Boyum 1.58 46 kiloyum sevgilim boyumun kısa olmasindan cok memnun ama ben deilim sizce cokmu kötü ve boyumun uzamasi icin ne yapabilirim :'( ?
Cevabın nedir?
takma kafana öyle çok kısa değil 145 boyu olanlar ne yapsın? bende 172yim eskiden takıyordum ama artık takmıyorum sen 7-8 cm topuklu giyersin 165 olursun güzelde giyinirsen taş gibi kız olursun takma kafana shakira bile 157 bengü 161 ama taş gibi hatunlar yani sadece boyla bitmiyor bu işler :)
36 Yorumla
Soran+1 yılTopuklu giyorum ama bu daha cok sinirimi bozuyo kendiliginden uzun olmak varken ben topukluyla uzuyorum :'(
Soran+1 yılNeyi var iste 1.72 daha ne istiyon tövbe tövbe
Soran+1 yılHicte deilll sacmalama
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q30391-erkekte-ideal-boy-sizce-nedir herkes 180 üstü demiş :(
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi sevgilinin elinde uzun boylu bir kız bulma imkanı olmasına rağmen seninle olmak istiyor ve bundan memnun ama senin boy uzatma imkanın olmamasına rağmen durumdan memnun değilsin :) Boyun bir kız için gayet normal, kilon da iyi, bence dertsiz başına dert arıyorsun sadece :) boşver bunları
47 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama sinirim bozuluyo dusununce agliyorum :(
- +1 yıl
Gerçekten boyun normal, fiziğin gayet iyi. Sıkıntı yapacak bir durumun yok ortada. Sevgilin de seni beğeniyor. Sevgiline mi güvenmiyorsun, ondan mı şüphen var yoksa? Belli bir yaştan sonra boy uzatmanın imkanı yok, sporla belki bir iki santim fark edebilir o da boyun uzamasından değil duruşun düzeldiği için öyle görünür. İlaç, ameliyat vs gibi şeyler deneyip durduk yere sağlığını da güzelliğini de bozmaya değmez.
Soran+1 yılTeşekkür ederim gercekten de keske herkes böyle dusunse :/
- +1 yıl
Öncelikle senin ne düşündüğün önemli, gerisini takma kafaya :)
Soran+1 yılIste benim dusundugum kötü bir boya sahibim :'(
- +1 yıl
bence fazla abartıyorsun. Internetten boy ortalamalarını araştır, senin boyun gayet normal. Sen minyon tiplisin. Belki de yaşın çok genç olduğu için bu psikolojiye giriyorsun ama aslında minyon olmanın çok daha fazla avantajı var. Senin boyunda ve senden daha kısa tanıdığım pek çok kız var, hepsi de gayet güzel ve çekici, hiçbirinin boy sıkıntısı olmadı. Sevgili konusunda da hiç sıkıntı çektiklerini görmedim :) Bence sen biraz kendine güvenini kaybetmişsin, tamamen psikolojik takıntı şu an hissettiğin. Allah başka dert vermesin :) Kendini ikna etmeye çalış biraz.
Soran+1 yılAminn cvplar icin teşekkür ederim
Canim bence çok takma. Boy hersey değil ki senden kisalarida vardır. Türk şartlarına göre gayet normal yani bence üzme kendini kaç yaşındasın canım bak kadınlarını 25 yaşına kadar uzar boyu benimkini 158 di ve 20 yaşındayım bu sen 2 Cm daha uzadı :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl17 yim 18 e giricem :/
Yaşına göre uzayabilir ya da durabilir, ümidini kesmelisin. Genlerin izin verdiği müddetçe uzayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah yaa :/
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
70Cevap
Kısa olmandan memnun olmaman boy potansiyelini değiştirecek mi? Sadece seni yıpratacak. Ne güzel başta ailen sonra sevdiğin sevdiklerin senden memnun sana destek olmuşlar. Ötesine lüzum yok bence.
