Spordan sonra basmati yiyeyim dedim de pirinç pilavının yanından geçemez.😀 Zamanında sushi mutfağında çalışırken az yememiştik, yağsız tuzsuz ama fena değil bence.

Spordan sonra basmati yiyeyim dedim de pirinç pilavının yanından geçemez.😀 Zamanında sushi mutfağında çalışırken az yememiştik, yağsız tuzsuz ama fena değil bence.
Her ne olursa olsun pirinç pilavı benim her zaman Tercihimdir Ama tabi bir de şöyle üzerine et olsa kavurmalık şöyle mis gibi daha ne isteyeyim 🤣🤣
Cevap
11Cevap
Şehriyeli Pirinç pilavını severim.
Ben bulgur seviyorum en çok.. bir de yanında bezelye olabilir
Her türlü pilav itina ile mideye indirilir nxmdmdmd
Afiyet olsun kuzuu
Tenk yuuuu
Pilavsa ayırt etmem ama arpa şehriye pilavının yeri ayrı 😌
Görseldeki pilav lezzetli onu bende çok severim pirinç pilavından daha iyi hemde 😅
Basmati kavrulmadan yagsiz tuzsuz suda haslaniyo dimi
Evet evet, bir de onun pirinci farklı. Basmati pirinci olarak geçer
Teşekür ederim diyetteyimde canım pilav istiyor baktım buldum sayende kesfettim teşekkür ederim
Yaa rica ediyorum. Ben de diyetteyim, canın pilav çekiyorsa basmati ya da bulgur tüketebilirsin kararında
Aldım. yaptim. cok beğendim yulafli yiyecekler de prof oldum skldm artık :))
Ben içine süt ekledimde pisirdim tbu arada
Aa çok sevindim beğenmene, afiyet olsunn. Peki senin bana tatlı olarak önerebileceğin bir şey var mı
Yulaf ezmesi muz süt kakao çok iyi
Ben şekil verip buzluğa atıyorum sağlıklı mozaik gibi düşün. İçine bal atanda var da zaten muz şekerli ya
Süper, teşekkür ederimm
Ama buzlukta çok bekletme buzlaniyo çözülunce iğrenç görüntü çıkıyor ben kaşıkla şekil verip diziyorum sadece sertlik olsun diye buzluga atıyorum çıkarıp hemen tüketiyorum
İnce ogutulmus Yulaf al şu an markettede indirimde sanırım a101 deydi diğer Yulaf çabuk yumusamiuo
Yaa sen süpersin, en kısa zamanda denicem🤍
Yumurta süt Yulaf içine istediğin peynir omlet yapıyorum beni saatlerce tok tutuyor iyi zayıfladım diyet yapıyorsan yeşil çayı iç aralarda şekerli bişi içme şekersiz kahve iç çay ic 2 öğün yiyorum sadece aralarda hiç bı lokma tadina bile. bakmiyorum güzel zayıfladım yeşil çay da çok iyi
İyi geceler canım :)
Ohhh mis gibi tarifler, iyi gecelerrr💜💜
Sade olanıda sorunu görünce acıktım pilav borçlusun haberin olsun
Baldo pirinç pilavını seviyorum
Bulgur pilavını seviyorum afiyet olsun
Bulgur hariç alayı olur
Basmatiyi ben de sevmiyorum ya pirinç candır.
Pirinç pilavı genelde.
özbek pilavi çok güzel oluyor ya
Sade pilav işte ama et suyulu yapılan
Arpa sehriyeli bayilirimm
pirinç pilavı
ama şehriye de olacak
pilav yemem
Hiçbirini
Sade olanını
Hamsikolimi o
Ahaha hayır. Tavuk katsu bowl
Perde pilavı ıdkdk