Bu paranormal yaşama?
Ne zaman her şey açıklığa kavuşacak?
Seçilmiş kişi nedir? Ben kimdir?
Ne zaman her şey açıklığa kavuşacak?
Seçilmiş kişi nedir? Ben kimdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir şeylerin asla bilinemeyecek olması daha eğlenceli değil midir?
Asla kelimesini atarsak bir süreliğine iyi gelebilir ama ben öğrenmek istiyorum yoksa bi anlamı kalmaz yeni bölüm gelemez dizi final yapar...
Bi zamanı olmalı?
Ne zaman ögreneceğimi söyleyebilir misin?
ya da kim olduğumu?
Cidden bunu söylemeye mi geldin?
Bence bir şeylerin bilinemeyecek olma ihtimali, gizem hayata heyecan katıyor. Bir gün istediğimiz cevapları alabileceğimize inanarak çabalıyoruz ve bu şekilde hayat geçiyor. Üstelik bu şey sürekli oluyor, asla değişmeyecek bir döngü gibi. Ancak sana kim olduğunu söyleyebilirim. Sen bensin, dışarda gördüğün herhangi birisinin. Ve herhangi biri seni senden daha iyi tanıyacaktır. Kendine o kadar yakınsın ki dışarıdan nasıl biri olduğunu bilemiyorsun, herkes gibi. Şu an telefonunu gözünün içine soksan bu yazıları okuyamazsın çünkü çok yakındır. Ama birazcık geride tutunca rahat rahat okuyabilirsin. İşte kendini bu yüzden göremiyorsun. Kötü biri asla kendisini kötü olarak görmez. Bir katilin sebepleri vardır, kendisine göre asla suçlu değildir. Ben insanların tektip olduğuna inanırım. Herkes aynı amaç uğruna yaşar ve gider. Aşağılık komplekslerini kapatmak için üstünlük taslarlar, bilinçdışı olarak. Herkesin psikolojisi aynı şeylere bozulur. Tanı kitaplarındaki belirtiler aynıdır çünkü herkesin en derin noktası olan psikolojileri aynı prensiple çalışmaktadır.
Doğruluk payı olabilir ama tamamına katılamam çünkü ben gördüğüm kimseye benzemiyorum...
Mesele kişilik meselesiyse bunu da açıklayabilirim. Çocukluk yaşantın, çevredekilerde etkileşimin şimdiki davranışlarının belirleyicisi. Kendini daha derin ya da düşünceli belki de psikopat değerlendiriyor olabilirsin. Bunlar seni farklı kılan özellikler değil. Hepsi bir yaşantı ya da etkileşim sonucunda gerçekleşti. Senin bedeninde senin hayatını yaşayacak başka biri muhtemelen seninle aynı özellikleri taşıyor olurdu.
Hayır ben neysem oydum.
Zayıf insanların karakterleri çevre etkisiyle şekillenir...
Öyleyse henüz kendini fark etmemişsin... Geçmişe bir dön. Şu an yaptığın her davranışın açıklamasını bulacaksın...