Ben çok yoruldum sinirlerim bozuldu bu durum normal mi aşırı sinirli biri haline geldim?

Annem zaten 6 senedir psikolojik tedavi görüyor aşırı zor bir süreçti azıcık rahatladık derken corona oldu Buda Allah’ın işi derken safra kesesi taşı çıktı önce endoskopi sonra ameliyat oldu gelen giden bir sürü anam ağlıyordu işimi dahi yapamıyordum neyse toparladı kendini çok şükür bayram arefesinde düştü bacağını kırdı ameliyat oldu bacağına platin falan takıldı 7 gün hastane de kaldık tüm bakımı bende ayağı asla kalkamıyor xaren normal de de çok iş yapan biri değildi tüm iş bana bakıyordu şimdi iyice tüm iş bana bakıyor yani annem tamam hasta anlıyorum da yanında ki kumandayı dahi almaya üşeniyor sürekli eve misafirler gelsin istiypr çağırıyor da arkadaşlar bende insanım çalışıyorum evden ne işimi yapabiliyorum ne gelen giden bitiyor nede annem mormal de tuvalete gidebilir gitmiyor her gece kabus annem tuvaletim geldi diye uyandırıyor tuvalete götürürüz gece 5 kere belki daha fazla ne uyku kakıyor ne bisey Şu an temizlik yapıyorum aşırı hastayım grip olmuşum halim yok yapmaya yemek yapıcsm daha annem diyor ki yapmaaaa yapmiyim de evi bk mu götürsün sinirlerim bozuk aşırı derece de 40 gündür evde bunaldım birde üstüne sevdiğim adam beni terk etti gitti başkasıyla evlendi o kadar zor bir durum benim psikoloğa ihtiyacım var diyorum anneme bağırıyor bana evde sürekli tartışma var ben ne yapmalıyım ya?
Ben çok yoruldum sinirlerim bozuldu bu durum normal mi aşırı sinirli biri haline geldim?