2. cizgi cok silik çıktı dün yaptım şu an cok hafif belli belirsiz testte. ama yinede silik cikti adetimede normalde 2 gün var sizce nedir belirti var ama. adet belirtisimi yoksa ne anlamadım sizce nedir?
Kanaman bile olabilir ki bu genelde yerleşme kanamasıdır bebeğin olacak fıstığım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adetimden 10 gün sonra kanama oldu ama regl gibi. normalde yerlesme kanaamasi öncesnde oluyormus sadece iliskiden sonra kanama oluyor son zamanlarda bu yüzden olabilir mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanaman bile olabilir ki bu genelde yerleşme kanamasıdır bebeğin olacak fıstığım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
Adetimden 10 gün sonra kanama oldu ama regl gibi. normalde yerlesme kanaamasi öncesnde oluyormus sadece iliskiden sonra kanama oluyor son zamanlarda bu yüzden olabilir mi
Evet olabilir canım bayramdan sonra gidip kan testi yaptırırsın eşine de güzel bir süpriz yaparsın :)
Malesef evli degilim sorun bu nasıl oldu bilmiyorum normalde ertesi hapıda kullanmiştım :(
Sonrasinda sanirim yine olduysa malesef bugun yine tekrar test yapacagım
Malesef koruyuculukları 100 de 100 değil umarım bebeği aldırmazsın
Hamile.
Emin miyiz ya şu an hafif cizgi gitmiş ama yinede belli cok hafif adetimde yaklasıyor ondan kaynakli duşündüm
erkek misn abla
Geçen ay adet oldun mu
Evli misin
Değilim :(
Korumasız mı yaptın
Malesef adetime 2 gün var karar veremedim şu an cizgi cok cok hafif belli belirsiz gibi
Hamilesin yaşın kaç evlen o kişi ile çocuğu aldırma Cinayet işlemiş gibi günahı var yanlız
Ne yapacagim bilmiyorum ailem cok kızar
Yani çaktırmadan hızlıca evlen
Yaşın kaç
21 yasindayım :(
2 dakkalık zevk için değmezdi be hadi yaptın kondom kullan vari
Seni yapan kişi ciddi birisi ise evlen hemen
Hamilesin
Hamilesiniz