Diğer Farklı olmak kötü bir şey mi ki? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sürekli farklı olduğumu söyleyenler oluyor buradan hepiniz aynısınız zaten ben de farklı olayım 😂 #farkyapanprens Güncellemeler+1 yıl #farkyapanprens Güncellemeler+1 yıl Durum bu 😂 Farklı olmak kötü bir şey mi ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Hiper-Assasin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben de farklıyım ama takıyor muyum? Farklılık, eşsizlik, özgünlük gibi yoksa ekselansları. İnan bana. :P 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla Hiper-Assasin +1 yıl *gibisi yok yazacaktım kelimeyi yanlış yazmışım. :P Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belli orası 😂 Yorumla
Öcükveböcük Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Hepimiz aynı yemek değiliz sonuçta farklı tatlarımız var. Sen farklısın diye yer edinmeye çalışanlara inanmıyoruz😂 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😂 Yorumla Öcükveböcük +1 yıl Erkek😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet 😂 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sen kimlerle konuşup bunları duyuyorsun merak ettim 1 11 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neden 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Ne biliyim sessiz gibisin o yüzden Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yazanim çok ki 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Ne diyip yazıyorlar görselde yok😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranım çok pembeli 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Ya da hayal dünyası mı 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bunu diyen sen misin pembeli 😂 denk geliyoruz seninle gjhj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen deyince bir şey oldu 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Yorumlardan konusmayi mi kast ediyorsun yani😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet senle denk geliyoruz ya 😂 Yorumla
Dengemibozmayınız Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tek sana özgü değil.😂 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla Dengemibozmayınız +1 yıl Yukarıda yazmış bulunmaktayım. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tek değilsin bana da diyorlar prenscim 😄 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeli :D Yorumla Zemheri27 +1 yıl Mavili 😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Rengini söyledim :D Yorumla Zemheri27 +1 yıl Talibin var ama kızın teki gizliden sormuş cesaret edememiş aşkını ilan etmeye tam 😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😂😂 Yorumla
mrtcmlbll Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Herkes kendince farklı 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla mrtcmlbll +1 yıl Öyle zaten 😉 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Odunbulanben Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Farklılık iyidir 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Buldun mu odunu 😂 Yorumla Odunbulanben +1 yıl Bulduklarım odun ☺️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belki onlar seni buluyodur 😂 Yorumla Odunbulanben +1 yıl Seçmece😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de farklıyım ama takıyor muyum? Farklılık, eşsizlik, özgünlük gibi yoksa ekselansları. İnan bana. :P
:))
*gibisi yok yazacaktım kelimeyi yanlış yazmışım. :P
Belli orası 😂
Hepimiz aynı yemek değiliz sonuçta farklı tatlarımız var. Sen farklısın diye yer edinmeye çalışanlara inanmıyoruz😂
Kız 😂😂
Erkek😂
Evet 😂
Sen kimlerle konuşup bunları duyuyorsun merak ettim
Neden 😂
Ne biliyim sessiz gibisin o yüzden
Yazanim çok ki 😂
Ne diyip yazıyorlar görselde yok😂
Hayranım çok pembeli 😂
Ya da hayal dünyası mı 😂
Bunu diyen sen misin pembeli 😂 denk geliyoruz seninle gjhj
Sen deyince bir şey oldu 😂
Kız 😂
Yorumlardan konusmayi mi kast ediyorsun yani😂
Evet senle denk geliyoruz ya 😂
Tek sana özgü değil.😂
Diyosun 😂
Yukarıda yazmış bulunmaktayım.
😂😂😂
Tek değilsin bana da diyorlar prenscim 😄
Pembeli :D
Mavili 😄
Rengini söyledim :D
Talibin var ama kızın teki gizliden sormuş cesaret edememiş aşkını ilan etmeye tam 😄
Kız 😂😂😂
Herkes kendince farklı
Diyosun 😂
Öyle zaten 😉
:))
Farklılık iyidir
Buldun mu odunu 😂
Bulduklarım odun ☺️
Belki onlar seni buluyodur 😂
Seçmece😂
Diyosun 😂