Farklı olmak sorun mudur avantaj mı? Farkın fark ediliyor mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
O farkı kullanmayı bilmek ile ilgili bir durum bu.

Gary Stretch gibi insanlar, bu farklılıkkarın dan, iyi gelir elde ederek avantaja dönüştürüyorlar.🙂
Tek dezavantajının insanların farklılıklara ve yeniliklere açık olmadıklarından dolayı farkında olmadan taciz eder gibi bakmaları ya da kimi zamansa isteyerek tacize kalkışmaları ve bu tarz sorunlardan ötürü yaşanan psikolojik bunalımlar olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Çoğu zaman sorun oluyor.
Farklılığa göre değişebilir bu durum avantaj da olur sorun da. Önemli olan farklılığın yönü iyi mi yoksa kötü mü? Bakış açısına göre de değişiklik gösterir kendi içinde değerlendirmek gerekir bu soruları.
Cevap
15Cevap
Bunu kullanabilene bir avantajdır. Ama kendini kapatıp, sevmeyene ise kendini kötü düşünmesine sebeptir.
Genel olarak farklı olan sevilmez, mesela ultra zengin siyasetçiler halkla aynı olduklarını göstermeye çalışırlar.
Evwt standrtin disi genelse tepki çeker
değişkendir sırf farklı diye bazıları bazılarından hoşlanıyor , ama gerçekten güzel bir albino sendromlu kız tanımıştım o zamanlar içime kapanıktım bakışmaktan ileri gitmiyordu harbiden çok sempatik bir kızdı bazen neden açılmadın diye kendime kızıyorum tesettürlüydü elmaa gibi kaşları vardı kıpkırmızı yanaklarıyla ne güzel gülümserdi olay sadeca fiziksel değil ayrıca çokta sempatikti
elmas gibi kaşları vardı yazdımda değişmiş ,
sorun kıskanılman ve dışlanman hatta nefret edilmen olacaktır ama bu avantajdır. patikadan yürürsen izin çıkar.
Dezavantajdır.
Yetenek bile olsa insanlar tarafından kıskanıldıkları için başkaları tarafından bastırılırlar.
Sorundur. Çünkü insanlar senden korkar ve seni yok etmeye çalışır. Tıpkı ülkemizdeki bilim adamlarında olduğu gibi.
Gelişime açık bir toplumda farklılıklar avantajdır.
Kapalı yobaz toplumlarda hem toplum için hem de birey için sıkıntı olabilir.
Farklı insanlar ya da farklıya saygısı olan insanlarla beraberse avantajdır ama sıradan, tekdüze, düşüncesiz insanlarla beraberse çok yorucu olur
Bence farklı olmak sadece farklı olmaktır😀 sorun ya da avantaj olarak görmek kişilerin bakış açısına kalmış. Bence nötr bir durum.
Bunu sorun ya da avantaj yapan başkarının senin hakkında ne düşündüğünü ne kadar umursadığın ile ilgilidir.
Toplum farklılıklara açık olabilecek kadar saygılı ise avantajdır. Saygısız ve bilinçsiz bir toplumda iseniz farklı olmanız sizin için felakettir.
çoğu zaman bir sorundur çünkü alışılagelmişin bir hal dışında olmak insanlari rahatsız ediyor
Çoğu zaman sorundur ama bilinçli toplum iseniz ayrıcalık da olabilir...
Toplum farklı olanı kabul etmek istemez yönetici için sistemi bozansındır
Ne sorun ne de avantaj. Farklı olmak sadece farklılıktır.
Fatklı olmak her zaman avantajdır , zaten herkez farklıdır yani bence hepimiz avantajlıyız ama bizden bi üst seviyede farklı insanlar var ve farklı olmaları bence onları mükemmel yapıyor
Aslında bu hayatında ne tür insanlarla karşılaştığına bağlı çünkü insan var insanı hayattan soğutur insan var insanı hayata bağlar.
Rocktürkü , farklılığına göre değişir sorunda olabilir avantajda olabilir hiç bir şeyde olabilir
Kullanabilene her daim avantajdır.
Yeri gelir avantaj olur yeri gelir sorun olur
Çevren için sorun olursun çünkü insanlar alışılmadık şeylerle uğraşmayı sevmez ama senin için avantajfır herkesin ilgisini çekersin farklılığınla
Farkının ne olduğuna bağlı
Sorun olmadığı kesin avantaj mıdır bilemem
Türkiye'de sorun. Çoğuna göre ayıp !!!
Avantaj degil insanlar acımasız ve çok kötüler
Farklıysan ilk seni görürler 🤩
Bir sorun veya avantaj değildir.
Nasıl farklı olduğuna bağlı
avantajdır..
konuya göre değişir ama yine de..
avantaj nasıl bir fark gerektirir ki🤔
duruma konuya göre değişir
Bnce farklı olmak ayricaliktir herkes beceremez