37 Yorumla
Soran+1 yılBen boyumu sevmedikten sonra ne anlami var :/
- +1 yıl
Emin ol herkesin kendi çapında sorunları belki de beğenmediği yönleri var. Ben senin görüşüne saygı duyuyorum ama kendi içinde barışık olursan hem kendini yıpratmaz hem sevgilini üzmezsin. Oda istemez üzülmeni sonuçta artık bir şeyleri değiştirmenin yolu yok. Bacağından kollarından çekerek boyun uzamaz. Ona bakarsan bende 1.61'im. Ağlayayım mı :) Bende erkeğim asıl benim boya ihtiyacım var ama her şey boyla ölçülmüyor. Ne demiş atalarımız ? Devede de boy var ama 40 deveyi 1 eşek idare eder diye. Sağlıcakla kal.
Soran+1 yılSaol ama sinirim bozuluyo iste ://
Soran+1 yılAynen teşekkür ler cevap icin
Soran+1 yılAyn.
Bence sorun olmaz hem bayanların boyunun kisa olmasi daha narin gosteriyo bence sorun olacagini sanmiyorum en fazla bir bayanin boyu 1.65 olmasi lazimdir bence
17 Yorumla
Soran+1 yılHmm ama ben kendimi cok kisa hissediyorum ve bu sinirimi bozuyo agliyorum
Soran+1 yılPisikiyatriye gitsem nolcak boyimmu uzicak :(
Soran+1 yılBalik yagi o ve kilo yapiyo
Soran+1 yılOlabilir ama risk almak istemiyorum :(
- Diğer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılkısa kızlar çok sevimli oluyor ve 1.80 'den uzun kız da çok itici oluyor . kemik her tarafı çıta gibi geziyor yaw :D
26 Yorumla
Soran+1 yıl1.80 kizmi varmis :0
- +1 yıl
var artık kızlar iyi beslendiği ve spor yaptığı takdirde boyları ailevi genlerin de etkisiyle uzuyor maşallah : )
Soran+1 yılMasallah masallah bir ben böyle kaldimm :'(
- +1 yıl
boşver o çıtaları kısalar candır : )
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yıl:)))))
+1 yılTam tersi daha iyi. Kısa boylu kızlar her zaman olmasada çoğu zaman tatlıdır :)
27 Yorumla
Soran+1 yılAma cok kötü hissediyorum kendimi :'(
- +1 yıl
Kısa kız her zaman tatlıdır. Nolcak 175 180 boyun olunca? Sevgilin elini omzuna atabilecek mi sanıyorsun? Hadi attı diyelim. Kankanmış gibi durcak o ne öyle :) Tam boyundasın emin ol :)
Soran+1 yılNe bilim bir bes on santim daha iyi olurdu bu sekilde cok kötü hissediyorum kendimi:/
- +1 yıl
Sevgilin ile aranda her zaman 20 25 cm boy farkı olması iyidir. Kolkanat olucak sana buda kendini iyi hissetmeni sağlıcak. 170 olsan 190lık sevgiliyi nerden bulcaksın :)
Soran+1 yılMantikli ama yinede uzuluyorum :/
- +1 yıl
Takma kafana. Minyon kız her zaman tatlıdır :)
Soran+1 yılHofff :///(
boşver kızım 158 boy türk kızı için normal.. kafana takarsan mutsuz olursun.. Avril'da 160 falan öyle bişey zaten.. Shakira da uzun değil.. böyle şeyleri dert etmeyin.. 158 de iyi zaten.
15 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes böyle dusunmuyo iste :'(
Soran+1 yılKesinlikle resmen psikolojik baski gibi bisey :/
Soran+1 yılAynen :/
+1 yılşöyle uzun boylu at gibi kadın düşünsene ne yapacağız üstüne çıkıp veliefendide hipodromdamı koşucağız töbe töbe
boy ve kilon tar hiç kafana takma keşke senin boyunda ve kilonda sevgilim olsa ahhh ahhh nerdeeee:)20 Yorumla
+1 yılBoyun'a göre kilon normal. Ortalama bir bayan 160 olmalı zaten. Çok fazla kısa boylu bir bayan olduğunu düşünmüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBir atmis değil 1.58
1.72 yim. sevgilim 1.93 bende kendimi kısa hissediyorum. topuklu giyersem süper:) kısa kalıyosan takviye al:)
11 Yorumla
Soran+1 yılGiyorum ama ben topuklu olmadan uzun olmak istiyorum:/
Türkiye ortalamasının çok az altında kalıyor, bence boyunu sorun etme. Hele bide minyon tipliysen sevgilin şanslı biri diyebilirim (:
11 Yorumla
Soran+1 yılHofffffffffffffftr :////
+1 yılKalbin önemli olan ama illa soruyorsan değilsin benim 159 kız arkadaşım olmuştu çok tatluydu =) Not:ben 1,82
14 Yorumla
Soran+1 yılMassallah :/
- +1 yıl
geçmiş bitmiş neye maşallah =)
Soran+1 yıl1, 82 yee
- +1 yıl
teşekkür ederim )
- Diğer konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yıliyidir abla. 1.70 civarı bir delikanlı bulursun gül gibi geçinirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılVar zaten
- +1 yıl
tamam. boyunu da tutturabildiysem iyi sallıyorum demektir. mis. mutlu mesut yaşayın gidin :D
Soran+1 yılInsallah insallah aminn
+1 yılYaşına bağlı 24 yaşına kadar uzarsın. Beslenmene dikkat et süt ve süt ürünlerini tüket.
