AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Erkekleri bir nebzede olsa anlamissindir umarım
çalşıtığım firmada erkekler sadece dedikodu yapıo valla hiç acımırom :D
Oradakiler öyle ya omur boyu çalışmak zorunda olanlar ki senin mesai saatlerin bir çoğu için nimet niteliğinde. ve sende şu an pek sorumluluk yok galiba. en azından kirasını ödeyeceğini bir ev bakmakla yükümlü olduğun bir eşin yok çocuğunda yok. ben hesap yapıyorum bazen maasim bitiyo üstüne borçlu çıkıyorum onları düşün eve gel karı dırdır yapsn çocuk aglasn bide boyle yaşadığını düşün.
ewt sorumluluğum yok allaha şükür. kendim için çalşıyorum sadece mesleğim olsun ilerde başıma bişe gelir evlensem bile belki ayrılık olur yalnz kalırım o zmn kim bakıcak bana kendimden başka. sırf bunun için çalşıyorum.
Uzun lafın kısası hayat çok zor be kardeşim..
eşin çalşıyormu
Yok la ben evli değilim ornek olarak şey etmek istemiştim :D ama gerçektende evli olmama rağmen şartlar çok zorluyo evli olsam olurdu kim bilir
çocğuk ağlasın kadın dırdır yapsn diosn ya bide :) bende sni aile babası sandım :)
Ya ben empati yapman için öyle demiştim :) He evlendigim zaman da eşimin çalışmasını istemem :)
Alır babası da olmayı çok istiyorum o ayrı mesele :)
1000 tl ile ev geçinmiyor kadın mecbur çalışckk ama
Çok çok zor durumda kalırsam ve kendi istiyorsa anca.
Evinin kadını çocuklarının sahibi ol yol yakınken
daha çok gencim.
Ne iş yapıyorsun? Ayakta mı çalışıyorsn?
tabiki hayır :) masam var
Bende senin gibiydim ilk çalışmaya başladığım sene makina gibi sabah işe git 8 saat çalış akşam eve gel yemek ye ve yat ertesi gün yine aynı döngü öğrencilikten çıktın sana şimdi o yüzden öyle zor geliyor küçük yasta çalışmaya başlamamış herkes gibi dert etme zamanla alışacak daha az yorulduğunu hissedeceksin işlerinde pratiklik kazanacaksn akşamları arkadaşlarınla sosyal aktivitelere katıl spor yap film izle müzik dinle gez toz makine gibi hayat geçmez öğrencilikte çok bos vaktin var istediğin gibi harcıyorsun ama iş hayatı öyle değil zaman çok kıymetli
ewet ewet çok haklısın. eve gelmem 1 saati buluyor buna çok üzülüyorum. halbuki o yol 15 dklık yol ama durakta in kalk yapa yapa 1 sa. eve gel duş al yemek ye sonrada uyku. şu an 10 dk bile benim için çok önemli artık.
aynen dediğin gibi bende öğrenciyken önüme gelen dizi filmi izlerdim çok vaktim vardı çünkü canım sıkılıyordu şimdi o kadar zamanım yok ince eleyip sık dokuyup seçmek zorundayım dizi filmlerimi. Hayatın gerçekleri bunlar :) Ayrıca şu var öğrenciyken baba parası yiyorsun mecburen kendi paranı kazanıyorsun şimdi istediğini alabilirsin paranın ve dediğih gibi zamanın kıymetini de bilirsin iş hayatı sana çok fazla şey öğretiyor ve insan öğrenci gibi hazır para yemeye bakmadığı için bişeyler ürettiği, kendin ya da ailen sevdiklerin için katkın olduğundan büyük mutluluk duyuyorsun
tv izleyemiorm zaten :) 10 da gözleirm kapanıyor hadi anne ben yatıyorum deyip uyuyorum :) yarın pazar iş yok o yüzden uyumamaya çalışcam bugun tadını çıkarcam zorla ayakta tutcam kendimi :) hayatımda ilk defa maaş alıcam. öncden sadece stajyerlik maaşım vardr 200 tl :)
zamanla geçecek hepsi ben bir seneye yakın öyle yaşadım ama şu an iyiyim :P işleri daha kısa sürede bitiriyorum ve sonrasında iş yerinde bile kendime zaman kalıyor :) pazarları hep uyursun öğlene kadar muhtemelen diğer günler hep sabah erken kalktığından ama sana şunu söyleyim kendi paranı kazandıktan sonra o sıcak paranın tadını alınca da pek iş hayatını bırakamıyorsun ilk maaşını alınca değişikliği göreceksin :)
inş çalşmaya bağımlı olurum :) bugün şirketteki birisi yüzünden moralim bozuldu. bide insanlarla uğraşmak diye bişey varmış o da insanı çok yoruyor onu anladım. katlanmakta büyük meziyet imiş meğersem.
