İsyan ediyorum dayanamıyorum artık?

Ailemle sınanıyorum. Hiçbir yanlışım yok, bu zamana kadar hep ders çalıştım evde oturdum, gezmem tozmam yok, arkadaşım bile yok. kimseye karışmam etmem. O kadar günah işleyen zina eden, bir sürü günah işleyen insanlar hep mutlu huzurlu ben ne den böyleyim diyorum. Ne günah işledim de doğduğumdan beri bu çileleri çekiyorum. Babam var ama yok. Zengin 1 kuruş vermiyor. Sefalet çekiyorum. Okuyorum hiçbir desteği yok. Her şeyi yapayalnız yapmaktan sahipsizlikten kimsesizlikten o kadar yoruldum ki... Yksye giricem okula tek gidicem. Bugün okula bakmak için gittim gezdim gezdim, ters bi yerde. Otobüs gitmiyor. Annemi aradım gitmiyor diye telefonda kulağımı çınlattı bağıra çağıra. Kimseden bir destek görmüyorum. Konuşacağım kimse yok. Derdimi anlatacağım kimsem yok. Sürekli annemin beddualarını dinliyorum. Abim sürekli küfür ediyor bana. Evde konuşmama bile izin vermiyor. Dayanamıyorum artık. Bugün kavga etmişlerdi ben de dahil oldum annemi kurtarmak için, kafam dağınıktı parmaı da kaybettim. Böyle işte daha çok şey var ama artık isyan ediyorum. Neden ben? Bu allah beni görmüyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Babam bütün parasını kadınlara yediriyor. Evde yemeklerimiz bile ayrı. Onun aldığı şeyleri o yiyor. Bizim aldıklarımızı biz. Bu sene üniversiteye gitcektim çalışmadım pek. 1 sene daha burdayım. Zaten bu sene gitsem bile orda zor durumda kalırdım para yollayan yok. Seneye çalışırım bi kaç ay
İsyan ediyorum dayanamıyorum artık?