13 Yorumla
Soran+1 yılSut sevmemki ben :/
- +1 yıl
O zaman uzamayı unut.
Soran+1 yılYaa ama nedenkiii :/
- Diğer konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılpartnerinin düşüncesi ve onun boyuna göre değişen bir kavram
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım saol :/
+1 yılgayet iyi
gidip iki metrelik adama aşık olma sende17 Yorumla
Soran+1 yılYok ben buldum askimida neyse
- +1 yıl
e buldunda derdin ne :)
senden uzun erkek iyidir.
sarıldığında kalbinin atışını duyarsın ;)
Soran+1 yılYaa ama söyle dusun perde takican boyun yetismiyoo
- +1 yıl
o işleri kendin yapma kuzu
erkeğin yapıcak.
erkeği biraz ev işlerine bulaştır ki anlasınlar neler çektiğinizi ;)
Soran+1 yılEvli deilimki daha kucugum örnek verdim onu sadece
- +1 yıl
evli deilsin de nie evli örnek veriyosun yavrucum.
evli değil sevgiliysen birlikte yapabileceğiniz tek şey konuşmak sarılmak öpüşmek
bunları da şu an sahip olduğun boyla gayet iyi yapabilirsin :)
Soran+1 yılAnladım :/
+1 yılistediğin kadar canını sık bişey değişmeyecek bide sevgilin beğenmeseydi o zaman daha kötü olmaz mıydı?
23 Yorumla
Soran+1 yılOlurdu tabi :/
- +1 yıl
haline şükret o kadar da kısa değilsin ve kilo alma
Soran+1 yılAynen tam tersi kilo vermeye cabaliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyun uzamaz eğer yaşın küçük değilse. evet çok kısasın ama çok sempatik bence bu :)
18 Yorumla
Soran+1 yılBence değil :'(
Cevap sahibi+1 yılyoo öyle. ben daha çok seviyorum kısa kızları. tam tersine 1.65ten uzun kızları beğenmiyorum.
Soran+1 yıl1.58 diyorum yaa offf :(
Cevap sahibi+1 yıltamam işte çok tatlıı böyle yanakları sıkılmalık :)
Soran+1 yılYa bir git manyakmisiniz ne sizin yanaga nasil bagliyosunuz anlamiyom :/
Cevap sahibi+1 yılya çok tatlı oluyosunuz diye işte tatlı kızların yanaklarını sıkıp çekiştiresi gelmez mi insanın :/
Soran+1 yılHoffff allahimm sen sabir veer
Cevap sahibi+1 yılne kızıyosun ya ben çok beğeniyorum senin boyundaki kızları dedim ne var bunda?
Boyunu değiştiremiyeceğine göre kendini böyle beğenmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff :'(
+1 yılçok kısa değilsin güzel bir kızsan kafana takma bunu
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil takmiyim boy bu boy
- +1 yıl
basket oyna fiziğin nasıl ve nasıl giyiniyorsun benim boyum 1.85 te ne oluyor yalnızım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelsen bakımlıysan en önemlisi sevgilin dert etmiyorsa sorun yok :)
18 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmiyorum ama :(
Cevap sahibi+1 yılHerkes olması gerektiği gibidir bence. Uzun olmaya bu kadar takma. Sen, kısayken sensin. Ve her zaman bu daha iyi olacak. Kendini sev. :)
Soran+1 yılBoyum haric seviyorum :(
Cevap sahibi+1 yılNeden? Karışan birisi mi var?
