muhtac insanlar gibi napa bilirsin ki normal karsilaa (:
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm
+1 yılBende cok şikayetçiyim. Hanım arkadaşlar ciddi şeyler soruyor. Erkekler sapık sapık afedersin cevaplar veriyorlar. Sarkıntı pislikler
01 YorumlaAynen
bnce sizin zhnyetnz abaza her mesaj atana o gözle bakılrmı lo
09 Yorumla- +1 yıl
Her mesaj atana o gözle bakmıyoz zatennn
- +1 yıl
Konuşmasına göre ayrım yapıyoruz adammı değilmi.
- +1 yıl
Neden şanssızız anlamadım?
- +1 yıl
Bukalemun demek istedn galiba. Yani evet cevap vermessn olur biter o kadarda zor değil yane :D
- +1 yıl
Eğlenceli olsalar sıkıntı değil işte çok sıkıcılar
Napalim olelim cem yilmaz in deyisiyle erkekler vucudunda deliyle yasiyor hormonlar baski yapmasini ben tam yuklu bir kamyonun yokus asagi frenleyerek gitmesine benzetiyorum.
01 Yorumla
+1 yıl@cavendish abazan köpek ne oldu çok mu zoruna gitti de şikayet ettin yorumu :D ne malsin hesap sanki orijinal hesabım. Oyle hem ozelden yazip rahatsiz edip hem de hakaret edip kaçarsan böyle belani sikerleer yanlış insana çatiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAslında adamlar abaza değil. Cinsellik ihtiyaçtır ihtiyacını karşılamayınca mecbur öyle oluyor :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyokluktan. neden olucak kızlara doymuş bir erkek... bunu yaparmı sence.. d:
00 Yorumla siz hiç mi bir erkeğe tanışmak için mesaj atmadınız. Attınız siz de abazasınız o zaman :)
01 Yorumla- +1 yıl
Atmadım.
Bende abazayım, kız türünden çok istekliyim hep neden bilmiyorum : )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşım yok. Hiç mesaj atmadım ama atmayı düşünüyorum. Sapık değilim. Ciddi bir ilişki düşünüyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Burdan mı düşünyosun ciddi ilişkiyi?
Cevap sahibi+1 yılEvet. Sence hiçmi mümkün değil?
- +1 yıl
Yani hiçmi arkadaşın yok bence burdan ''ciddi'' ilişki olmaz
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarım var tabiki ama kız arkadaş çevremde sevgili olabileceğim kız yok :((
- +1 yıl
Kız arkadaşlarına söyle ayrlasnlar ya da kendn bul bir şekilde blmyorm ama olmaz bence yinede kendin bilirsin
Cevap sahibi+1 yılBence aynı şehirde olduktan ve karşılıklı güven sağlanıp buluşulduktan sonra buradan bulmak da mümkün. Yoksa kendimimi kandırıyorum? :(
- +1 yıl
Dene ve gör ne diyim benm fikrim açık
Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Abaza değilim. İyi ki de değilim. Kimsenin peşinden koşacak kadar aç değilim.
00 Yorumla
+1 yılyaratılış yaratılış cinsellik önemli kadın içinde öyle ama talepkar olan erkek
00 YorumlaDiğer konusunda 874 cevap paylaştı. Nezamandır burdayım toplam 4ü geçmez mesaj attığım kişi ama şunu biliyorum profili pembe olupda mesaj kutusu dolu olmayan yoktur :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel açlığın afrikasi Türkiyedir. Bütün cevaplar 4 kelimenin içinde.
