+1 yılEğer bakılmasından hoşlanmıyorsan o güzellikleri gizlemek için dekolte giymemelisin yaygın dikkat çekme yöntemi giydiğin bluz ile südyen renk uyumu içinde olmazsa sadece erkekler değil hemcinslerinde bakacaktır. Boyutlarına göre skala oluşturmak zor, zevkler renkler ayrı kimisi küçük sever kimisi büyük. Bakılan tüm göğüsler büyüktür demek yanlış olur.
Neden bakıyoruz biz erkekler diyecek olursan,
Erkekler biyolojik olarak önce göğüslere bakmak üzere programlanmış bir DNA'ya sahiptir. Bu kişisel bir düşünce değil yaşam başladığında hayatı idame ettirmek için ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz.
Bebekler ortalama 3 ila 18 ay arası meme emerek besleniyor. Gözlerimiz açtığımız dünyada hayatın basit olduğu o dönemde gördüğümüz ve arzuladığımız yegane şey göğüslerdi. Belki bu duygu kızlarda kendi göğüslerini düşünmeye başladıkları için kayboluyordur zaman içinde ama erkekler için en önemli uzuvdur karşı cinste.
Son yıllarda ülkemizde erkeklerde meme küçültme operasyonları yaygınlaşmaktadır. Özellikle 40 yaş üstünde. Bizim cinsimizde de memeliler mevcut.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben kadinin göguslerini tahrik edici bulmuyorum! meme anneligin simgesidir!! ama genel olarak erkekler toplum icindeki genel kaniya uyarak merak saliyor, genel kani avuc ici olarak empoze etseydi simdi avuc icini konusur olurduk..
05 Yorumla
Soran+1 yılben de anneliğin simgesi olarak görüyorum.
Soran+1 yılrica ederim
- +1 yıl
Tutturmuşun bir empoze kelimesini. Nerden öğrendin kardeşim bu kelimeyi. üffff Baydı valla. Şunu kullanabilrsin : "Toplumun genel düşüncesi bu yönde olduğundan dolayı vs vs vs.." Hani kelime dağarcığına başka şeyler kat be kardeşim. Yaş gelmiş 35 e yaniii...
+1 yılOnlarda kadındaki gibi olmadıgından ilgilerini çekiyor olabilir sonuçta kadının simgesi bence bir yerde. Annelik falanda buna dahil ama her şeyi sekse bağlayan tipleri bende sevmiyorum
20 Yorumla
- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılBen bile güzel göğüslü bir kadın gördüm mu dikkatimi cekiyor. Kadinsiligindan dolayı erkeklerin dikkati çekiyor ve hoşuna gidiyor. Normaldir
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılBu ne saçma bir anlayış ya '' Sonuçta göğüs çocuk emzirmek içindir '' :D:D:D:D komedi filmi ya hahha anıra anıra güldüm şuan. Sen kadın ve erkek cinsel organlarını tek 1 göreve mi odaklıyosun arkadaşım ne kadar saçma bir zihniyet. Ananın o göğüsleri olmasaydı sen şu an dünyada olmuyacaktın bil yani :D
110 Yorumla
Soran+1 yılevet emzirdi beni :D
- +1 yıl
of bırak allah aşkına önce ciddi bir soru soruyosun sonra espriye vuruyosun saçma sapan işler yapıyorsun.
Soran+1 yılespri yapmak iyidir, genelde yaparım.
- +1 yıl
İyi geneline yapabilirsin problem yok ama bana yapma. Soruyu sorma ruh halinle cevap verme ruh halin bir bil değil
Soran+1 yılbeğenmiyorsan cevap yazma, zorla kimseyi tutmuyoruz burda, beğenmediğin sorulara da bir daha cevap verme lütfen.
