Ben B diyiyorum.
Evet erkekler olmalı
Cahil misin? Bu çocuk istismarı ve avrupada yasak bak Diamond tema sünnetin zararları ʼna
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dini açıdan değil ama ben nette izlediğim erotik videolarda, sünnet olmayanların şeyi böyle derisi sarkıyor falan iğrenç bir görüntü oluyor, isteyen olur istemeyen olmaz ben karışmama ona ama benim baktığım açıdan olunmalı bence, o ne ya öyle sarkık deri ıyy.
Küçükken olmamışım şimdi 18 yaşında olmakta zoruma gidiyor hem bazı kadınlardada vajina sarkıyo ama biz kestirmelerini istemiyoruz
Cevap
2Cevap
Dini inanış olarak olunması gerekıyor. Sağlık açısından da bır yerde okumuştum sunnet olmayanlar da enfeksıyon olma riski daha çok oluyırmus önde kı kabuktan dolayı. Doğru yanlış bılemem tabı
inançlarınızı çocuklara zorla dayatmaya hakkınız yok haddinizi bileceksiniz yobazlık yapmayacaksınız
Kanka ben deistim bana patlama , islamı bende yaymadım ınanmam da zaten 😂
okey :D
Bu soruların cevabı ismini yazdım yerlerde var (kadın idrar yolu enfeksiyonu 3 kat daha fazla olma ihtimali ama sünnet etmiyoruz temizliği öğretiyoruz)
İsteyen olsun istemeyen olmasın
İste o yüzden 18 e kadar olmak yasaklanmalı biz seçmiyoruz o yaşda aynı kadın sünneti gibi.
Sünnet yahudi geleneğidir
Ya sana kızın biri dislike atmış komik yani bizi bizden iyi bildini ve vücudumuza izinsiz parça almakda halının oldunu sanıyor.
o dislike atanlar kuranda 2+2=3 yazsa 4 yazana dialike atarlar
Aynen naparsın nabza göre serbest veren googleden arayıp inanıyorlar Wikipedia dan baksalar neyse bide sünnet inanılmaz yararlı yaa bunu kanıtlayacak bilim adamları bunlar değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?