Selam dostlar ingstagram kullanmak istiyorum ama önerileriniz nelerdir gerçekten de bir önerileriniz var mıdır bu durum da açıkcası ya kimisi kullanmıyor diye sürekli açıp kapatıp duruyorum ve bu sefer de insanlar açtığım hesap için bıkıyorlar normal olarak bu yüzden sizce ne yapmalıyım ne tavsiye verebilirsiniz daha doğrusu teşekkürler ediyorum şuandan itibaren kendime yeni bir sayfa açmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boşver hiç kullanma. Ben de keşke açmasaydım hiç hesap
Neden ki peki :D
Saçma sapan insanlar tanıyorsun.
Hiç gerek yok bence
Anladım herkesin kişisel tercihi tabi ki de
İlham konusunda instagramı önerirler. Ama bunu doğal şekilde yapan pinterest de var. İnstagram gereksiz ve tehlikeli bana göre.
Neden tehlileki tehlike de ki neyden bahsediyorsunuz mesela peki?
Birçok araştırma bunu gösteriyor. Cok şey var..
Ne gibi gerçekten pek anlamadım tehlike mabında ne var bu durumdayken?
Kişilere özenmek kıyaslamak sonunda kendine zarar vermek. Yalan resimler hayatlar. İnsanları kandırıyorlar.
Hmm ayrıca birisinin fotoğraflarını kopyalayıp daha doğrusu ve sonrasın da ise açıkcası başka hesaplar da kullanmakta olabiliyor genellikle değil mi?
O da var tabi
Ama herkes ingstagram kullanıyor ki o zaman onlara neden birşey olmuyor peki hiç?
Oluyordur herkes dile getirmeye bilir. Kimi insan çok kişi insta kullanıyor diye kullanıyor. Yani sürüyü takip etmek.
ya ben sadece sevdiğim insanları takip etmeyi seven birisiyim hem sevdiğim insanları hem de samimi oldukları mı tanıdıkları mı falan eklemeyi seviyorum ama sizce kullansam mı ne tavsiye verebilirsiniz açıkcası bu durum da bana?
Kullan o halde.
Bilmiyorum çok kararsızım
Ya işte kullanan insan var kullanmayan insan da olunca arada kalıyorum acaba diyorum kullansam mi kullanmasam mi bin defa diye düşünüp duruyorum bu sefer kullanıp açıp kapattigim için artık millet de eklemekten bikiyor doğrusu yani bu durum da ondan birşey de yapamıyorum doğrusu
Ama kullanmak da bana zevkli geliyor gerçekten de bilmiyorum yani hiç 0
Dene bikaç ay
Ama artık ekliye ekliye tanıdıkları mi insanlar biktilar benden
Adını bile bilmediğin şeyi nasıl kullanacaksın?
Neden böyle bir itici yorum kullandınız?
Eksiyi ben verdim 🤭
@minnoşkızz__ bana ne bundan? Oturup ağlayayım mı?
Aynen versen nolcak vermesen de ne olacak doğrusu :D
@Excitement3417 ay ne biçim adamsın sen yaaa. Sana kaba konuştuğu için vermiştim. Şimdi ise onu koruyorsun pes yani.
@Hgfghbbvv ağlama da insanlarla hangi üslupta konuşacağını öğren
@minnoşkızz__ korumak değil, mantık biraz 👍🏻
@Hgfghbbvv üslup biraz..
@minnoşkızz__ Sakin olalım lütfennn tartışmaya gerek yok ne de cellenmeye gerek yok hiççç
@minnoşkızz__ senin gibi yalaka olup sonradan hakaret edeceğime içimden nasıl gelirse öyle konuşuyorum 👍🏻 eğer kırıldıysa özür dilemesini de bilirim.
@minnoşkızz__ üslubun ne olduğunu bile bilmeden bana mı salladın sen? 😂 "Ne biçim adamsın sen yaaa" bak bakalım kim hangi üslupla konuşmuş?
Arkadaşlar lütfen sakin olalım alt tarafı soru bu kadar büyütmeye tartışmaya gerek yok rica ediyorum