+1 yılBence agir baslilik en iyisi fazla oynak olmaktan iyidir yani calan muzige eslik et yeter sanki evde ayna karsisinda gibi biraz komik gele bilir ama... etrafindakileri ciplak hayal et sanki sana bakmiyorlarda herkez bir yere bakiyor gibi önemli olan kendine olan öz güvenin hem abinib dügünü insallah mutlu olurlar ve gönlünüze göre bir dügün gecirirsiniz.. O günün tadini cikartmaya bak
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim güzel dileklerin için bende hep ağır başlılığı tercih etmişimdir bana göre hareketli olan kuzenlerime yapacağım tek savunmam bu olucak zaten. biraz da düğün sahibi olarak misafirlerle ilgileniyormuş gibi yapıp kaytarıcam açıkçası :)
En İyi Cevaplar
+1 yılHalaylar kolaydır vucut hemen alısmaz ama ayak ritimlerini uydurabilirsin. Internetten video ac izle onlar oynanisi yavas yavas ogretiyor. Arkadaslarindan biri mutlaka düğüne gelsin onunla oyna. Tek bir halaya girmek zor olur abinin dugunu olsa da. Arkadas ortami her zaman daha rahattir aile akraba ortamina gore. Arkadaslarini topla onlarla oyna
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında çocukken en sevdiğim şeydi halay çok da güzel çekerdim ama uzun zamandır düğüne gitmedim ve unutmuşum ben de inanamıyorum kendime evrim geçirmiş gibiyim evet dediğin gibi bir arkadaşımı götürcem hiç ayırmıycam yanımdan en iyisi böyle olur galiba
+1 yılsende bendensin :) ya düğün ortasında mutlaka Ankara misket çalınır o zaman millet iç içe oluyor tam ortada iki üç misket havası oynarsın o zaman merak etme çok göze batmaz çok dikkat çekmez, sonlarada doğruda bir ufak halaya katıl yalandan ohh tamam mis :D
16 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu yapıcam da damadın kardeşi, gelinin kardeşiçıksın denildiğinde ne yapcam bilmiyorum
- +1 yıl
öyle bir adet mi var? ben ilk kez duydum
Soran+1 yılhani istek olarak söylüyorlar ya orkestracı onu diyorum
- +1 yıl
tek olmicaksın gelinin kardeşide olacak yani :) ve öyle bişiy olursa çıkmaya mecbur olacaksın kaçamican yani o zorunlulukla çıkarsın merak etme akışına görede kısa bir oynama olur azten millet gelir yine
Soran+1 yılinş.
- +1 yıl
hem öyle çok düşünme bunu düşünürsen çıkamazsın işin içinden düğün işkence dönüşür zamnaı geldiğinde olayın akışına göre şekillenir herşey
- https://www.youtube.com/watch?v=hpTxVBcbAFE
Şimdiden başla hafiften önce oturarak ayaklarını oynat yarın omuzlarınıda ekle sonra ayağa kalk ritim tut sonra kollarını kaldır bu kadar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gamer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ortaya çıktığın zaman ayakda dur ellerini çırp yeterlidir bence göbek atmak gerekmiyor bende senin gibiyim geçenlerde kardeşimin nişanına gittim çıkıp sadece el falan alkışladım öyle göbek atmak pek bana göre değil herkesin içinde
22 Yorumla
Soran+1 yılişte sen bendensin arkadaşım tam da bu düşüncedeyim keşke herkes senin benim gibi düşünebilse
+1 yılŞu dans tipi ile başla. Giderek açılacaksın. Yanlız bu dansı sakın erkeklerle yapma pişman olursun : https://zonimg.com/resimg/hl2yjeg8/77
03 Yorumla
Soran+1 yılmalesef bunun bizim oyun havalarıyla hiç ilgisi yok Ankara havaları lazım onuda seyrederek öğrenemiyorum
- +1 yıl
şaka yapıyorum tabeee. Sakın bunu oynamayasın. Valla gazelere manşet olursun...
