- +1 yıl
Pringles aşığı bir insan olarak yeni çıkan çeşitleri de dahil olmak üzere hepsini deneyimledim. Pringles kalitesinden, lezzetinden ve en iyi Pringles çeşitlerinden konuşalım! 🤤👇
En Güzel Pringles Çeşidi Hangisi?
En güzel pringles çeşidi hangisi sorusunun cevabı tabii ki kişiden kişiye değişebilir. Fakat Pringles'ın en çok satış yaptığı çeşidinin klasik olan Pringles Original olduğunu görüyoruz. En beğenilen çeşit Pringles Original olsa da, Pringles hangisi güzel diye merak edenler için tüm çeşitlerini birlikte inceleyelim.
1- Pringles Orginal
İlk üretilen cips çeşitlerinden biri olan Pringles Original, en güzel Pringles çeşitlerinden biri. Cipsin fazla yağlı olması olması siiz rahatsız ediyorsa, fazla baharatlı tatlardan hoşlanmıyorsanız, fresh bir atıştırmalık arıyorsanız doğru yerdesiniz! Pringles Original, çıtır çıtır dokusu ve soslarla nefis bir uyum yakalayan tadıyla favoriniz olabilir.
2- Pringles Krema ve Soğanlı
Pringles en güzeli hangisi sorusunun benim için cevabı kesinlikle Pringles Krema ve Soğanlı olur. Atıştırmalık tercihiniz daha yoğunsa, krema ve soğanın birleşiminden hoşlanabilirsiniz. Ben soslarla tüketmeyi tercih etmesem de yoğurtlu soslarla da deneyebilirsiniz. Pringles Krema ve Soğanlı, en iyi Pringles'ınız olmaya aday!
3- Pringles Paprika
Ben sonuna kadar baharatçıyım diyenlerin favori cipsi Pringles Paprika olabilir. Kırmızı biber ve birçok baharatın birleşimiyle oluşturulan Pringles Paprika, en güzel Pringles çeşidi olmaya aday. Paprikadan dolayı hafif acı tadıyla yedikçe yediren bir cips.
4- Pringles Hot & Spicy
Acı severler toplanın! Sizin için en güzel Pringles kesinlikle Hot & Spicy olacaktır. Bazı cipsler acı olduklarını vadetseler de bu sözü yerine getiremiyorlar. Fakat Pringles Hot & Spicy bunlarla karıştırılmamalı. İçinde bulunan jalapeno sayesinde oldukça acı bir atıştırmalık.
5-Pringles Tortilla Nacho Peynirli
Cips yiyeyim fakat Meksika mutfağı tadı alayım diyenlerin cipsi Pringles Tortilla Nacho Peynirli! En güzel Pringles çeşitlerinden olan tortilla, aynı zamanda farklı tatlar sevenler için de ideal. Hep aynı tatlarda atıştırmalıklar deniyorum diyenler muhakkak göz atmalı.
Peki, sizin en iyi Pringles dediğiniz çeşit hangisi? 🤤💜👇10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Soğanlı olanı oturup tamamını tek kişi yemediğin sürece tadı güzel. Diğerleri her haliyle güzel
00 Yorumla
Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı. Hiç tavsiye etmem bu cipsi. İçinde aşırı miktarda koruyucu vardır ve kanser riski taşır. Raf ömrünün ne kadar uzun olduğuna bakarsanız anlaşılır. Bu tüyoyu bana o işleri yapan mühendis bir arkadaşım vermişti.
10 Yorumla
bence en iyisi klasik. bir iki kere farklı aldım da 30 yıl yenmedi evde. soğanlısı hele, tamamen zindan.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
o kadar fakirim ki pringles in çeşitlerini ezbere bilmiyorum :'(
20 Yorumla - +1 yıl
Bak canım çekti şimdi gene :D En son ketçaplı almıştım ben ve beğenmiştim. Tatlarını hatırlamıyorum o derece unutuşum ama en iyisi sade olmalıydı en son :)
00 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. sadesini daha çok seviyorum.
00 YorumlaYeşil olan en lezzetlisi (peynir & soğan) :)
00 Yorumla- +1 yıl
Yeşil kutudaki naneli yoğurtlu süper
00 Yorumla %100 patates olana bayılıyorum.
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
barbekü lü olan kesinlikle
10 Yorumla sirkeli haıc hepsı guzel kanks
00 Yorumla- +1 yıl
Bim'de pringlesin orjinali patito sadece 3.99 TL
01 Yorumla- +1 yıl
pringlesin orjinali :D
Originals kirmizi :)
00 Yorumla- +1 yıl
originals
00 Yorumla - +1 yıl
Paprika