Araştımalar:Kıvrımlı hatlar doğurganlığı çağrıştırdığından dolayı erkeğin bilinçaltında etkiler.
Felsefi:Dünyaya ilk geldiğimiz andan itibaren oluşan bağımız zaman için gereğini yitirse de anlamlı ya da anlamsız şekilde varlığını koruması.(Emzirme)
İçgüdüsel: Her canlının çiftleşmeye uygun veya hazır olduğu belirten işaret/koku vs.. olur. Kadınlarda bu göğüs.
Şahsi fikrimse büyük göğüsler ilgimi o kadar çekmez. Kız arkadaşlarımın hep standart ölçüleri olmuştu. Ancak hiç bir zaman küçük göğüslü kız bu olmaz diye bir ayrımda yapmadım yapmamda.
Ayrıca kadınların göğüsleri çocuk doğurduktan sonrada büyür diye duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşırı göğüs merakı olan erkeklerden uzak dur, onların amacı sevgi değil cinselliktir. Adam gibi efendi adam bir kıza baktığında göğüslerini değil kalbini görür onu karşılıksız sever, yüreğinde saf ve temiz bir sevgi duygusu vardır... Aşk ile alev alev yanar adeta
.. Her şey cinsellik değil herşey seks demek değil, bunu insanlarımız ne zaman öğrenecek acaba?01 Yorumla- +1 yıl
nerde o adam banada bul bir dene:))
+1 yılErkekler görsel olarak tahrik oluyor. bu yuzden gögüs, popo, bacak vs. dikkatlerını çekıyo ıster ıstemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcidden bende anlamıyorum küçük göğüslüyüz napak yani
03 Yorumlaben küçük göğüste severim :)
- +1 yıl
ben büyük ama saçma yani
- +1 yıl
saçma olan ne küçük göğüslü olman mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkezin farklı merakları var...
Bütün erkekler diyemeyiz lakin bende fena halde var diyebilirm...
www.google.com.tr/search02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılek olarak...
myfabulousstyle.com/.../kate-sports-5.jpg
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yılBende erkeğim ama şöyle düşünüyorum kadınların görüşü erkeklerin bakması için ya da bir ilişkide erkeğin ellemesi için değildir gogusun tek bir amacı vardır oda bir annenin yavrusunun karnını doyurması içindir yoldan geçen karı kıza bakanlara soyluyom yani ne anlıyorsunuz kızlara bakınca her şey sizin elinizde istem dışı falan değil önce herkes nefsine hakim olmayı öğrenecek madem o kadar ilgi duyuyorsunuz bayanlara bir kız bulup evlenirsiniz bide diyorsunuz ben niye kız bulamıyom diye böyle davranmaya devam ederseniz daha çok kız bulmak için koşarsınız ben bu kadar soyliyim
10 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tamamen biyolojik bir olaydır. Erkeğin, geçmişten gelen içgüdüsel değerleri, göğüs, kalça gibi kadınsal olguları beğenmesine sebebiyet verir. Neden köpekler alanlarını işaretlemek için işerler? demek kadar basit bir olaydır aslında. İçgüdüsel evrimin dışına çıkan tek fark kimi erkek küçük göğüs beğenirken, kimisi de büyük tercih eder. Şahsi görüşüm küçük olmasından yana.
00 Yorumlanedir diye sordun madem söyleyelim bil dogduğumuzda agzımıza zorla verdiler sonra alıştık belli bir süre emdik ve zorla bıraktırdılar sonra unuttuk yaş ilerleyince merak uyandırdı ve tekrar ilğilenmeye başladık ve halen bakıyoruz ancak bir kadını kadın yapan göğüsleridir eger gögüsleriniz olmasa bir kadın sizin dış görünüş olarak bizden farkınız olmazdı ve iyiki varlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMatematiksel bir cevap mı bekliyon? Erkeklerin beynine Öyle kodlanmış O Et parçası hoşumuza gidiyo? ilginç mi buluyosun.. Asıl ilginç olan bence Penis isminde bie Et parçasının Sertleşip uzaması ve Vajina denen yaratığın içene girebilmesi? asıl ilginci bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyük göğüs merakıysa onu ben de pek anlamıyorum çok umursayacağım bir şey değil. ama göğüs merakı bende de var. yumuşaklığı ve özel oluşu etkili. sanırım doğduğumuz anda gelen emme iç güdüsüyle alakalı :)
01 Yorumla- +1 yıl
olablir:)
Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. Daha doğurgan geliyor iç güdülerimize. Bizi yargılayacağınız bir şey yok yan i.
01 Yorumla- +1 yıl
yargılamıyorum zaten
Tabiki meraklı olacaz kendimiz gibi minicik göğüslü hatunlara mı bakalım?
06 Yorumla- +1 yıl
ama sapıklık oluyor bakmak:(
- +1 yıl
19. bakmak biraz kötü oluyor. sonuçta karşındaki bunu hoş karşılayamayabilir. şahsen nefret ederim
- +1 yıl
onu da saçma buluyorum
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldünya geldiğinde karnını doyurmak için meme emer buyudugunde nefsini doyurmak için meme emer
12 Yorumla- +1 yıl
Çok dogru konusmussun tebrik ederim seni
- +1 yıl
sürekli bir memeye muhtaçlar diyosun
Diğer konusunda 815 cevap paylaştı. Kanka bişey yok ya bizde yok ya bir de böyle yumuşak falan ondan yani
02 Yorumla- +1 yıl
? anlamadım
+1 yılbir kadinin disiligini gosteren en onemli sey olabilir bu yuzdende merak uyandiriyodur belki ne dersin :)
08 Yorumla- +1 yıl
noup!! olmadı derim:)
- +1 yıl
Bal gibide oldu :p
- +1 yıl
:) olmuştur o zaman
- +1 yıl
Sizinde merak ettiginiz seyler vardir mutlaka bu sekilde ;)
- +1 yıl
kas:)
- +1 yıl
ama çok değil
- +1 yıl
Iste bak biz neden kas demioruz azi cogu olmaz merak meraktir :)
- +1 yıl
haklısın:)
+1 yılGöğüs sıradan bir sarkaç değildir. Kadının yegane ve kadim özelliği olan doğurganlığın simgesidir. Her ne kadar cinsel bir obje olsa da, çekiciliğinin nedeni işlevidir.
00 YorumlaBizim gögüslere olan merakimiz cinsel özelliklerimizi kazanmadan oluşan bir merak. Bizi emzirmenizden kaynaklanıyor
00 YorumlaYani sen diyorsun ki bir işe yaramaazmi onlarr bnde olsa aksama kadar oynarım gibi geliyor bana :))
02 Yorumla- +1 yıl
bir işe yaramıyor
Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. bende bunu kendıme soruyorum neden gögüs? diyorum eger cevabını ögrenirsen banada söle bileyim :)
00 Yorumlanerenızi merak edek ki topuklarınıza falan mı oyş diyek
tabiat olarak bile doğdumuzda ilk azımıza giren şey meme10 YorumlaSen açarsan niye bakmasınlar açma kimse bakmaz belli etme kimse bakmaz alla alla
14 Yorumla- +1 yıl
en bol erkek tişörtünü giyiyorum
- +1 yıl
alabildiğim en iyi önlemi alıyorum ama nafile
+1 yılCinsellige duskunluk varsayildigi zaman gogus bir parcasi bunun
00 Yorumlanasıl ne alaka ya seviyoruz kızlarında popo sevdası var bir çok kız erkek poposu seviyo biz bişey diomuyuz :D
00 Yorumla
+1 yılÇok dikkat çekici bir aksesuar ondandır.. arada dekolteli olanlara benim de baktıgım oluyo 😳
02 Yorumla- +1 yıl
bak ama az bak bence:)
- +1 yıl
Zaten öyle yapıyom fazla bakamıyorum😳
yokluk. insan neyin hasretini çekerse ona daha çok bağlanıyor =(
00 Yorumla
+1 yılPenisimi göğüs arasına sürtmekten ve göğüs yalamaktan zevk alıyorum demis şair.
00 Yorumlanereye yoğunlaşsak anlamıyosunuz sizde :)) nerenizi sevelim
00 Yorumla
+1 yılbiz de bilsek nereden gelyor bu ama anlatılmaz yaşanır tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlığın belirtilerinden biridir ve erkekte içgüdüsel olarak ilği uyandırır
00 Yorumla
+1 yılBu soruda soruldu ne sapık adamlarsınız yav hayatım boyunca hiçbir kıza bakmadım ancak yattığım oldu ama öyle ayı gibi bakmadım
00 YorumlaBende acaip derecede tahrik etkisi yapiyo guzel seyler uyandiriyo erkek olsaydin anlardin ne demek istediğimi ;))
00 Yorumla
+1 yılSöylediğine göre senin o göğsünü avuçlayıp okşamak ağzına almak gibi bir istek doğurur insanın içinde o yüzden. Onun zevkini anlayamazsın sen
00 Yorumla- Diğer konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılgögüs güzel birşey şimdi anlatsam satırlar yetmez ve cevap kaldırılır :D
00 Yorumla buyuk kucuk farketmez kardesim saygi duyarim allah oyle yaratmis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluykumuz geldiği zaman yastık niyetine yoksa başka bir şey düşünülemez yani :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaratılış karşı gelemezsin bu biyolojik bir durum aslında erkeklerin hoşlanma durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğumuzu emzirecek bir şey aramak bizim de hakımız herhalde:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıle bız kucuk memelıler napalım? benden kucuklerin benden buyuk memesı var ya bı avuc meme lutfen :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüper çünkü opmelik emmelik yemelik arayi doldurmalik jole gbi
00 YorumlaDiğer konusunda 306 cevap paylaştı. Uff sapık bu erkekler yhaa. ss. s
03 Yorumla- +1 yıl
sen nesin:) erkek değil misin?