00 Yorumla
+1 yılŞu mesaj bile beyninin abazalıkla meşgul olduğunu gösteriyor ;) lütfen bir aynaya bakalım sonra başkalarına
09 Yorumla- +1 yıl
Ben abaza olsam niye rahatsız olayım ya şu beyninizi azcık kullanın öyle yorm yapın Allah aşkına
- +1 yıl
Beynini kullan işte gir bak bakalım hangi cins daha cok soru soruyor cinsellik ilgili ;)
- +1 yıl
Ben sadece erkekler abazadır demedm insanlar neden abaza olur dedim kapişşş ;)
- +1 yıl
Beyin olsa bu yorumu yazmazdın detayını tekrar oku paylaştığını
- +1 yıl
Sende alttaki yorumları oku bakym ne yazmışım sen soruya bak ayrıca detaydada sadece erkekler diye bişey yazmıyo çoğunlukla öyle olduğu için yazdm ama sor genel ayrıca yarası olan gocunur algı meselesi ^^
- +1 yıl
Hahahaha yaran var ki gocundun sıkıntılı ;)
- +1 yıl
Ben sorumu ortaya söyledim sen üstne alndın ben üstüme alınmadım benm soruma yorum yaptın artı sen dyosun yorumundada :D Ama aferim be sana cevap verdin çikolata istermsn haha :D
- +1 yıl
Sana cok verdiler heralde ergen kokusu aldım :D
- +1 yıl
Cevapları okuyp karar versinler :D
- Diğer konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBen abazayım ama hiçbirne atmadım. d hatta onlar bana attı. dd
00 Yorumla Diğer konusunda 370 cevap paylaştı. kızlar taşıdıkları şeyi altından zannettığı için bizim toplumda biraz yokluk çektiği için
00 Yorumla- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kızlar yüzünden kızlarda erkekler yüzünden abazalardır
00 Yorumla
+1 yılSana bile mesaj atmislarsa demekki cok yokluktaymis
05 Yorumla- +1 yıl
Haha neden bana bileymiş iyymdr aslnda :D Fotoğrafm bile yok bir açıdan doğru.
- +1 yıl
Açık sozlusun erkekler cekinir acik sozlulerden ondan sana bile :)
- +1 yıl
Hmm :) Bundan sonra daha açık sözlü olaym ozaman :D
- +1 yıl
Lez misin kizim erkekler bu kdar mi sogutuyo :)
- +1 yıl
Yok Allah korusun erkeklerden soğumadm ben iyi aram abazaları kastetmiştim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin abazası neysede kadının abazası hiç çekilmiyor!
05 YorumlaBence erkeğinkide çekilmiyor !
Cevap sahibi+1 yılAçmayın kıçınızı başınızı. Kudurmasın erkekler!
- +1 yıl
Kıçını başını açmayanlara sarkmıyolar sanki ayrıca kudurmayanları da var demekki karakter meslesi !
Cevap sahibi+1 yılKudurmayanı vereni bulmuş işini görüyor. Diğerleri yokluktalar. Bide görünce kuduruyorlar haliyle.
- +1 yıl
Yani bütün hepsinde var diyosn altta da dedm karakternden kızlara yazmayan yokmudur senn dedğin buna çıkar.
işte cinselliklerini gidermeye çalışıyorlar off offf
00 Yorumlamesaj atmak normak ancak herkese mesaj atılmaz. özellikle gizli ve resimsizlere
00 Yorumla
+1 yılişsizlik kanka senin gibi kaç kişiye mesaj atıyorlar abaca gunde
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYokluktan. Ahlak yoksunluğu
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç belli karaktersizlik.
20 Yorumla Abazanin sözlük anlamı ne
00 YorumlaAtmasak yine şikayetçi olacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
Niye şikayetçi olayım
Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. insanlıktan nasibi almamış onlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Hmm
+1 yılyokluktan abaza olur :D
00 Yorumlanapak ölekmi ihtiyaçların giderilmesi lazııım :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde değil :D
+1 yılBurdakileri bilmiyorum ama sen kesin abazasin
05 Yorumla- +1 yıl
Benmi :D :D
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
O nedenmiş kimseye o niyetle yazdığım yok valla sen öyle bişeyimi mi gördn?
- +1 yıl
Görmeme gerek yok psikolojini çözdüm
- +1 yıl
Yav he he
+1 yılBulamadıklarından
20 Yorumlatopuklu giyip caddede dolaşırsanız atarız tabi
00 YorumlaAbaza olunmaz , doğulur.. lütfen
00 Yorumla
+1 yılseviyoruz kızları
02 YorumlaSevmek bu şekildemi olmalı?
- +1 yıl
ben taciz şeklindekini demiyorum yani kızlara bakmak için geçmesi tarzı olağan şeyler.
+1 yılyokluk :D
11 Yorumla- +1 yıl
Kısa ama güzel :D
+1 yılseks seviolar
00 YorumlaNe duserse k^ardir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden acaba :D
09 Yorumla- +1 yıl
Ne sorcktn buyur
Cevap sahibi+1 yılhiç bişey o nerden çıktı
- +1 yıl
Mesaj atyşn burdan soramysn (!) ?