Soran+1 yılyok zaten denemeyi düşünmemiştim :)
Oynamak zorunda değilsin. Güler yüzlü ol yeter. Kimsenin düğününde oynamadım, oynamayı da sevmiyorum. Açıkçası düğün yapmayı da düşünmüyorum. Yakın arkadaşlarım ve akrabalar ile yemekli davet yeterli gelir diye düşünüyorum.
00 Yorumlarahat kıyafet giymelsn insanlarn sana bakmadgnı bil yeter zaten kim kiime dum duma oluyor ayrıca evde deneeme yap oynıcak arkds bul :)) içinden gerckten gelrse güzel oynarsn yoksa robota bnzrsn
11 Yorumla
Soran+1 yılişte ah bir içimden gelse aslında beni tarif eden en iyi kelimeyi söyledin robot :)
Kanka bir arkadaşını çağır de ki düğün boyunca benle oynicaksın sonra sadece ikiniz varmış gibi oynayın insanları görmezden gel zaten o kadar insan içinde seni izkemicekler kasma
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu da yapıcam ama inş. onu düğün sahibi sanıp beni yabancı sanmazlar yoksa kıskanırım :)
bir düğün salonu bul giy takım elbiseni düğüm başladıktan bir saat sonra gir içeri oyna oynayabildiğin kadar sonra topukla oradan ertesi gün tekrar tekrar böyle bir hafta takıl var ya romanlara bile taş çıkarırsın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhımm akrabalarına rezil olduğun gibi tüm insanlara rezil et kendini diyorsun :)
+1 yılÇirkin kadın yoktur , az vodka vardır. Anladın umarım?
Şaka bir yana çok çok çok zorunlu olarak görüyorsan 2-3 tekila shot atarak utangaçlıgını yenebilirsin.19 Yorumla
Soran+1 yılaslında düşünmedim değil ama bu olmaz yani bu daha çok rezil olmama sebep olabilir
- +1 yıl
11 senedir yanında öyle ya da böyle çalıştıgım patronumun oğulları yeğenim sayılır. Sünnet düğünleri vardı kesinlikle oynamam diyordum senin gibi. Koskoca düğünde geldi yanıma kolumdan tutup zorla kaldırdı. Öyle ya da böyle oynadık. Etraftaki insanların yüzlerindeki tebessüm bana cesaret kazandırmıştı. Aslında o kadar utanılacak birşey olmadıgını farkettim.
Soran+1 yılyalnız arada fark var sen oynayınca tebessüm etmişler ben oynayınca bademcikleri görünene kadar kahkaha atarlar :S
- +1 yıl
ya da sen öyle düşünüyorsun.
Soran+1 yılkeşke öyle olsaydı :(
- +1 yıl
Gülmelerinin sebebi ney yani daha önce yaşadınmı böyle bir durum?
Soran+1 yılevet yaşadım bir arkadaşımın d. günü partisinde sonra yılbaşı partisinde doğal oayım dedim kendim gibi olayım dedim çok eğlendim ama sonradan arkadaşlarım dalga geçtiler benmle :(
- +1 yıl
İşte çözüm noktası burda. Arkadaşların farklı akrabaların farklı. 40 yaşındaki halan ne biliyim 50 yaşındaki dayın kalkıp sana gülecek hali yok. En fazla maşallah diyecekler. Bence fazla büyütüyorsun. Lise yıllarını hatırla arkadaşlarının salak salak şeylerle nasıl dalga geçtiklerini hatırla. Arkadaş başka akraba başka. Bence kendin olmaktan vazgeçme.
Soran+1 yılakrabalarla da oldu ama bunun gibi yaşlı insanlar zaten ben sessiz sakin olduğum için bu niye böyle diyorlar daha önce düğündede böyle demişlerdi özellikle 2 kuzenim var ki işte en kötüsü onlar. ya ben anlatamıyorum ki insanlara ben çok gelenekselbir insan değilim daha çok müzik spor ve sanatsal şeylerle ilgileniyorum ama bu konudaki eksikliğimi de gidermek istiyorum :(
- Gamer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılOynamak sart degill bende sevmiyorum. ama oynayanlara alkis yapabilirsin. d yavas yavas sallanabilirsin. parmaklarini siklatabilirsin. onemli olan oynuyormus havasi vermek. abartirsan iste o zaman rezil olursun..
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın evet o yüzden ben öğrenmek için değil de rol yapmak için çabalasam daha doğru olucak galiba
- +1 yıl
Bence de :))
Gamer konusunda 568 cevap paylaştı. ben kendi düğünümde oynamayıcağım. zorla çıkartacakalr için birşeyler düşünüyorum. kimsenin gözüne batma aralara girme. oynamak gibi zorundalığın yok. ayağını burkmuş gibi yap. :))
00 YorumlaŞimdiye kadar hiçbir düğünde oynamadım sayısız ısrara rağmen, bu saatten sonra da düşünmüyorum, kendi düğünümde de artık Allah kerim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bende hiçbir düğünde oynamadım fakat abimin tek kardeşiyim mecburum özellikle istek istenilip damadın kız kardeşi çıksın denildiğinde ben bittim :(
- Gamer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılMasanın altından votka götür kimse durduramaz denendi ise yarıyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılyok bunu düşündüm ama bu daha çok rezil eder beni alkole alışkın değilim daha da batırmak istemiyorum mazallah bu sefer de masaya falan çıkarım alkolün etkisiyle kimse tutamaz :)
+1 yılSosyal fobi tarzı bir şey. Bir anda geçecek bir şey değil, korktuğun durumlara kendini sok. Kimse seni incelemiyor, kimseye rezil olmuyorsun bu sadece beyninin seni korumak için ürettiği bir düşünce.
08 Yorumla
Soran+1 yılevet aslında bunun bilinçaltımda yatan bir etken olduğunu biliyorum ama bu yine de düşüncelerimi değiştirmemde yardımcı olmuyor bana :(
- +1 yıl
Bana bir mesaj at bakalım.
Soran+1 yılnasıl mesaj atıldığını bilmiyorum ama gülme lütfen bugün üye oldum bu soruyu yazana kadar canım çıktı zaten
- +1 yıl
Yalnış değil, yanlış.
Soran+1 yılanlamadım hepsini bir mesaja yazarmısın göremiyorum?
Gamer konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2 tana kırmızı tuborg iç halayın başında bulursun kendını bana guven :)
15 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok rezil ol diyorsun yani :S
Soran+1 yılbu sefer de fazla cesaretten masaya çıkmayayım? :)
Soran+1 yılişte o yüzden bunu yapamam yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum :S
Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. ne kadar güzel, utangaç olman çok iyi bişey, abinin düğününde oynarsın, abin oynatır seni
02 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum çok stres yaptım şu an
Oynamak zorunda hissediyorsan kendini ilk önce bir otur izle oynayanları sonra sende eşlik et.
019 Yorumla
Soran+1 yılevet zorundayım ve damadın kardeşi çıksın dediklerinde tek başıma nasıl çıkıcam ne yapıcam hiç bilmiyorum tam bir kabus benim için. odun gibiyim oynayamıyorum. herkese rezil olucam. :(
Soran+1 yılben daha önce hiç kimseyle dans etmedim desem :( aslında ben aşırı derecede utangaç bir insanım ya da oynamayı bilmediğim içindir ama akrabaların hepsi bu kadar güzel oynarken kendimi evlatlık hissetmeye başladım :(
Soran+1 yılbakamıyorum hem internetim sınırlı hemde böyle bakınca anlayabileceğim güzel bir site yok önerebileceğiniz bir site ya da video falan varmı?
Soran+1 yılbence asıl o kötü olur çünkü kimsenin bilmesini istemiyorum
Soran+1 yılölmek istiyorum :(
Soran+1 yılbiraz stresli ve panik birisiyim annem çok güzel oynuyor ama ben onun yanında dahi oynayamıyorum :(
Soran+1 yıldaha öncede denedik ama galiba ben vasat durumdayım bildiğin kıt kafalıyım olmuyor malesef. müziğin ritmine uyamıyorum müzik kulağı yok galiba
Soran+1 yılhiç sanmıyorum büyük bir ihtimalle bu düğün gittiğim son düğün olucak
Soran+1 yılya aslında kursa gitmeyi düşünüyorum ama bu 2 yıl sonra mümkün olucak yani mesleğimi 2 yıl sonra elime alıcam. gidip abime abi 2 yıl beklede ben oyun oynamayı öğreneyim öyle evlen diyemem ki
Soran+1 yılannem çok güzel oynuyor evet ama oöğretebilecek birisi deği yani geçiyor karşıma işte böyle diyor kaptırıyor ritme unutuyor beni. zaten o gençlere taş çıkartır bu konuda ama o da kınada falan oynar yani şimdiye kadar hiç bir düğünde oynamadı bayanlar arasında oynar öyle
+1 yılBir arkadasimin ablasinin düğününe gitmistim onların yöre oyununu bilmiyordum daldim ortaya herkese ayak uydurdum bazi şeyleri takmayacaksin akisina birakacak dusunmeyeceksin o zaman mutlu olursun ;-)
06 Yorumla
Soran+1 yılevet ama gelde bunu bana anlat ha bir de benimle dalga geçecek olan kuzenlerime :(
- +1 yıl
Dalga geçerlerse dalgaya alacaksın bozulduğunu Hisset yirmi eksin bundan zevk aliyo görünümü veren ki onlari mutlu etmicen ;)
Soran+1 yılişte en kötüsü çevremdeki insanlar beni sinirlendirmeyi seviyorlar ne kadar belli etmemeye çalışsam da belli ediyorum galiba
- +1 yıl
Belli edersen yenik dusersin bu defa da tut kendini ;)
Soran+1 yılben sana göndereyim o iki deli kuzenimi sonra sopayla kovalarsın onları :)
- +1 yıl
Bana yapamazlar emin ol baştan sağlam tutsaydin yuları o zaman olmazdi bunlar ;)
Gamer konusunda 718 cevap paylaştı. uZun etek giy yalandan omuzları oynat lelelelelele de tamamdir.
06 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu da uygulayacağım zaten :)
Soran+1 yılama leleleel demeyebilirim
Soran+1 yıltamam bide zılgıt çekeyim mi? :)
Aynen ya senin durumundayım evleneceğim zamanda düğün yapmak istemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılben o zamana kadar kursa gier öğrenirim diyorum ama işte şu 1 ay kötü benim için
+1 yılProblemin ne Alışık mı Değilsin Sevmiyormusun Bir engelin mi Var? :)
05 Yorumla
Soran+1 yılalışık değilim yapamadığım için sevmiyorum aslında bende diğer kızlar gibi oynamak istiyorum ama utangaç ve beceriksizim bu konuda aslında bale falan yapabilyorum ama bukonuda bildiğin odunum belkide çocukluğumdan beri hiç böyle düğünlerde oynamadığımdan da olabilir
- +1 yıl
Bende Öyleyim sevmeye Bilirsin Zorunluluğu Veya ayıbı Yok Bunun Takma Kafana Belki Herkes Gibi Oynak Değil Ağır Başlısındır :)))
Soran+1 yılevet işte sorun tam da bu ben ağırbaşlı biriyim ama çevremdeki bütün akrabalarım kuzenlerim ve bütün arkadaşlarım hareketli olunca beni de zorluyorlar. hatta uzun zamandır düğünere de gitmiyorum ama sonuçta kardeşimin düğünündende kaçamaki :(
- +1 yıl
DÜĞÜN OLUNCA ORTAMI GÖRÜR MİSAFİRLERİ AGIRLARSIN Kİ ABİNİN DÜĞÜNÜ O Yuzden kaçma zorlayanlarada Söylersin Düğün Sahibi Oynamaz felan İkna edersin Kimse Oynamanı görmek Zorunda Değil :))