evet hangi işe gidersen git böyle kişiler muhakkak oluyor aslında okulda mahallede de vardır sinir bozucu kişiler iş yerinde 8 saat geçiriyorsun onlar daha ön plana çıkıyor fazla aldırış etmemeye çalış insanlarla uğraşmak gerçekten zor dediğin gibi hizmet sektöründeysen daha çok uğraşıyorsun insanlarla
ewet hizmet sektörü ama ben ben müşteriyle direkt bağlantıda değlim şükürki muhasebede olduğum için ofiste kendi işleirmi yapıyorum. işte ordaki bikaç kişi beni deli eden :)
İşte iş hayatının öğreteceklerinden biri de bu, en çekilmez insanlara katlanabilmek ama hiçbir zaman kendini ezdirme kimseye çok samimi olmak bazı kişilerle ciddi sorunlara yol açabiliyor zira bu durumu suistimal ediyorlar genelde insanlara karşı mesafeni korumaya çalış başlangıçta bunlar önemli insanları tanıdıkça zaten zamanla herkes hakkında kafamda fikir oluşur ona göre davranırsın
iş öğreniyim biraz sonra basıp giderim heralde
Daha 2 hafta olmuş biraz zaman tanı kendine ilk iş tecrüben herşey yoluna girecektir
o kişi işten çıkmazsa yoluna grmezki. ya o gidicek ya ben
Zamanla düşüncelerin değişir sen isini iyi yaptıktan sonra sana kimse bisey diyemez isine odaklanmani oneririm
öyle yapıcam saoll önerileirn için
Rica ederim iş hayatında başarılar dilerim patron olunca bizi unutma :)
35 ime geldiğmde belki olurum o da belkiiiiiiiiiiii :))
kolay olan hiçbirşey yoktur.
Allah yardimcin olsun. Alisirsin
belliki sen dayak yememişsin.
manyakmısn sen
işte kadınlar neden çalışmasın diyoruz bu yüzden
haklıymışsnz ama çalışmak lazm mecburen
mecbur değilsin evlenirsen kocan çalışır sende evde çalışırsın işte
sanki kocam 10 bin tl kazancak !
eve bakıcak kadar kazansın illa zengin olucaksınız diye bişey yok
10 bin tl aylık gelir zenginlik demek degildir ki
ne o zaman? fakirlik mi?
800 TL ile geçinen ne o zaman?
10 bin tl orta gelir artık. 800 tabiki fakir. bizim gibler fakir işte
10.000 TL orta gelir filan değil ultra zenginlik manyakmısın nesin gözünü para bürümüş senin zenginlik manyağı olmuşun çalışmak müstehak sana çalış sabahtan akşama kadar eşşek gibi
manyak olan sensn. insan gibi yaşamak için lazım bu para fakir gibi yaşamak için değil. biz fakirler insanmıyız sence? biz insansak dğerleri ne. ben gerçekleri sölüorm sana. ama sen ulaşamıycagn için hemen savunmaya geçiosn. haklısn. çünkü bende asla ulaşamıcam. ama bari gerçekleri bil
Ian 10.000 TL AYLIK tan bahsediyoruz hayvan gibi yaşarsın o parayla sen delirmişin sana 100.000 tl aylık bile verseler doymazsın
:) doyarım :)
belli belli 10.000 tl ye 10 tl gibi bakıyosun
saçmlama
saçmalayan birini görmek istiyorsan aynaya bak
ders çalışmaktan zor
Allah yardimcin olsun. Alisirsin
Aynen iş ne
muhasebe nie srdun
Merak ettim neden sorduğumu niye sordun
küçümsemek içnmi sordun merak ettm ondan
Nye küçümsiyim be
meslek ne?