Tek dezavantajının insanların farklılıklara ve yeniliklere açık olmadıklarından dolayı farkında olmadan taciz eder gibi bakmaları ya da kimi zamansa isteyerek tacize kalkışmaları ve bu tarz sorunlardan ötürü yaşanan psikolojik bunalımlar olduğunu düşünüyorum.
Farklılığa göre değişebilir bu durum avantaj da olur sorun da. Önemli olan farklılığın yönü iyi mi yoksa kötü mü? Bakış açısına göre de değişiklik gösterir kendi içinde değerlendirmek gerekir bu soruları.
değişkendir sırf farklı diye bazıları bazılarından hoşlanıyor , ama gerçekten güzel bir albino sendromlu kız tanımıştım o zamanlar içime kapanıktım bakışmaktan ileri gitmiyordu harbiden çok sempatik bir kızdı bazen neden açılmadın diye kendime kızıyorum tesettürlüydü elmaa gibi kaşları vardı kıpkırmızı yanaklarıyla ne güzel gülümserdi olay sadeca fiziksel değil ayrıca çokta sempatikti
Fatklı olmak her zaman avantajdır , zaten herkez farklıdır yani bence hepimiz avantajlıyız ama bizden bi üst seviyede farklı insanlar var ve farklı olmaları bence onları mükemmel yapıyor