Soran+1 yılaslında bir çözüm düşündüm sargı beziyle ayağımı sarıyım diyorum ama bu sefer de abiyenin altında sargılı ayak olmaz giyecek ayakkabı bulamam :)
Gamer konusunda 522 cevap paylaştı. Bende hiç oynamam. Abinin düğünü olduğu için göstermelik 2-3 dk oyna sonra oynama :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyani bende böyle düşünüyorum ama kolumdan tutup çekiştirmezler inş. sahnede maskot olmak istemiyorum
Soran+1 yılumarım yani burdaki arkadaslardan sağolsun bir iki taktik aldım onları uygulamaya çalışacağım
Boşver oynama oynamak zorunda değilsin
00 YorumlaGamer konusunda 437 cevap paylaştı. tabi ki ıynamassan ayıp edersin yani sonuçta abin
01 Yorumla
Soran+1 yılevet malesef
nasıl bir telkin bekliyorsun buradan?
03 Yorumla
Soran+1 yıltelkin değil arkadaşım öneri bekliyorum fikir bekliyorum gerçektende çözüm aramıyor olsam buraya yazmazdım sırf bu soruyu insanlara sormak için bugün üye oldum buraya
Soran+1 yılevet haklısın benim çekincem aslında belirli insanlar bir topluluk aslında en çok onlardan çekiniyrm onlar gelmese keske
+1 yılkaçış yok bacım benim gibi rezil olcan
014 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya hiç mi bir önerin yok? :(
- +1 yıl
kardeşimle deneme yaptık yok videolara baktım rezil olmusum :( avantajın var bayansın cok oynamasanda olur ya da kibarca hareketler yapsanda elleri kaldır yeter bir bayan için ama erkekte farklı oluyo işte tek önerim bunlar fazla oynamamaya bak
hatta kardeşimin düğünüydü işte ben rezilde olsa oynamıstım ama kızın abisi hiç oynamadı bile :)
Soran+1 yılbenim düşüncem de bu ama özellikle damadın kardeşi gelinin kardeşleri deyince ben aralarında fazla dikkat çekicem bu boyla direkt sırıtcam aralarında :S
- +1 yıl
boyla mı haha ya o arada bir olur millet bayanın oyununa bakmazki erkeğe bakar direk en kötüsü ben evlendiğimde ne yapıcam
Soran+1 yılvala şimdiden kursa git derim benim ne zamanım var kurs için ne de param :S
- +1 yıl
onun için kurs yokki yaa param var ama zman zor spor düşündüğüm için yoksa zayıf bir damat daha kötü olur :D
Soran+1 yılkurs dediğim halk oyunları orada öğretiyorlarmış bana da netten birisi önerdi ama dediğim gibi benim 1 ayda bunu yapabilmem mümkün değil
- +1 yıl
onlarla pek ugrasamam yaa bizde mevlüt yaparız :DDD
Soran+1 yılbak bu en güzeli aslında ben çok sevmiyordum ama mevlüt şu an keşke mevlüt olsa diyorum ama sonuçta benim düğünüm değil
- +1 yıl
sende kendi düğününü mevlüt yaarsın :D
Soran+1 yılyok o zaman öğrenicem hırs yaptım hele bir de bu düğünde rezil olursam kendi düğünümde meydanı kimseye bırakmıcam acayip hırs yaptım şu an
- +1 yıl
kollarımı kuşlar gibi cırpmısın yaa ne rezilim bide bunları kim bilir kimler izledş
Soran+1 yılteşekkür ederim çok güzel tavsiyelerde bulundun :) ben senin söylediklerine bakarak gidiyorum şu an abimin evlililk işini bozcam
- +1 yıl
anamm :)) kız yapma sakın
bende ya nasıl yapacaz
03 Yorumla
Soran+1 yılişte ben de onu soruyorum bir de ben kızım yani tüm kızlar döktürürken ben yaşlılar gibi oturcam işin kötüsü de zorla çıkarılcam sahneye bildiğin maskot muamelesi görcem :(
Soran+1 yılsağol dostlar sağolsun ne diyim
kursa git.