- +1 yıl
Soruyu beğenmedim demedim demişmiyim ben göremiyorum da? Cevaplarım hoşuma gitmediyse uzatmazsın olur biter kimseye cevap yazmak zorunda değilsin sende bunu bil lütfen ;)
Soran+1 yılbana bok atmışsın ne kadar saçma zihniyet anıra anıra gülüyom demişsin, ben de kendimi savunuyorum.
- +1 yıl
bu yazdığını ilk başta yazıcaktın o zaman anamda emzirdi diyip espriye vurmuycaktın sen ciddiyetini kaybettin bende saygımı kaybettim :D OKEY.
Soran+1 yılhe başta çok saygılıydın sanki, sen başta ciddiyetini bozmuşsun ben de bozdum.
- +1 yıl
tamam abi cevap yazma sussak ya biraz.
+1 yılTemsili göğüs fotoğrafı : https://zonimg.com/resimg/resim_goster/149
23 Yorumla- +1 yıl
Super
- +1 yıl
Bu göğüs tipini tek gereçerim kankaa :D
+1 yılGenetik birikim meme değil başka şeyde olabilirid ama memeden siz de etkilendiğiniz için insanlığın gen havuzunda memeden etkilenmek var o yüzden de meraklıyız. İlk çağ bayanlarından kim farkettiyse meme yalatmanın farklı etkilerini suçlu odur erkeklerin değil.
10 Yorumlaerkeğin doğasında olan bişidir. istemsiz bir hayvanı bir içgüdüdür. kadınsı yapıyor sonuçta sizi buda erkeği çekiyor.
10 Yorumla
+1 yılsoranın ıstedigi cevabi verip en iyi cevap almak da bir basari bence tahrik edici ama zamanla insan ergenlestikce ve buyudukce evlendımı falan o merak kalkıyor
10 YorumlaSen bizleri evlenince büyüdüğümüzü falan mı sanıyorsun. Kaldığımız yerden devam ediyoruz işte ;))
10 Yorumla
+1 yılo zaman sana soru genç arkadaşım senin göğüsünü ellediğimde tahrik olmuyor musun? Ya da ilk sormam gereken soru hiç birisi ile birlikte oldun mu?
021 Yorumla
Soranolmadım
- +1 yıl
Açıkçası neredeyse hiç olmuyorum
- +1 yıl
o zaman anlayamazsın ama yinede anlaman lazım aslında ama bilemedim şimdi nasıl düşünüyorsun
Soran+1 yılkimse göğsümü ellemedi de, kimseyle birlikte olmadım da
Soran+1 yılbana mesela göğüsler hiç çekici gelmiyor
- +1 yıl
şimdi sen kendi göğüsünü ellemenle bir olmuyor yani sen dokunduğunda aynı his aynı eller olunca hiç bir önemi yokmuş gibi vajina iiçinde geçerli bazı şeyler yaparsın zevk alırsın ama bir partner dokunduğu andan itibaren haz alıyorsun arada bu fark var senin dokunmanla onun dokunması bir olmuyor ve bazı noktalar önemli yerlerdir kadınlarda meme önemli bir nokta orgazma ulaşması bakımındanda hele ucu yani
- +1 yıl
sana gelmezde bana gelır benım penısımde bana cekıcı gelmıyor
Soran+1 yılsenin penisin bana da çekici gelmiyor hatta iğrenç
- +1 yıl
ulan cevaplıyoruz sorunu yardımcı olamya çalışıyoruz senın bır sey ogrenmeye nıyetın yok ığrencse ığrenc mmadem bır seyı begenmıyorsun nıye soru soruyorsun
Soran+1 yılne alakası var sen kadınların penisi çekici bulduğunu falan mı sanıyorsun, çoğu bayan çekici bulmuyor, ayrıca kibar konuş benimle :D güzelce anlatsan anlarız.
- +1 yıl
senın anlıyacagın bır sey yok dunyada yapılan kac anket hakkında bılgı sahıbısınde penıs hakkında bunu soyluyorsun
Soran+1 yılsen nerede yaşıyorsun ben türkiyedeki kadınların geneli olarak soruyorum, herkesle yatan azgın kızlar için konuşuyorsan lafın doğrudur.
