Yaptırdığım büyü bozdurmak istiyorum. Medyum ya da hoca arıyorum yardım edebilecek var mı?

Öncelikle lütfen dalga geçecekler akıl verecekler boş boş dini fetva verecekler ve çok bilmişler konuya yazmasınlar. Bildiklerini kendilerine saklasınlar. Sadece yardımcı olabilecekler yazarlarsa sevinirim.

Neredeyse 2 sayfalık upuzun bir Bence yazmıştım ama sağ olsun editörler nedense silmişler. Neyse konuyu kısaca hemen özetliyim. Evlenmek istediğim insanla 3 yıldır birlikteydik. Geçen sene Şubat 'da nişanlandık. Tek bir tane kavgamız bile olmadı çok mutluyduk. İkimiz de evlenip boşanmış insanlarız ve çocuğumuz yok. Oğlu da dul olmasına rağmen nişanlımın annesi yüzünden ayrıldık. Bu yaz sade bir nikah töreniyle evlenecektik. Sırf kendi istediği kişiyle oğlunu evlendirmek için ne yaptı etti hakkımı helal etmem diyerek hiç bir sebep yokken adamı benden ayırdı. 2020 Aralık'da ayrıldık.

Depresyona girdim psikolojim bozuldu işten ayrıldım intihar etmeyi bile düşündüm. Terapi görmeye başladım. Bir gün arkadaş ortamında söz falcılara medyumlara falan geldi derken arkadaşımın arkadaşı baya profesyonel ofisli faturalı bir medyumdan bahsetti. Adamı araştırdım buldum Şubat da aradım Mart ayına zar zor randevu aldım ofisine gittim.

Bahçeli villa adam baya klas takım elbiseli karizmatik. Asistanlar sekreterler falan bildiğin hastane gibi işliyor. Zaten sadece zenginlere çalışıyor. Kapıda lüks arabalar içerisi güzellik merkezi gibi hep elit kokona adamlar kadınlar büyü yaptırmaya gelmişler. Psikolojim bozuktu içimde nefret öfke birikmişti o anki sinirle intikam almak için nişanlımın annesi için kara büyü yaptırdım adam içinde geri getirme büyüsü yaptırdım. Yarısını önce yarısını 1 hafta sonra 2 taksitle 13,000TL de para verdim. Adam beni baştan uyardı bunları yaparız ama bir daha bozulmaz emin misin dedi evet yapalım dedim. Tamam o zaman 1 hafta içinde seni arar dedi.

Hiç umudum yokken bir baktım 6. gün telefonum çaldı gerçekten de nişanlım ağlayarak aradı şok oldum. Bir öğrendim ki annesi gece odasında gölgeler görüyor onlardan kaçacağım derken merdivenlerden düşüp kaburgalarını kırmış. 2 ay hastanede yattı. Tabi şok oldum büyünün etkisi olduğunu hemen anladım. Yasaklar olduğu için 3 4 gün telefon da konuştuk sonra buluştuk beni çok özlediğini 10 gündür rüyasında gördüğünü hata yaptığını tekrar barışıp hemen evlenmek istediğini söyledi.

Temmuz ayına kadar böyle devam etti. Adam eskisinden daha çok bana kör kütük aşık oldu. Evden çıkma gelen kuryeye kapıyı açma oje sürme denize girme dışarı çıkma vs hiç bir şeye izin vermeyen bir hale geldi. Belki başkasının hoşuna gider ama ben iyice bunaldım. Çünkü bambaşka bir adam oldu. Medyumun bu kadarını yapabileceğini beklemiyordum ve artık sıkıldım gerçekten bunaltıcı bir hal aldı. Ara verelim diyorum sensiz yapamam diyor. Annesi de 3 aydır cinleri gördüğünü uyuyamadığını söylüyormuş iyice dengesizleşmiş. İntikam için yaptırdım ama vicdanen de kendimi çok kötü hissetmeye başladım.

Konu aslında çok uzun sadece özet geçtim. Bence'mi silmeselerdi tüm detaylar orada vardı.

Devamı aşağıda yorumda...

Güncellemeler
+1 yıl
Ben şu an bu büyüleri bozabilecek bir hoca arıyorum. Hem vicdanen rahatsızım hem de artık ne bu adamı ne de ailesini istemiyorum. Gittiğim medyum bozulmayacağını sana söyledim kararını verdin artık bozulmaz dedi. Bu büyüleri bozabilecek gerçekten dini bütün bir hoca tanıyan varsa bana yardım edebilir mi? İnternet hocaları olmaz gerçekten işini bilen adresi olan ve bana yardım edebilecek hoca arıyorum. Para hiç sorun değil yeter ki bu işi çözsün.
Güncellemeler
+1 yıl
Gereksiz yorumlar yapacaklar lütfen yazmasınlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu merak eden arkadaşlar için güncelleme:

Başka bir ile gittik büyüyü bozdurduk ve geldik. Gittiğimiz adam gerçekten bu işlerden anlayan cinlerle konuşan biriydi. Bir sürü şeyi isim isim bildi ve tüm detaylarına kadar söyledi. Yaptırdığım şeyleri geri çıkarttım evde olanlar vardı hepsini götürdüm bozdu. Para bile istemedi gönlünüzden ne koparsa verin dedi. Ben 1,000TL verdim o kadar ısrar ettim ama bu fazla deyip yarısını geri verdi. Dediklerini yapacağım. Gelişmeleri güncellemede yazarım.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca ne büyüyü yaptırdığım medyumu ne de bozdurduğum hocanın ismini söylemeyeceğim. Konu altında bunu soran kişiler boşa sormasınlar. Büyü yaptırma niyetinde olanlar bu sevdadan vazgeçsinler. Ben bir hata yaptım ve günlerdir bunun acısını çekiyorum. Vicdan azabı bir yana bir de psikolojim alt üst oldu. Bir anlık öfke ve sinirle bir sürü param gitti, adam bambaşka bir insan oldu, annesinin başına gelmeyen kalmadı. Hiç bir şeyin çözümü bu değil.
Yaptırdığım büyü bozdurmak istiyorum. Medyum ya da hoca arıyorum yardım edebilecek var mı?