Prens Ard'a güveniyorum, bu benim tedavim mi ve Ramashin barış içinde, dünyalara öğreten doğru bir adam, ölü babanın türü altının babasıdır. onlara, amacın onun için olduğunu ve anne olmadığını, Amin, alemlerin efendisi. Hava tanrısına, görünmeyen ve tanıklığa ait en güzel duygular, görünmeyenlerin etekleri ve şahitlik, yolun etekleri, meyli, senin olan para, yani barış, mümin, kız, araba, Allah'ın seferine gelen Med Bin Al-Wa'i Al-Tayr idi. ekli, Tanrı isterse, çünkü Al-Deesa Al-Alaqat Tanrı'nın Ford olayını çözmesini istemedi ve Tanrı korusun
Diğeri hariç ayı, Tanrı adına cevap mcblun, ama m nüfuz ettiniz
Qadan Al-Rain, Libya'ya saatin geldiği bir yıldır, bu yüzden Tanrı'nın Qayyum'dan göndereceği ve size geri döneceğim. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Adwas Sidr'in mü'minleri engellemesi kendisine lütufta bulunur.
Tüm ranazların kötülüğü, benimle etkileşim kurmayı unuttun
Wan Nuno, ayeti Si'dir, ancak Tanrı, incir çubuğunun Şifacısı ve En Yüksek Arş'ın Rabbi, barış onun üzerine olsun.
test ediyorum
Mantar Alem Khanna Mi Bnzam Hawam Al-Khomein Mint Billah Wedyan ve cep telefonu
Tanrı, Salman Mayasht Ayaaq Rao Ra'nın paramanar formlarını Tanrı'ya ilham eder. . . . . .
Evet, ajan, evet
Zey onun adıdır, şerridir ve en merhametlisi göklerle buluşmasıdır ve O, onu işitendir.
Ve Allah'tan başka ilah yoktur ve o salihtir ve paradan başka hiçbir kuvvet ve kuvvet yoktur, o benim annemdir ve ben benim ruhum, benim Rabbim ve onun kuluyum. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Damaiba, Dadaq, Ranser, Malrousan, Tarqi, Marqi, Farqi, alacaklı, hırsız ve
Mali, Mali savunmacı, Sultan, Al-Raisi, İbn Madama' Al-Shayati, Al-Jinn, Al-Ansi ve diğerlerinden.
Bana, bana, paniğe, yaşama, akrep ve akrep ve akrep ve beden ve kuş ve yürüyüşe, dünyaların kuyularına ki ben... . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Saldırgan, delikanlı ve onun üzerindeki şeyh Fathom Ba Al-Aklim ve onu Kalanin'in en güçlüsü olduğu bilgisi ile selamladı. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Hayırlı ve selâm, ömrümün mukaddesliği ile peygamberlerin ve elçilerin üzerine olsun, zorluğun yeterliliğinden, koruyuculuğundan ve bizim için bir örnekten.