- +1 yıl
nereden bılıyorsun turkıyedekı anket oyle mı bunu acıklayan turkıye ıle bır anket gosterırmısın at lınkı
Soran+1 yılbenim çevremdekiler böyle ama herkesle yatan kızların çevresindekiler nasıl bilmiyorum.
Soran+1 yılanketi nerde yaptığına bağlı
- +1 yıl
oooo sen devam et kızım sen ne soyledıgın bellı degıl dusunerek konus be canım daha kucuksun ılerıde tadarsın sonra opup basına koyarsın ben boyle seyler soyledım yazık etmısım dıye
Soran+1 yılyaw he he yaşın kaç senin
- +1 yıl
ulan daha bır sey gormemıssın yasın kac dıyorsun :D hadsiz
Soran+1 yılkimin hadsiz olduğu belli, sen önce bayanlarla kibar konuşmayı öğren, yaşın benden küçüktür bile bilmiş bilmiş konuşma.
- +1 yıl
ulan ben bayanlarla nazık nazık konusucam sız erkeklerle okuz okuz mu konusucaksınız
Soran+1 yılsen öküz olursan biz de öküz oluruz.
Erkekler kendilerinde olmayan şeylere merak gösterirler her zaman.
10 YorumlaDiğer konusunda 832 cevap paylaştı. vajinada o zaman aynı şey altı üstü bir delik ne özelliği varki? bizim için mi yapılmış? hayır çocuk yapmak için yapılmış, zevksiz olsaydı çocuk yapmak bir düşün kim bilir kim uğraşırdı çocuk için, yani delik herkezde var
10 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. İlk onunla hayata tutunduk , onunla sevindik , onu görünce ağlamamız kesildi... Bunlar yeterli nedenler bence :)
10 Yorumla
+1 yılÖyle düşüncek olursan her organına bir kulp tak , yoluna gitsin erkeklerde.
01 Yorumla
Soran+1 yılgitsinler
- Diğer konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel görünebilir. bu sebeple.
arkadaşa göre meme anneliğin simgesidir. * da anneliğin simgesidir. :D
aynı zamanda cinsel bir simgedir efendim.00 Yorumla
+1 yılCocuk emzirmek icindir uclarinda sinirler bulunur , kadin vucudu erkegi tahrik eder ve kadini kadin yapan özelliklerden 1 i de gogustur. Kadinlik organi bir nevi bu yuzden sever erkekler göğüs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek diye düşünme bayanlarda güzel göğüse meraklıdır sever. Emzirmek için tabi de emzirme sürecinden önce de işe yarayabiliyo. Neyse kısacası kadını kadın yapan detaylardan en önemlisi bence.
10 Yorumlaerkekte olmayıp kadında olan ne varsa o ılgımızı çekıyo :X
22 Yorumla
Sorananladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece emzirmek için midir? çok saçma bir düşünce. hadi bakalım o göğüsler normalde olmasın da hamile kalınca büyüsün şişsin. o zaman nasıl hissederdin merak ediyorum.
11 Yorumla
Soranben erkekler açışımdan diyorum, bayan için olmazsa olmaz tabiki,
Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. Bence anneden gelen bir şey. Küçükken sürekli süt emdiğimiz şeyi büyüyünce doğal olarak güzel bir şey olarak kafamiza kazıyoruz. Büyüyünce bunu karşı cinste de görünce etkileniyoruz
00 Yorumlabilmiyorum çekici geliyor dokunasım geliyor sebepsiz
10 Yorumla
+1 yılçok ilgi çekici geliyor ve cinsel ilişkilerde daha çok haz veriyor
00 Yorumlacunku kadını kadın yapan gogustur knka o yuzden yanı kapalı han felan hıkaye:) gormedıgımız sey bızım degıldır bırde o var :)
10 Yorumla
+1 yılİyi de hiçbir organ sadece görüntü için değil ki hepsinin bir fonksiyonu var :\
00 Yorumla
+1 yılArabalardaki hava yastigi gibi bence..
Benim en cok kokusu hosuma gidior sütyenin camasir ilaci kokusu sindigi icinmi ne artik
Sicak sicak off ne günlerdi aklima gecmisimi getirdin00 Yorumla
+1 yılBunun tek bir açıklaması var insana yaratılıştan bbazı seyler cinsel olarakta cekici sunulmuş. Bunlari erkegi kadına kadini erkeğe cekip aile kurdurur. Ve insanlarin en önemli meyvesi olan çocuk meydana gelir.
00 Yorumlabizde olmayan sizde, sizde olmayan bizde onun için arada bağlanı kurmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben henuz evlenemdım emzırmek ıcın kullanmıyorum acıkcası dekolte vermek ıcın kullanıyorum bayana yakıstıgını dusunuyorum
10 Yorumlagörsel olarak çekici.. kadını kadın yapan güzel gösteren unsurlardan bir tanesi.
00 Yorumlasonuçta emilen tutulan we arasına werilebilen bişi :p
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmemesi olmayan kadinla yattimmi errkek cocuguyla yatmisin gibi oluyor ondan dolayi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin dassaga olan merakini al biraz büyüt aynı mesele (merakim yok deme)
217 Yorumla
Soran+1 yılben daşşağa meraklı değilim bana çok iğrenç geliyor.
Cevap sahibi+1 yılAl işte
Soran+1 yılneden koptun
Soran+1 yılben de koptum şu an :D :d
Cevap sahibi+1 yılUsteki yalakayi eic yapmis küçük dar memeli hayvan peh
Soran+1 yılben mi küçük dar memeli hayvan oluyorum? Seni yapacak halim yok ya, önce kibar konuş daşşak maşşak ne öyle
Cevap sahibi+1 yılBen eic istemiyorum zaten ne kibarı ya gece gece meme meme diyip dolasan ebem mk
Soran+1 yılgöğüs dedim ben meme mi diyorum ben kibar konuşuyorum :D
Cevap sahibi+1 yılBende yardak veya türevleri veya zik topu filan mi deseydim
Soran+1 yılee daha kibar
Soran+1 yılkomik olan ne
Cevap sahibi+1 yılHanmefendi maşallah ki barlik abidesi gece gece aklimiza soktu ondan sonra ben Göğüs dedim keske tavuk Göğsü veya babaanne sütyeni ya da toplanmiş corap deseydin belki bir nebze rahatlardik
Soran+1 yılsen niye kurşuna diziliyon
Diğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ya bazen soruyorum kendi kendime ama isin icinden cikamiyorum bayiliyorum naapayim.
00 YorumlaTahrik edici oluyo şevk veriyo hele bide büyükse anammmmm
00 Yorumlabizde buyuk bebekleriz pampa nolcak az ucundan kullansak eksilmez yaa daha hosunuzaa giderr :D
00 Yorumlabizde çocuğuz ama:(.. eşek kadarda olsak hepimizin içinde çocuk saklı..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılestetik veriyor bu erkeğin gözüne takılıyor erkek gibi göğüsleri olan kadınlar görünüş olarak iyi durmuyor
00 YorumlaValla bilmiyorum bende bakonca bize bir işlevide yok :D sanırım estetikle alakalı
00 Yorumlakısa yoldan söylüyorum siz bizim malafata neden meraklıysanız aynısından :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarla buluşursun aslolan rakı içmektir.. Ancak rakıyıda güzelleştiren mezelerdir..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz neden erkekte geniş omuza bakıyorsanız ondan...
01 Yorumla
Soran+1 yılgeniş omuza bakıyorum ama yalamıyorum yani
Çocuqunun daha iyi Beslenmesi İçindir Belkide...
