Yani hem erkek hem kiz icin?
Bence kiz icin 20 gibi erkek icin 24-25 gibi. Tabi birazda olgunluga bagli. Malesef ben 20üm hic sevgilim olmadi hayatimin askini beklemekden cürüdümmm sansli olup hayatinin askini bulanlar hemeb evlenin hem erken genc güzel anne olursunuz 😁😁😁
Bence kiz icin 20 gibi erkek icin 24-25 gibi. Tabi birazda olgunluga bagli. Malesef ben 20üm hic sevgilim olmadi hayatimin askini beklemekden cürüdümmm sansli olup hayatinin askini bulanlar hemeb evlenin hem erken genc güzel anne olursunuz 😁😁😁
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet bence de erkekler biraz daha geç evlenmeli 28-29 gibi bende daha önce tecrube edemedim sevgili işini bir kez olsun sonsuz olsun istiyorum
Bende ayni
Dediğin yaşlar. Kadın geç kaldıkça işi zorlaşıyor. Maşallah ne kızlar var.
Ne konuda masAllah ne kizlar var dedin? Bide gec kaldikca isi neden ne konuda zorlasiyo ki
Güzellik başka ne olabilir
30den sonra cokiyo kadinlar
Kızlar kendilerini hep kusurlu bulup estetik yönteme başvurduğu için evet doğru
Nasil bulmuyalim ki baksana bu instadaki estetikli guzellere onlr yznden depresyona girdim
Kuzenlerim yaptırdı. İş alanımdaki kadınlar öyle. Normal artık. Hoşlandığım kadın vardı eskiden o bile yaptırmış 😂
Ama gunah ve iyi degl
Valla bana göre de yapmacık.
Yani dogal daha iyi
Sevgilim olmadı olsaydı evlenirdim aşk beliyoruz çıkmadı karşımıza
Ayn mlsf
Kendini kaç yaşında hazır hissedersen o zaman evlen
ben 22 yaşımdayım daha üni okuyorum arkadaşlarım dan 27-28 olan bisürü kişi var ve evlenmediler artık evlilik eskisi kadar ilgi çekici bişey değil bence
Niye ki bn cok istyrm
işte isteyen varda az artık
ayrıca çok masraflı bi evlilik için ev lazım çocuğa bakıcak para lazım benlik değil tek yaşarım rahat yaşarım
Bumu ama evlilik imanin yatisi hem haramdan korursun kndini
Evlenmek için can atmıyorum
Nieki
Niye erken yaşta evlenip bir sürü sorumluluğun altına gireyim ki. Hiçbir mantığı yok. Kızların da bu bir an önce evlenme arzusunu anlamıyorum
Güzel işte kendi eviniz kendi kararlariniz bebeginiz
Kendi evime bekarken de çıkabilirim. Bebek mevzusu zaten başlı başına büyük bir sorumluluk. Sen her şeyin kolay olduğunu felan mi düşünüyorsun.
Kendinde cikarsin ama sevdigin askin yok? Kolay oldugunu dusunmuyorum , zorluga degecek birini istiyorum
Evliliği kurtuluş felan olarak görüyorsan çok yanlış bakıyorsun. Daha fazla sorumluluk üstlenmek oluyor.
Ya kurtulus degil ama kendi kararlarini verirsin, evlat sevgisini tadarsin nebileyim guzel geliyo hersey beraber gezip tozmak
Bak iste şimdi dediğim dere geldin. Bunları bekarken de yapabilirsin. Senin aslında istediğin kendi kararlarını verebildigin özgür olduğun bir hayat. Bunu da evlilikle bulacağını sanıyorsun. Tek senin için değil kızların yarısından fazlası bu şekilde düşünüyor. Evlilik ya da eşlerini birer kurtarıcı olarak görüyorlar.
Söylicek bisey bulamadim 😬😬 biraz haklisin. Bekarkende yapilir ama bu insana bagli herkes yapamaz öyle kafasina estigi gibi
Insana aileye yaşam tarzına hepsine bağlı ama en başta ekonomik özgürlüğe bağlı. Sonrası zaten bir şekilde oluyor. O yüzden evlilikten çok iyi bir iş isteyin kadınlar olarak. Evlensen bile eşine bağlı kalmazsın. Onun laflarını çekmek zorunda kalmazsın.
Haklisin
Biraz öyleyim sanırım:d Evlilikten vaz geçirmiş olabilirim sanırım seni :d
Yok vazgecmek degilde yani bir işinin olmasi iyi olur hani nasil olsa bu hep benimle kalir napsamda gidemez gibi dusunceleri önler
Bana bagli bana muhtac diye dusunemez
Yani tabi ki kaç yaşındasın bu arada
Ben 20üm
Yasitiz. Daha çok erken bırak kalsın hayatını yaşa biraz
Nasil yaşiyim🤣🤣🤣🤣 hep evdeyim
Orasını bilemiyorum artık. Bir yolunu bul. Bende stajdan çıktım evdeyim bu aralar.
Benide kovdular stajdan aylardir evdeyim
Hahaha dert ortağımi buldum
🤣🤣🤣sen niye ciktin
Bir şey ogrenemedigimi fark ettim. Boş boş mail topluyordum sabah akşam bende çıktım. Zaten 2 haftam kalmıştı
Ee sen nne mezunusun lise mi
Hayir. Üniversite okuyorum şu an.
Kacinci sene? Ben daha hicbisey basarmadim sadece lise
1. Siniftim. Dönem bitti artık. Ne üzerine staj yapıyordun
Muhasebede
Anladım. On muhasebe bilen eleman arayan çok fazla yer var. Oralarda çalışabilirsin. Ya da istersen üniversite okursun.
Ben hic begenmedim bu isi. Cok sıkıcı. Okuyacaksamda ne okucagimi bilmiyom ki
Sen çok geç kalmışsın. Bir an önce karar ver eğer üniversite okuyacaksan ne okuyacagina ona göre hazırlanman vs uzun sürer.
Cok mu gec ya offf eminmisin cok morlm bozldu Şu an
Fazla erken de sayılmaz
E evlenmiceksem sorn yok aslnda ama evlenceksem gec olur
Işte karar vermen gerekiyor.
25,3 gibi evlenebilirsiniz
Kız 20-30 arası bence erkekte aynı şekilde
Ben evlendiğimde 23 tüm eşim 22
Şu an kacsiniz
25 24 bi tanede prenses var 1 yaşında😂
Wow 😂😂 Allah mesut etsin anali babali büyütsün
Hızlıyız 😂 sağol amin😂
🤣🤣