- +1 yıl
olabilir :)
her erkekde olmayan seydir o
07 Yorumla- +1 yıl
bunun için mi
- +1 yıl
o zaman kazanırsam göğüsten kazanırım ben yüzün güzel derler ama ilaç kullandığım için biraz kiloluyum göğüsler 95
- +1 yıl
dar pantolon giyerim. dar tişört en nefret ettiğim şeydir. makyaj arada bir zaten kirpiklerim byaa bir uzun eyeliner belki teşekkürler yinede
- +1 yıl
:))
- Diğer konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılkadın göğüsü estetik birşeydir bu yüzden olabilir
00 Yorumla
+1 yılnasıl nedir gögüs merakı?
010 Yorumla- +1 yıl
yanından geçtiğim tüm erkekler o bölgeye bakıyorda nedir bu göğüs merakı?
- +1 yıl
birincisi dekolte varsa bakarlar :) kadınlar dekolteli giyiniyor ilgi çekiyor :D ikincisi büyükse bakarlar oha şuna bak diye :D
- +1 yıl
:) ben açık giyinmem yinede gözler üstünde
- +1 yıl
demek ki güzel ve seksi duruyorlar. :)
- +1 yıl
ıyk benden uzak Dursunlarda nereye bakarlarsa baksınlar:)
- +1 yıl
napsınlar güzele bakmak sevaptır diye bir söz var :D
- +1 yıl
hev ya he:)
- +1 yıl
çok geçiştirdin bni ya :(
- +1 yıl
geçiştirmeyim o zman ne dememi bekliyordun? söyle ona göre davranıyım efendim
- +1 yıl
:D bilmem yav he he çok kaba oldu :D
+1 yılSoyleMEME gerek yok sanirim :))
00 Yorumladikkatimizi çekiyor napalım yani ölekmi :D
02 Yorumla- +1 yıl
:) yok ölme
erkek olmadığın için anlayamazsın :)
01 Yorumla- +1 yıl
onu biliyorum
meme güzeldir ama :)
63 Yorumla- +1 yıl
meme güzeldir :D ahahahhaaha :D
+1 yılGöğüsten sonrasını okumadım 😄
00 Yorumla
+1 yılKüçük olması daha iyi.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Meme olmasa nasıl gelcektin bu yaşa :D
00 Yorumla
+1 yılBenim icin sorun degil beni sevsin yeter
10 Yorumla
+1 yılgüzel olan her şeyi severiz
02 Yorumla- +1 yıl
diyorsun:)
- +1 yıl
guzel bir kadından daha guzel ne var bu dünyada :-)
Merak duyulacak birkaç bölgeden bir tanesi.
00 Yorumla
+1 yılmeme merakı işte erkeksel bişi
00 YorumlaYok daha memeler
21 Yorumla- +1 yıl
Hehahaha
+1 yılNeye meraklı olaydık? :)
02 Yorumla- +1 yıl
kalbe?
- +1 yıl
E göğüsun az biraz altında belki orayi meraj ediyorlar siz yanlis anlıyorsunuz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBr göğüs sever olarak seni kınıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
aa naptım be şimdi be!
Cevap sahibi+1 yılGöğüs merakımıza karışıyorsun. Biz gizli bir tarikatız. İllüminati göğüs sevenleri federasyonu başkanı olarak seni bir kere daha kınıyorum.
- +1 yıl
ha? allah allah
oynamak cok zevkli olur zannımca.
00 YorumlaMemelere özgürlük :s ahhaha :D
00 YorumlaDuygular karşılıklı.
00 YorumlaDiğer konusunda 911 cevap paylaştı. herkeste yok o merak :)
00 YorumlaYa r ak merakimi olsun
00 YorumlaDiğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ğöğüslerınde süt var mı
00 YorumlaBayiliyorum nedeni yok
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım