Korkudan ölüyorum lütfen yardım edinn :(
şimdi dişçiden geliyorum dolguya gün verdi ya nolur yardım edin çok acıyormu nasıl oluyor :(((
şimdi dişçiden geliyorum dolguya gün verdi ya nolur yardım edin çok acıyormu nasıl oluyor :(((
Dolgu hiç acımaz, merak etme. Öncesinde morfin yapacak ama uyuşturmak için. Morfin de acımayor korkmana gerek yok. Dolguda zaten uyuşturduktan sonra çürüyen kısmı temizleyecek bir aletle, daha sonra da diş ölçüne göre orayı önceden hazırladığı bir madde ile dolduracak. Korkacak bir şey yok ama biraz uzun sürebilir. Gerçi ben de sadece bir dolgu var ama ben hiçbir şey hissetmemiştim yapılırken. :))
Dolgu hangi dişe yapılacak ve büyüklüğü nasıl sence?
üst dişime yapılacak ,alt dişimede yapılıcak:) ama önce kanal tedavisi olan dişime yapılıcak normal büyüklükte
Kanal tedavisinde zaten uyuşturularak yapılacak.Diğerinnde de gerek olursa iğne yapılır.Küçük dolgularda sorun olmaz zaten.
teşekkür ederim
Panik yapma bence.İlk defa yaptıracağın için olur heyecan.
ilk ve son olsun mümkünse :(
Dikkat edersen düzenli fırçalarsan kola filan içmezsen sorun olmaz.
fırçalıyorum tbkide işte bu önceden ihmal ettiklerimin acısı.. :)
Tamam dolguları yaptır.Bundan sonra fırçanı nereye gidersen götür yanında:)
hehe evet haklısın :-)
Merhaba bende dolgu yapılı ak ama benimde ilk olduğu için bende çok korkuyorum acaba siz oldunuzmu acıdım kaç gündür youtubda videolarini izliyorum korkudan içim bir garip oluyor
@Lalalahayla normal dolgu mu küçük?
bu kadar korkacak ne var ya :D ben oraya gitmeyi cok severim:D dün gittim bir sey yokmus bakti röntgen cekti hersey iyiymis nasil üzüldüm :D normalde dis tasini falan temizlerdi onu da yapmadi. Biraz aci hissetmek istiyordum :) bu arada 1 ay dis hek. okudum:D cok uzun okumussum demi:P
yok be ya sende ben kanal tedavisi yaptırıyorum şuan yarın doldurcak morfinsiz diş doldurttum öyle diyim sana acımıyoki sadece acı iğneyi vurana kadar sonrasında his yok düşün ben morfinsiz doldurttum adam fazla cesur gördü beni baktı gıkım çıkmıyo sen dayanırsın dedi
Cevap
13Cevap
hahaha güzeldi:)
madem güzeldi bir eksi vereydin
tbkide
bak benm halam dişçi ve bana yaptığı kadarıyla ki elini korkak alıştırdımı bilemem ama acımıyor korkulacak bşi yok =)))
cook pis acıyo cok kotu uyuyamıyosun gece hatta acısından gece yatarken sacını basını yolucaksın dıslerını sıkıcaksın gozlerınden yas gelıcek butun canın ordaymıs gibi aglıcaksın :D
saka saka hic acımıyo :D
off ya inanamıyorum başta okudugumda şok oldum ölücektim ya :(
hiç birşey hissetmezsin :) sonuçta kemik yapısında birşeyi tedavi ediyor diş etinle uğraşmayacak ya :D
benım kucuk kardesım gıttı bırsey anlamadım abı demıstı :)) korkma yani :D
umarım dediğiniz gibi olur ya off .:'( kanal tedavisi yaptırdım o beterdi öldüm öldüm diirildim
yok canım ya bi iğneyi hissedersein oda duramıycak kadar bi acı değil gerisini hissetmezsın bile uyuşuyo zaten
5 gunde 1 dolgu yenileme 11 tane de yeni dolgu yaptirmistim. Hic gozunde buyutmeye degmez.
bir şey olmuyor uyuşturuyorlar zaten del takma yeter teli kullanması zor ben 2 yıl çektim :)
merak etme uyuşturduktan sonra hiçbir şey hissetmiyorsun.kokucak hiçbir şey yok
Acimiyor.
Lakin benim dudaklarimin kenarlari yara olmustu agzimi ayirmaktan.:(
hiç gitme ölürsün acayiip ağrıyor bende çikolata yiye yiye dolgu yaptım ama çikolatadan vazgeçemiyorum.
acıyo yani
eeeeeeevvvvttttt. çook kötü
acımıyor...uyuşduracak zaten..uyşdurmasada acımıyor...
uyuşması için bir iğne yapar belki o biraz acıtır. ama ondan sonra bir şey hissetmezsin.
Korkulacak bir durum yok.Bana göre diş çektirmekten daha hafif acısı.
Bana anestezisiz kanal tedavisi yaptılar o kadar korkulacak bir şey değil.
yok ya abarttiklari kadar acimaz zaten yyusturuyolar korkmana gerek yok
acıımıyoo yaaa benim bi diş de göçtü
Hiç acımıyor emin olabilirsin, sadece iğne azıcık acıtıyor sinek ısırığı gibi düşün.
ben 3 dolgu yaptırdım korkmana gerek yok acımıyor.
Gizli Kullanıcı bacı: ürkme acımaz :D
Kerpetenle çekicekler.
dolgu dedi=)
Çekip doldurucaklar. Kanal çalışması gibi önce kaz sonra betonla.
Allah seni naapmasın çekince neresini doldurcaklar=)
hahaha turta güzel cevap:)
İçini.
hiç acımıyor dolgunun bir kötü yanı yok
ben yasadım senın yasıcaklarını
Çok acımaz:)
acımıyor rahat ol :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar