Dün saat 17.10 civarlarında sahibinden. com üzerinden bi ilan görüp satıcı ile havale konusunda anlaşıp ürünü aldım. Çok güven verici konuştuğu için kabul ettim. Satıcı ben havale yaptıktan sonra kargoya verdiğini söyledi ama kargolamadı. Whatsapp üzerinden engellemedi ama ne aramalarıma ne de mesajlarıma dönüş yapmıyor. Dün kendisine tekrar yazıp yarın öğlene kadar karakola gidip suç duyurusunda bulunacağımı söyledim. Elimde whatsapp konuşmalarımız, banka dekontu ( açıklama boş ) kişinin telefon numarası, adresi, ibanı her şeyi mevcut. Sizce bunlar delil için yeterli olur mu? Hâlâ dönüş yapmadı. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Açıklama ya yazsaydın olurdu ama elindekiler de yeter
Kesin sonuç verir mi peki ya
Yani Türk Adaleti sonuç verir illaki neden vermesin hapis cezası almaz belki ama illaki siciline işlenir, illaki seninle birlikte dün kaç kişiyi dolandırdı, nitelikli dolandırıcılığa girerse hapis bile yatar
Ben bugün karakola gidip şikayette bulunucam zaten. Boş yere uğraşırsın diyenler de olmuştu
Sen git şikayetçi ol ne kaybedersin zaman en fazla
Onun yanına bırakmam ki. kendisi hâlâ engellememiş beni whatsapp'dan. mesaj attım ücretimi geri yatırmalarını bu şekilde şikayetçi olmayacağımı söyledim. İbanımı attım 12ye kadar sizi bekliyorum aksi halde siz zararlı çıkarsınız mahkemede tazminatla beraber çok daha fazlasını alırım dedim. Henüz görmedi msjımı
Sanmıyorum göreceğini, genelde tatil günleri ya da cuma öğleden sonraları oluyor bu işler, sen duymamışsın hiç
Bugün şikayette bulundum. Gerekli işlemleri başlattım. Umarım en kısa zamanda sonuçlanır
İnşallah hadi hayırlısı, azmine hayran kaldım vallahi bravo
İnşallah işe yarar da boşuna uğraşmış olmam
Yarar merak etme sahtekara hırsıza kimse yandaş olmaz ama arada kim bilir kimin hesaplarını kullanıyor kaç kişi çıkacak kim bilir
Orası öyle tabii ama eninde sonunda o kişiye ulaşılacak eminim
Tabiki sonuna kadar giderler, nitelikli dolandırıcılık bunun adı
Inşallah istediğimden de güzel sonuçlanır bu olay 😊
İnşallah kim bilir kaç kişiyi dolandırdı bu lavuk
O numaraya ait hiç bir karakol kaydı çıkmadı. Sanırım ilk :) ya da başka numaralardan yapmışlardır
Telefonun çıkmaz başkası üzerine almışlardır, durmadan değiştiriyorlardır numarayı, yeni hat alıyorlardır, adamlar meslek edinmiş dolandırıcılığı
Evet olabilir. İban da sahte olabilir mi?
Hayır iban çok kodlu bir hesap numarası sahte olma şansı yok, paravan banka olsa belki dicem öyle de bir banka yok
İban numarası QNB Finansbank'a kayıtlı
Banka mecburen olacak ve ordaki kişinin kimlik bilgileri var ama başkası üzerine olabilir belki
Başkasının üzerine olsa bile er ya da geç o kişiye ulaşılacak diye düşünüyorum
Tabiki hesap üzerine olan kişi üstleniyorsa kendisi bilir bütün zarar ziyanı öder ya da sicili bozulur artık
Peki benim zararım karşılanır değil mi? Bu kadar uğraşıyorum da boşa gitmez mi?
Tabiki üzerinde mal varlığı varsa karşılanacak, mahkeme masrafları, seni dolandırdığı tarihten bu yana işleyecek faizi de dahil
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim
Merhaba ne yaptınız paranızı alabildiniz mi merak ettim
Ne aldınız sayın kurban
Saç Şekillendirici
Şikayette bulun bekleme
Bugün şikayette bulundum. Gerekli işlemleri başlattım
Çok iyi yaptın. Bırakma peşini
Kadın bana bugün dönüş yaptı küfür etti. Adımı soyadımı bilmiyorsun beni bulacağını mı sanıyorsun dedi. Ben bulamasam bile ilgili yerler illa ki bulur dedim. Engelledi beni
Sahibinden ki ilan nosuna kadar kaydedip. Gerekli durumu onlara da verin. Bilgiler dahilinde o kişi bulunur. Adı soyadı ve kimlik bilgisi olmadan oradan hesap açamazlar. Ayrıca hesaba giden para kimdeyse onun başı yanar. Dolandırıcı zaten giden hesaba kesilir fatura. Ayrıca en başından anlatır mısın olayı.
Sitenin iletişim kısmına yaz şikayet et satıcıyı
Havale ile satın aldığım için ilgilenmezler diye düşünüyorum
Site prestiji için ilgilenirler sen yaz yinede
Destek kısmına şikayette bulundum. Gerekli yazışmaları da attım. Dönüş bekliyorum
İyi yapmıssın. İlgileneceklerdirler
Umarım 🙇 teşekkür ederim
İnsallah sorunun hallolur. Rica ederim
Polise git
Bugün gideceğim zaten