Sizce Neden Kaç Yıl Geçti Teknoloji Gelişti O Kadar Şeyler Yapılıyor Ama Zaman Makinesi Yapılmıyor Zamanda Yolculuk Yapamıyoruz Zaman makinesi Yok Neden Sizce Zaman makinesi geçmişe geleceğe gitmek Yok Hadi Geleceğe Olmasın peki geçmişe neden Gidemiyoruz Zamanda Yolculuk Yapmak İster miydiniz İsterseniz Geleceği mi? Geçmişe mi Gitmek İsterdiniz Neden?
Neden Zamanda Yolculuk Yapamıyoruz Zaman makine neden yok Olsa Geçmişe mi geleceği mi gitmek İstersiniz Neden?
Olaya göre yolculuk yapmak isterdim, mesela yeraltında yaşayan insanları görmek için falan giderdim geçmişe. Ama geçmiş mi gelecek mi diye sorarsan gelecek derim.
Hmm Peki Geçmişi Yani Daha genç Olduğun Yıllarını Özlüyor Musun Kardeşim İnsan İster istemez Güzel geçmiş Anılarını yaşını Özler Ben 2001 Doğumluyum 2001 de Doğdum şu an 20 Yaşındayım Ama Şunu Söyleyim Daha Önceden Gelmek İsterdim Dünyaya Kardeşim Çünkü Eskiden Güzellikler Daha vardı anlamlıydı yani 1990 Li yıllara kadar güzeldi ama 2000 ler geldi gittikçe bozulduk Saçma diziler saçma Oyuncular Ama Eskiden böyle değildi Kardeşlik nedir sevgi aşk çok iyi anlattı o zamanlar Yüce Allah'ın Emri bu Bir şey diyemem tabiki sağlıklı olduğum için nimetleri için sonsuz şükürler olsun Ama Bu yılda geldiğime çok da mutlu değilim 1990 Larda Genç Olsaydim eğer Belki Mine Çayıroğlu ile Tanışıp onunla Aşk yaşar evlenirdim Rabia Adviyye Hazretleri Dini Film İzlerken çok etkilendim kendisinden ama zaman işte buda nasip olmadı ben geçmiş derim geçmişi yaşayıp öyle geleceği görmek isterdim @superpsikolog
Hayır, yaşadığım her gün zaten benimle yaşıyor. Özlem için o anlarda şunuda yapsaydım demek önemli. Ben ise içinde bulunduğum anda yapabileceğim şeyi yaparım, yapamadığım ise hemen unuturum ki gözüm arkada kalmasın.
Aynen Ya Teknoloji Her Şey Gelişiyor Keşke Zaman Makinesi de Çıksa Geçmişe Geleceğe Keşke ama keşke gidebilsek Ben Geleceği Seçmezdim Ben Geçmişe Gitmek isterdim Geçmiş derken 2000 Lee değil 1990 li yıllara gidebilmek isterdim Zaman Öyle Bir şey ki Gelen bir daha gelmiyor maalesef 😥 Diyelim ki Geçmişten birine aşık oldun diyelim onun gençliğine o zamana dönemiyorsun buda insanı çok üzüyor Zaman hepimizi tüketiyor değişiyoruz @akanaak Eskiler gerçekten başkaydi Tamam teknoloji ulaşım gelişmemiş ti pek ama dostluk kardeşlik sıcaklık Bağlar güçlüydu