Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Birisi bilgilerimi çalmış olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Uygulamayı ilk defa indirdim ve üye oldum benden başkasının kullanması söz konusu bile değil m. h. aradım umursamıyorlar, spariş vermiştim o gelince üyeliğimi sileceğim görüşünüz icin teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhabalar.
Online Alisveris sitesinde ki destek hattını arayıp sorgulatın öncelikle eğer bir şey çıkmazsa sizinle beraber bu hesabı kullanan kim varsa ailenizde ona da sorun ve son olarak bankanızı arayın ve durumu anlatın. Size tavsiyem bir Online Alışveriş sitesine gireceğiniz zaman öncelikle güvenilirliğine bakın sonrada bilgilerini vermeyin sadece aldığınız ürün için kart ve adres bilgileriniz bulunsun. Şöyle anlatabilirim Yemek Sepetinde bile bilgiler çalındı. O yüzden kart ve adres bilgilerinizi sadece sipariş verdiğiniz ürün için kullanın onun dışında siteye veya uygulamaya kaydetmeyin. Kaydedecekseniz eğer bankanızı kontrol edin ve ikili doğrulamayı açın. Umarım sorununuz yakın zamanda çözülür.
Uygulamayı ilk defa indirdim ve üye oldum benden başkasının kullanması söz konusu bile değil m. h. aradım umursamıyorlar, spariş vermiştim o gelince üyeliğimi sileceğim görüşünüz icin teşekkür ederim
bir şey degil
Çalmış dan ziyade sizin bilgilerinizi kullanmış gibi eğer bankanızdan bir işlem görünmüyorsa eğer bu konuya ilişkin tabi. Benimde çok bilindik bir e-ticaret sitesi tarafından buna benzer bir olay yaşadım kart bilgilerimde ellerindeymiş o şahsın çekim için onay sms i geldiği zaman fark ettim komik olan durum ne firma ne banka işlemi kimin nerden gerçekleştirdiğini söylemiyor siz önlem olarak ama bilgilerinizi güncellemekde fayda var
Banka bilgileri dahil hepsi tanımadığım şahsa ait, sanki site arayüz hatası gibi anlam veremedim
Yani çalınmış olabilir büyük ihtimal sizin adınıza biri alışveriş yapmış olabilir numaranızı keşke öyle yerlere koymasaydınız
Kayıt olurken tel no istiyor ve ilk defa kayıt oldum ve hesabıma girer girmez verilmiş bir sipariş gördüm 🤔