Merhaba geçen gün kız arkadaşımLa bi sitede seviştik , tabi biraz iLeri gittik ben onun göğüslerini öptüm o da benimkini ağzına aldı almadı biraz öptükten sonra ses geLdi güvenlik geLdi ad soyad telefon numarası ve doğum tarihini aLdı , emniyete gidecek bu dedi yalvar yakardık dedi ben elimden geleni yapacam şimdi aradi dedi nerdesin geL dedim şehir dışındayım dedi kız arkadaşına söyle o geLsin dosyaları alsın emniyet gelmemişken. Kızı aradım kız arkadaşım gitti kaLkmış kıza biLdiğiniz şantaj uyguLamış işte o gün ne yaptınız kız diyor zaten beLlidir diyor anlat kız diyor böyle böyle sonra diyor sakinLeş falan sonra kıza diyor vaktin var mı kız diyor yeğenim kapıda beni bekLiyor diyor tamam Perşembe günü arayacam seni falan.. üzerinde bu stresi at diyor..
Bunun amacı ne sizce benim akLıma gelen kız arkadaşımla beraber olmak için şantaj uyguLayacak sizce dosyayı emniyete verse ne oLur dosya eve gönderilir mi bir de bu adamın sesini kaydetsek ne yapabiLiriz?
Bunun amacı ne sizce benim akLıma gelen kız arkadaşımla beraber olmak için şantaj uyguLayacak sizce dosyayı emniyete verse ne oLur dosya eve gönderilir mi bir de bu adamın sesini kaydetsek ne yapabiLiriz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tehdit etmekten sende onu hapse attira bilirsin
Ayrica resmen fuhus yaptirmis oluyor
Peki öyle bir şey yaparsa dosya eve gider mi?
Evet ama sizce ne yapıLabilir bu durum karşısında?
dosya falan gitmez
Sadece mahkeme ve polis teblikati gider anca
Mahkeme acilmasi uzun surer polise bulasmadikca sorun olmaz
Kendisi falan beraber olmaya kalkarsa kiz istemezse tecavuz olur kiz isterse tecavuz olmaz boyle biseyde var
Heleki yuz kizartici suctan is bulamaz
O zaman kıza derLer bu nedir ama? AiLesi tebLigatı buLursa sıkıntı Olur..
Mahkemeye gitse ne Olur sence?
Belli bir yas dolduktan sonra sikayet uzerine 5 yila kadar hapis var
Kizin sikayetiyle ama
Kızın yaşı Reşit kız şikayetçi de değil zaten sevgiLimm
Adamin ses kaydi falan varsa adama dinlet ama yedegini al
Polise giderse kendisi zararli cikar 2 nizde gitmezsiniz
AnLadım bir şey çıkar mı peki sizce bu durum başımızı ağrıtır mın
sen sadece elinde kanit tutsan yedegini alsan yeter onun disinda adamdan size adres madres aldiysa falan onlari iste yirt
Yedegini almis bile ola bilir
Adres aLmadı sadece aLdığı numara doğum tarihi ve isim soyismi ama sitede olduğumuz için bir de parkta oturmuştuk kaydı oLabilir görüntüLerinn başka da bir şey yok
kiz arkadasini becerecek sende isteklisin galiba
Ona öyle şeyler yapacam ki aklı bile almayacak
ozrlden anlatsana
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!