AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tabi ki 🤣🤣😂😂
Gece elması zehirdir Ama bana bir şey olmuyor çünkü ben JK 'im 😜😜😄😄
elma ve şarap çok iyi gider dedi ek olarak
Tamamladığın için teşekkür ederim 🍎🍎🍷🍷
Kendimini hatırlamıyorum ki nasıl kookieyi hatırlayım
Görmedim ki link atar mısın
https://www.youtube.com/watch?v=h0DSFfVn_m0
kısaca böyleydi uzun halide drunk jungkook yazsan bulursun ama damga vuran sözler bu videoda
burası armyler soruyor mu
noldu eksilemişsin yalan mı
Ben eksilemedim kanka ama görüşü anlamadım
Buraya 18 yaş altı üye olamaz sen de 18 altı bir antisin biliyorum. Hoşuna gitmiyorsa Armyleri engelle bir daha görmezsin. Herkes istediği konuda soru sormakta özgür.
anti 18 altı ama k-pop fanı 18 den büyük vay sjdfsjxyjsgxsj
ve bunun antilikle bi alakası yok sadece arkadaş herkes k-pop fanı gibi soru sormuş
Hayır demek istediğim sen bundan nerdeyse bir ay önce anti olduğunu belirten bir soru sormuştun ve görüşlerde 18 yaş altında bir ergen olduğunu söylemiştin. Kpop fanları fiziksel olarak ergen olsalar da zihinsel olarak ergenliği çoktan bitmiş insanlar.
Zaten bmantıklı olan biri bu sorunun Armylere, hayranlara yönelik olduğunu anlar.
@Cuteecherryy_ aynen zihinsel olarak gelişmişsiniz stream falan kasmak çok olgunca şeyler
24 saat boyunca stream kasmıyoruz zamanımız olunca yapıyoruz bunu. Zihinsel olarak ergenlikte olan antiler oluyor çünkü ancak zihin karmaşı yaşayan bir ergen tanımadığı insanlara antilik yapar.
@Cuteecherryy_ yalnız ben orada abartılıyor demiştim sanki ana avrat sövdük siz insanların sadece sevmiyorum yorumunu bile eksilerseniz orada sinirlenmem gayet normal herkes sevmek zorunda mı yani mq
Hayır Korece ile dalga geçmiştin. O dili bilmediğin için sana tuhaf gelebilir ama dalga geçmeye hakkında yok. Bunu başka bir dile yapsan da tepki verirdim.
@Cuteecherryy_ evet bence şarkı söylemeye uygun bir dil değil ki türkçeyi de beğenmiyorum bu ırkçılık falan değildi ayrıca sorunun sorulma şekli saçma bundan bahsediyorum keşke sizin de zihin yaşınız 18 i geçseydi
Zihin yaşımı hesaplamış gibi konuşuyorsun.
Neyse iyi akşamlar @birşeylersorupcıkıcam adlı üyeciğim.
@Cuteecherryy_ ay çok korktum knk söyledin ya iyi akşamlar jimin oppana selam söyle
Olur, iletirim oppama.
O zamanlar Army değildim sonradan izledim.
2 yıl önce mi :D
Ben 2020'nin sonunda Army oldum. Önceden ön yargılıydım Bts'e. Keşke daha önceden ön yargılarımı kırsaydım. 😔
ben önyargılı değildim çünkü bir kaç arkadaşım dinliyordu ama tae falan ne dediklerini anlamıyordum. sonra onlar bir bts şarkısı attı ondan sonra hayrna oldum :D
Ben ablam evde onların şarkılarını son ses açıp dinlediği için ön yargılıydım.
oo ablan da army demek benim annem de army çünkü zoraki dinliyor arabada ve ablam da bunların tüm şarkıları aynı yaaa diyor ve birkaçını siliyor arabadan
Ablam Army de şimdi benim kadar ilgilenmiyor eski şarkılarını seviyor. Bir de onun biası Jk, Rm, Suga ben onları sevdiğimi söyleyince kızıyor.😂
kıskanmasın kardeşinden de milyonlarca kişi içinden
😅
Böyle saçmalıklarla ilgilenmiyorum...
Hatirliyom skksjsjs
Bu şahsı tanımıyorum
Ne kadar önemli
hayır hatırlamıyorum
jungkook gtünü sksin