09 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu düşünüyordum ama bu ancak 2 yıl sonra mümkün mesleğimi elime almış değilim ve bu konuda ailemden yardım isteyemem zaten şunun şurasında 1 ay var
Soran+1 yılnetimde sınırlı vın kullanıyorum malesef ama 1 tane bile olsa bulayım açayım dedim ama düzgün bir video bulamadım nette boşuna kastı
Soran+1 yılhadi ya ankaranın bağları kesik çayır falan biliyor musun sen? :)
Soran+1 yılya nasıl yapıyorsun sen bunu yani doğuştanmı ya da sence sonradan öğrenilebilirmi?
Soran+1 yılbunu şimdi yapamam ama kendi düğünüme mutlaka öğrenicem bende hırs yaptım kararlıyım
Müziği ac aynanın karşına geç
07 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce denedim ama malesef olmuyor. müziğe ritim uyduramıyorum müzik kulağı yok galiba
Soran+1 yılben doğal olursam bence o gün doğal afetler meydana gelebilir aslında benimde içim gidiyor çok özeniyorum ama utanıyorum ve beceremiyorum :(
Soran+1 yılbilmiyorum memleketten herkes gelicek uzun zamandır görüşmediğim tüm insanlar gelicek beni görünce büyümüşsün güzelleşmişsin diyecekler çok beğenicekler ama gel gör ki ben sahneye çıkınca işte orada sözün bittiği yer
Soran+1 yılkafama takmayım mı? bence bu olay 1 yıl benim kafamda takılı kalır ha bir de düğün kasedi her izlenildiğinde :S
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 adımda halay çekme dersi itinayla verilir
00 Yorumla
+1 yılzaaaaaaaaaa xd
02 Yorumla
Soran+1 yılah bide ben gülebilsem evet düşününce çok saçma bende senn gbi başka yerde okusam bunu gülerdim galiba ama durum vahim :)
- +1 yıl
buna çözüm yok yanianca gülünür :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılRegl olduğunu söyle
00 YorumlaGamer konusunda 350 cevap paylaştı. bitirdin kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılevet çok stresli ve panik biriyimdir en korktuğum şey ise insanların bana gülmesidir bir çok konuda yetenekliyimdir ve özgüvenim tamdır ama bu konu benim için tam bir kabus aslında ben kursa gidip öğrenmek istiyordum ama bu kadar erken lazım olacağını planlamamıştım
Soran+1 yılama olur mu hiç öyle tek kardeşim ve biraz da çekingen olduğum için herkes benim üzerime yürüycek oyna diye
+1 yılAyağın sakatla
01 Yorumla
Soran+1 yılsakatlamak değilde sakatlamış gibi yapmayı düşündüm ama o zamanda abiyenin altına nasıl ayakkabı giyicem spor ayakkabı giyemem ya :S
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 bardak viski
03 Yorumla
Soran+1 yılalkole alışık değilim hiç kullanmadım o daha kötü yapabilir
Cevap sahibi+1 yıl1 fincan içmen yine seni rahatlatır
mide bulantısı filan yapmaz
yalnız üstüne sıvı içme etkisi gider
Soran+1 yılyok bunu yapamam çünkü hassas bir bünyem var riske atamam
+1 yılAynı bensin kız :))
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?