bugün iki. gun var bu fotoğrafta ki testi de dun yapmıştım sabah yaptım belli belirsiz bir çizgi oluşur gibi oldu... sonra buda negatif dedim attım bir köşeye kahvaltımı yaptım sonra bir bakiyim dedim bir baktım böyle bir çizgi belirmiş geçtiğimiz pazar günü de kanamam oldu sabah kalkmıştım 2-3 damla kan geldi bidaha gelmedi sizce hamile miyim en iyisi kan testi yaptır diceksiniz de beklemek istiyorum cunku adet belirtilerim de var göğüslerim acıyo çenem de sivilce cikicak gibi cumartesi adet olmazsam inşallah öyle gidicem bu arada evliyim en sonda ki fotoğrafta testin kuruduktan sonra ki hali
Gebelik testinde ikinci çizgi belli belirsiz? [Resimli]
Çok çok silikte olsa bir çizgi var. Erken gebelik testleri var bence eczaneden ondan al yap. Kan testi de sonucu gösterir bana sorarsan gebelik söz konusu gibi görünüyor. Gebeliğin ilk belirtisi vajinal akıntı ve göğüs şişliğidir bunlar var mı sende
Hamilesin canım. Benimkinde çizgi birleşmiyordu bile. Şimdi bilmeyenler koyu çizgi bekliyor da koyu olması için en az iki üç aylık olması lazım zaman geçtikçe çizginin koşulunu artıyor. Senin daha yeni
emin misin canım benim. kafam seye takıldı kahvaltı yaptıktan sonra baktım hani testlerde 2p dk sonrasi geçersizdir yazıyo ya o beni dusundurmuyor değil ama şöyle bişeyde var ayni testi 15 gun önce yaptığımda 2 gün geçti yine hicbir çizgi belirmedi ikisini karşılaştırınca bunun çizgisi baya belirgin diğerinde hiç yok
evde bir tane hassas test var predictor mu ne tam bilmiyorum ismini onu da adet günüm gecerse yapcam inşallah eşime de net bişey söyleyemedim umutlandirmamak icin ama inşallah dediginiz gibi hamileyimdir
idrarda yaklaşık 10 ila 15 gün içinde tam bir sonuç alabilirsin kan testi ile ise yaklaşık 48 saat ile 72 saatte içinde sonuç alabilirsin. kaç gün oldu
artık idrar testinde sonuç vermesi gerekli ama bu tarz testlerin yanılma payı var biliyorsunuz. kesin sonuç lan testiyle bHcg hormonu değerine baktırmak >10 çıkması bile sizin hamile olduğunuzun göstergesidir.. önemli olan siz bebek istiyormusunuz
inşallah hamilesinizdir ozaman. isterseniz yanlış anlamayın test yaptırana kadar eşinizle seks yapmayın çünkü döllenen yumurta rahim duvrına yapışacağı için hareketlenecektir bu arada kanamanız olacaktır çok az miktarda telaş yapmayın 😊
muhtemelen diyebilirim ama dikkat edin bu aralar biraz teklikeli eşinize söyleyin size anlayış göstersin. en ufak bir sertlik ya da ters bir harekt malum tehtit oluşturuyor
teşekkür ederim iyiyim dun yine test yaptım bu sefer daha koyu ve hemen beliren bir çizgi oluştu normal şartlarda yarın adet olmam lazım eğer olmazsam pazartesi hastaneye gidicez inşallah
inşallah o mutlu haberi alırsınız. ama dediklerimi unutmayın bu ay biraz dikkat edin kendinize. direk test yaptırmaya gitmeyin bir kadın doğum polikliniğinden randevu alın hem bilgi alırsınız hem ultrason hemde testleriniz yapılır
ikinci çizgi silinik çıkmış hamile olma ihtimalin yüksek gerçi bu tarz testler çok fazla yanıltabiliyor insanı biraz daha bekle regl olmazsan en iyisi kan tahlili
bugün tekrardan yaptım çizgi daha belirgin oldu ve hemen çıktı hic beklemedim nerdeyse amaa adet belirtilerim var gibi hissediyorum göğüs ağrısı sivilce gibi belirtilerim var
bu kadar acele etme :). jerşey olucağına varır. ayroca düiük riski vs. kontrolünü iyice yaptır. hamileysen eğer başta gelen kanama ilerde de gelebilir düşüğe neden de olabilir. dikkat et.
ama bundan 15 gün önce yaptığım. testte kaç saat geçti yine hiç gölge bile belirmedi onunla karşılaştırınca bu baya belirgin negatif olsa hiç olmazdı diye düşünüyorum. ben
senin dediğin kafama takıldığı için bugün gittim test aldım bu sefer gözümü ayırmadan baktım evet hatta ilk 3 dakika içerisinde çizgi gelirdi bu sefer daha yoğun bir pembeydi
En İyi Cevaplar