12 Yorumla
Sorançocuğunun daha iyi beslenmesi ne alaka, bunun için mi elliyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçimizde yaşayan çocuga ne oldu?
23 Yorumla
Soran+1 yılo çocuk hiç büyümez
Cevap sahibi+1 yılTamam işte büyümediği için zaten istiyor kerata.
Soran+1 yılhım anladım
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bebeklikte yetmemiş, hasret kalmışlar :d
20 Yorumlaen önemli kriterlerden biridir iri meme emersin avuclarsın kafanı koyarsın vs
00 Yorumla
+1 yılKıskanıyorlar :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))))))
Soran+1 yılçekemiyorlar bizi :P
- +1 yıl
:Dddd
+1 yılherkes bir çocuktur kanka içten içe ^^
10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence kalp öenmli oda orda
02 Yorumla
Soran+1 yılhım kalça merağı peki o zaman
Kendisinde olmadığından
10 Yorumlaonda olmadığı için :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılikizlere meraklı cinsler
20 YorumlaDiğer konusunda 819 cevap paylaştı. İçgüdüsel, durdurulamaz
00 YorumlaGöğüs kadının kalesidir kalee! nasıl noluyoooooo
06 Yorumla
Soran+1 yıltamam kale de sana noluyo, benim kalem :D
Soran+1 yılistediğim yer diyorsun sen, ben özellikle neden göğüsler diyorum, soru bu
Soran+1 yılazdıra bilir bilmiyorum
Soran+1 yılyazmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılpenis meraklısı olduğum gerçeği :)
01 Yorumla
Soran+1 yılilginç
Gizli Üye(30-35)+1 yılG*t de s*cmak icindir bu mantikla!
410 Yorumla
Soranee yani evet :D
Cevap sahibi+1 yılAh ablacim. Buyuyunce anlarsin herşeyi. Şimdi otur sütünü iç :D
Soran+1 yılkaç yaşındasın sen
- +1 yıl
süper ötesi :D
Soran+1 yılsöyle hadi
Cevap sahibi+1 yılBu isler yaşa bakmaz. Onemli olan islevi. Nede olsa beyin kullanilmasi gereken bir organ ;)
Soran+1 yılevet onun için git sütünü iç ve yat uyu ufaklık
Cevap sahibi+1 yılPeki ablacim :D
- +1 yıl
Ablacim? buyuyunce
Cevap sahibi+1 yılBosver dayi takiliyo kizcagiz ;)
+1 yılSen niye penisi merak ediyorsun... ?
00 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. neden meraklı olsunlar?
08 Yorumla
Soran+1 yıldeğiller mi?
Soran+1 yılnasıl yani?
Soran+1 yılOlabilir tabiki
Soran+1 yılgenel olarak öyle yani
göğüs değil güzel arkadaşım onun adı meme meme
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam meme olsun
- +1 yıl
Koptum l*n
- +1 yıl
Şöyle ele alalım. Mesela bazı yerli afrika kabilelerinde kadınlar memelerini gizlemeyi gerek görmezler. bunun nedeni o toplumda memenin cinsel bir obje olmayıp sadece çocuklarını emzirmek için kullanıyor olmalarıdır. Ama genel olarak meme cinsel bir obje olarak kullanılır, bu yüzden gizlenir. haa bana soracak olursan meme dünyanın en güzel şeyidir bence :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kalçaya daha meraklıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılNEDEN
Cevap sahibi+1 yılilk kalça dikkatimi çeker bayanlarda
+1 yılÇekici gelen bir organ olduğu içindir belki
00 Yorumla
+1 yılooo çok sexi gelirler bize hele birde diklerse
00 Yorumla
+1 yılazdırıcı bir nıtelık bayanlarda
00 YorumlaBir kadının anlamaması normal..
05 Yorumla
Soran+1 yılanlayacağım şekilde anlat o zaman
Soran+1 yıltamam kalsın sen anlatma
Soran+1 yıloku bakalım
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam