Güncellemeler
+1 yıl
Ben şu an bu büyüleri bozabilecek bir hoca arıyorum. Hem vicdanen rahatsızım hem de artık ne bu adamı ne de ailesini istemiyorum. Gittiğim medyum bozulmayacağını sana söyledim kararını verdin artık bozulmaz dedi. Bu büyüleri bozabilecek gerçekten dini bütün bir hoca tanıyan varsa bana yardım edebilir mi? İnternet hocaları olmaz gerçekten işini bilen adresi olan ve bana yardım edebilecek hoca arıyorum. Para hiç sorun değil yeter ki bu işi çözsün.
Güncellemeler
+1 yıl
Gereksiz yorumlar yapacaklar lütfen yazmasınlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu merak eden arkadaşlar için güncelleme:
Başka bir ile gittik büyüyü bozdurduk ve geldik. Gittiğimiz adam gerçekten bu işlerden anlayan cinlerle konuşan biriydi. Bir sürü şeyi isim isim bildi ve tüm detaylarına kadar söyledi. Yaptırdığım şeyleri geri çıkarttım evde olanlar vardı hepsini götürdüm bozdu. Para bile istemedi gönlünüzden ne koparsa verin dedi. Ben 1,000TL verdim o kadar ısrar ettim ama bu fazla deyip yarısını geri verdi. Dediklerini yapacağım. Gelişmeleri güncellemede yazarım.
Başka bir ile gittik büyüyü bozdurduk ve geldik. Gittiğimiz adam gerçekten bu işlerden anlayan cinlerle konuşan biriydi. Bir sürü şeyi isim isim bildi ve tüm detaylarına kadar söyledi. Yaptırdığım şeyleri geri çıkarttım evde olanlar vardı hepsini götürdüm bozdu. Para bile istemedi gönlünüzden ne koparsa verin dedi. Ben 1,000TL verdim o kadar ısrar ettim ama bu fazla deyip yarısını geri verdi. Dediklerini yapacağım. Gelişmeleri güncellemede yazarım.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca ne büyüyü yaptırdığım medyumu ne de bozdurduğum hocanın ismini söylemeyeceğim. Konu altında bunu soran kişiler boşa sormasınlar. Büyü yaptırma niyetinde olanlar bu sevdadan vazgeçsinler. Ben bir hata yaptım ve günlerdir bunun acısını çekiyorum. Vicdan azabı bir yana bir de psikolojim alt üst oldu. Bir anlık öfke ve sinirle bir sürü param gitti, adam bambaşka bir insan oldu, annesinin başına gelmeyen kalmadı. Hiç bir şeyin çözümü bu değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Shen tu dho shojin.
Büyü yapılan kişi insanlıktan çıkar , bir insandan çok cinle birlikte oldun öte yandan geçmişin telafileri olmaz.
Ya yalvarıp bağışlanma dilersin ya da bu zihniyetle yaşarsın.
Bunun dışında kadee hükmünü kesmeden biz birşey yapmaya razı olmayız.
Yanlis yapmissin bozdurmak icin bi hocaya git sende bi tevbe et cabala yani nasil bi akla bu ise kalkistin bilemedim
Olan oldu. Şu an zaten bu konuyu böyle bir hoca tanıyan var mı diye açtım.
Hoca kim bana özelden söyler miisn
@adımsevimli Hayır kimsenin başını daha fazla yakamam
Ben böyle şeyleri sadece dolandırıcı sanmıştım. Başka bir hocaya gidip bozulmuyor mu
Yazmışsın asla bozulmaz diye ama ufacık bir umud bile yokmuymuş
@adımsevimli İşte onun için yardımcı olabilecek birilerini araştırıyorum.
Burdan kimse bilmez ki
@İlgisizim ne yardımı
@İlgisizim ne bişeyim ben
Keşke gebersen
Ruh hastasi
İnancı bozuk insan işi bunlar...
büyüyü yapan büyüyü bozar da.
büyü yapan da yaptıran da cehenenmliktir ve katli vaciptir
kime yaptırdığını söyler misin eğitim hayatım için istiyorum en iyi bölümden okuldan mezun oldum fakat bir türlü istediğim kariyer hedefine ulaşamadım onun için bana yardımcı olur musun ismini paylaşıp lütfen
İki insanın hayatını hırsların için hiçe saymışsın resmen o adamı da sevmemişsin Allah hesabını sorar.
Merhaba çok İstemişler ama vermemişsiniz biliyorum ama ne olur gerçekten çok ihtiyacım var özelden bana yazamazmısınız🥺isterseniz durumumu da anlatırım size ki yaşlarımızda çok yakın🙏Rica ediyorum🙏
Allah şeytandan ve senin gibilerinden korusun. Tüylerim diken diken oldu. Yazık insanlara
Kaç yaşındasınız ki? ( her büyü bozulur) diye biliyorum
Ben 40 nişanlım 42 yaşında. Her büyü bozulmuyor işte. Ben başka hocalarla da konuştum. Bu büyü yapan adam ne yapmışsa çok güçlü yapmış bizi buna bulaştırma sıkıntı yaşarız diyorlar.
Ama tamam googleden de bakabilirsiniz. Cok cok büyük buyuler bozuluyor. Çok sağlam hoca lazım. Büyü peki etkisini gosterdimi.(yukarda yazdıklarınızı çok okuyamadim) kusura bakma
Okuduktan sonra yorum yap. Çözüm önerin yoksa zaman kaybettirme.
İnternette saglam hocalar var randevu alıp gidebilirsin. Fakat çok para isterler diye düşünüyorum. İyi geceler size
Internette saglam hocami varmıs
Son durum ne acaba herkes merakla bekliyor
Abla herşey yolunda mı?
canim rica etsem bu medyumun adresini ya da telefonunu verir misin cok ihtiyacim var nasil ulasiriz
Manyak mısınız siz
@eylulayigelsin neden
Hayır veremem. Adam çok tehlikeli büyücü diyorum yazdığımı okumadın mı?
ya lutfennnnn evet okudum bende boyle bi medyum arıyorum ne zamandır google da aratınca cıkanlar hep dolandirici boyle gercek medyum bulunmuyo buyu yaptirmak istiyorum bende lutfen yardimci olurmusunn
Ulasabilirmisin bana bozucak birini taniyorm garantimi bilemem ama bizim büyüleri hep o bozdu
@Zynpyld canim bana soyler misin
Çok ilginç bir hikaye medyum dediğin adam tam olarak ne yaptırdı.
Bana hiç bir şey yaptırmadı hepsini kendisi yaptı.
Adı ne
Sana yaptım bitti dedi öylemi. Çok değişik. Peki kocana gerçeği söylesen bukadar detaya girmeden. Sana ilgisi değişmez mi acaba. Sadece geri dön diye medyuma gittim desen
Henüz kocam değil nişanlımdı. Evlenecektik annesi yüzünden ayrıldık zaten. Artık istemiyorum adamı da annesini de. Onlar yüzünden hata yaptım bu hale düştüm. Nasıl anlatsam bilmiyorum yaşamadan anlatılmaz denilen şekilde bir olay bu. Ayrılmadan önceki halinden çok çok daha fazla aşık oldu. Günde 1 defa arayan adam şimdi her saat başı arıyor. Her gün çiçek gönderiyor. Eve kargo geliyo kapıyı sen açma başkası açsın diyor. Sıfır kolla markete gidiyorum üstüne neden bir şey giymedin diyor. Daha bir sürü şey durmadan darlıyor. Evimizin arasında arabayla 45 dakika var. Haftada 2 3 kez görüşüyoduk. Şimdi her gün kapımda. O niye ekledi o niye beğendi. Böyle kıskançlık olur mu ya? O 42 ben 40 yaşındayım. Ergen ya da çocuk değiliz ki. Ben bu kadar istemiyordum. Sadece gelsin eskisi gibi olalım annesin de biraz burnu sürçsün bana yaşattıklarını yaşasın istiyodum.
40 yaşındayız çocuk değiliz diyorsun. Ama çocukça egona yenik düşmüssün. Evlenmek istemediğini söylersen sorun yok ozaman.
Birincisi egonun yaşı olmaz. Benlik egosu, id ve süper-ego insanın doğumundan ölümüne kadar var olan olgulardır. İkincisi egoma değil öfkeme yenik düştüm. Çözüm önerin yoksa başka konulara bakmaya devam edebilirsin.
Çözüm önerisinde bulundum. Nişanı atmak ve evlenmemek
Yaptırdığın kişi k. z mi ad soyadı oysa eğer işin zor senin var çanakkalede bir kadın normal büyüleri cozuyor kadin istersen ona ulaş
Hayır değil kim bu KZ herkes yazmış bilgi verir misin? Bozabilir mi bu işlemi
Ben kadının bilgilerini burdan veremem mail ac tek kullanimlik veriyim bence bozar ama gorusursun telde oyle cok parada almiyor o gönlünden ne koparsa
Tek kullanımlık mail nasıl oluyor? Buraya yazsana devlet sırrı mı sanki.
k z kim bana soylermisin canim cok ihtiyacim var canakkeledeki kadinin adi neee
Bu işler oyle açik yapiliyorsa sen seninkinin adini neden yazmiyorsun sormuş herkes ben niye kadının bilgilerini burda paylaşiyim mail adresi ac kullanmadigin ordan konusalim
Gerek kalmadı halledecek kişiyi bulduk sağol.
k. z. dediğiniz koray zerdek mi acaba
@halimedogan bilmiyorum sen taniyormusun onu
Z. D kim, büyü yapan işinin ehli tanıdığınız var mı
Dusmanimin basina verme Allahim
Bu gerçek mi yoksa şaka mı çok şaşırdım şu an
Aynı durumdayım
@Umut_Çınar ben bunların hep dolandırıcı olduğunu düşünüyordum
Burda mı arıyon hocayı? Çok enteresan
Var bende aynı duruma düştüm
Allah akıl fikir versin
Musa hoca var tr de en iyi o
Bi gelişme var mı?
Birini bulduk. Haftaya bozdurmak için yanına gidicez.
Adam hala peşinden ayrılmıyor mu?
O kadar insan sormuş neden kime yaptırdığını söylemiyorsun
İnsanların başını mı yakayım? Başka insanlarda mı bu şeyi yaşasın onu mu istiyorsunuz?
Herkesin aklı var burda kendi kararla. Yardım istiyorsun ama yardımcı olmuyorsun kim olduğu konusunda, piyasada okadar çok dolandirici varki birak insanlar tehlikelide olsa dolandirilmadan yapsın yapaninda bozucak olaninda ismini verirsen belki birilerinin isine yarar
@Zynpyld Ne saçma düşünce ya bu. Banane ki bundan. Gitmeyin dolandırılmayın. Neden başkasının hayatı karartmaya vesile olayım ki? Ben konuyu yardımcı olabilecek var mı diye açtım ve buradan değil başka yerden birisini buldum. Siz galiba hiç büyülenmiş insan görmediniz ondan böyle rahatsınız. Adam tamamen deli divane oldu diyorum o kadar ilerledi ki artık ben istemiyorum o derece bunaltıcı hale geldi diyorum okumadınız mı yazı mı? Annesi desen hiç bir şeyi yokken hastalıktan kurtulamıyor. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Ben sadece öfkeyle hareket ettim ve bu kadar olacağını tahmin bile etmiyordum. Medyumun bu kadar güçlü olabileceğini hiç tahmin etmedim. İşler kontrolden çıktı ve daha kötü bir hal aldı. Hatamı anladım ve şimdi çözüm arıyorum. Her şey böyleyken neden medyumun adını verip başka insanlarında hayatının kararmasına sebep olayım? Kaldı ki adını söylesem bile ne randevu alabilirsiniz ne de paranız yeter. Millet adama araba parası döküyor. Adamın büyüsünü bozabilen yok. Bozdurmak için TV ye çıkan bilenen ünlü bir hocaya gidiyoruz bu büyüyü kim yaptıysa ben bozamam+ beni bu bu işe bulaştırma başıma bela alırım diyor. Bilmem anlatabildim mi? Siz galiba oyuncak sanıyorsunuz bu işi ondan ısrar ediyosunuz. Ya size birisi böyle bir şey yapsa hoşunuza gider mi?
Neden yardımcı olmuyorsun? Bu kadar gizli mi yani bu adam anlamadım günahıda vebalide bana yeterki şöyle yoksa ölğcem artık gerçekten
Biri var istersen vereyim bir görüş, belki işini görür. Adamın öyle kötü şeylerle işi olmaz, sadece büyü bozma yapar ama. Bizde gitmiştik daha önce kardeşim için kötü rüyalar görüyordu. babama yapılan bir büyü varmış kardeşime etki etmiş. Bu adam çözmüştü. adam gerçekten çok iyi. Parayla falanda işi olmaz teklif etme eğer görüşürsen.
Mehmet karakoç mu?
Sen dolandirilmadan buldugun için insanlari anlamazsin parasi bu işe milyonlari dökmeye yetecek insanlar var burda bırak o sahte hocalarla yüzgöz olmasınlar sen niye gittin ozaman en başında insanların iradesi var akli var fikri var yapanida bozanida paylaski yanlışta olsa doğru insanlarla yapılsın
Son durum ne merak ediyorum bişey söylermisiniz
Güncelleme ekledim.
İnsanlar ölsün daha mı iyi aylardır arıyoruz neden söylemiyorusn herkes dolandırıcı söyle bari doğru kişi ile işlem yapalım neden bu kadar inat ettin ki
Ben vermiyorum. Başka yerde arayabilirsin. Büyüyle şunla bunla uğraşmayın. Yaşadıklarımdan sonra bir kişinin bile buna maruz kalmasına müsade etmem. Siz galiba sürekli bunları aramaktan bu konuyu böyle basit sıradan bir şey sanıyorsunuz. Ya da TV de filmlerde falan gördüklerinizle sıradan bir olay sanıyorsunuz. Bunu ancak birebir yaşayan gören bilir söylenerek anlatılmıyor çünkü. Daha 22 yaşındasın git okul oku. Adamın adını versem bile adam 10,000TL'den kapı açıyor verebilecek misin sen o parayı? O parayla git eğlen gez kimi seviyorsan ona hediyeler al.
29 yaşındayım ben ve 10 bin tl paramı kaptırdım dolandırıcılarla geri doğru insanı buluyum kredi çeker 50 bin bile veririrm anlıyor musun
Allah rızası için söylermisin artık dayanıcak gücüm kalmadı lütfen
Hala kararlısısınız galiba söylemeyeceksiniz
Lütfen bana yardımcı olur musunuz yapann kim?
@Reynmenbek siz bulabildiniz mi bir hoca?
var dm atman yeterli
Ya burada paylaşsanız da neden herkes özel mesaj peşinde? Paylaşın tek ben değil herkes faydalansın.
Ozaman sende soyleki insanlar dolandirilmasin
@Zynpyld k. z. diye yazdıkları koray zerdek mi acaba çünkü denilenlerle birebir uyuşuyor
Bilmiyorum ki sen taniyormusun onu
@Zeynomahahahja Evet 7 gün önce kayıt olmuşsun tüm medyum sorularına kopyala yapıştır yorum yapmışsın ve bir tek kendini akıllı sanıyorsun. O telefonun başında ki dolandırıcı zaten sensin.
Kim bu hoca lütfen yardımcı olun?