Soran+1 yılBen karisiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılKarışma ya :/
Soran+1 yılCanim yaniyo dusundukcee
Cevap sahibi+1 yıl://
Gizli Üye(30-35)+1 yıl176yım bıkac cm sana verim istersen sevmiyorum ben :(
11 Yorumla
Soran+1 yılKeskee :'(
İdolümsün. Ben minyon severim. Yatakda çok rahat oynamak için.
10 YorumlaEvet kısa ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden?:(
- +1 yıl
Çünkü boy bir insanı güzel ya da çirkin yapan temel özellik değildir. Sadece fiziksel güzellik hakkında konuşursak yüzünün ve fiziğinin çok çirkin olması durumunda boyunun bir önemi kalmayacağı gibi yüzünün veya fiziğinin çok güzel olması durumunda da boyunun yine bir önemi kalmaz. Seninle sadece boyun yüzünden dalga geçen biri olursa bu senin eksikliğin değil onların ayıbıdır bunu da unutma.
Aşağıda yazdığın yorumu gördüm, ben de birkaç ay önce 18 yaşına girdim ve o zamanlarda doktor kontrolune gitmiştim, doktorum boyumun 24 yaşına kadar minimum 5-6 cm daha uzayacağını söyledi. Benzer bir durum senin için de geçerli olabilir, senin için bu kadar önemliyse doktora gidebilirsin.
Soran+1 yılSanirim gidicem artik :(
+1 yılKısa işte.
Kaç yaşında adet oldun ve şu an kaç yaşındasın?10 Yorumla
+1 yıltakmayın şu boy meselesini bu kadar ne olmuş yani kısaysan kendinle barışık ol biraz
03 Yorumla
Soran+1 yılBarışık barisik nereye kadar :(
- +1 yıl
üzülmene değmez emin ol üzülünce bişey değişmiyo nasılsa
Soran+1 yılAynen :/
bende 1 10 um nie takionki bu kadar
247 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin :O
Soran+1 yılYaa yalan soyluyosun yaa off :'(
Soran+1 yılYaa allah askina düzgün cevap istiyotum himhimlarla karsiladtirilmak deill :'(
Soran+1 yılYyuhhhh 1.80 bideee
Soran+1 yılBelli :D
Soran+1 yılPeki nasil uzarim
Soran+1 yıl17 :/
Soran+1 yılYoo 18 ime gircem zaten şikayet ederlerse etsinler one cocuk gibi sikayet edenler benden küçük olduklarini kanitlarlar sadece
Soran+1 yılHimhim deyip durma kötü hissediyorum kendimi yaa
Soran+1 yılSen takintilimisin acaba himhimda himhim
Soran+1 yılGercekten goruyomusun yanii bence bir psikolojik tedavi gormelisin
Soran+1 yılKac yasindasin sen
Soran+1 yılKesinlikle psikiyatriye baş vurmalisin
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılTum serisini izledim ama onlar gercek deilki animasyon ve senin bunlari gormen normal değil
Soran+1 yılVar ama adi üstünde gö re mi yo ruz kurcalama cok
Soran+1 yılBiliyorum ama sonucta allah onlari gormemiz iistememis ki gozumuzun onunde 7 kat perde var kısacası bu tür seylerle uğraşmah hem gunah hemde bas agritir
Soran+1 yılYaa deme öyle belli etmem ama ben korkarim yaa
Soran+1 yılSadece himhim ne yaa ben öyleyim cogu seyden korkwrim belki bu yüzden kisa kaldim :/
Soran+1 yılAynen aynen :D
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılCiddimisin :))
Soran+1 yılKorkuyorum yaa deme him hin falan :/
Kilona göre gayet iyisin :)
19 Yorumla
Soran+1 yılKiloma gore iyiyim ama benim takintim boyum :(
Soran+1 yılVar bence
Soran+1 yılO gayet memnun topuklu bile giyme diyo hep :/
Soran+1 yılVarr ben kendimi iyi hissetmiyorum
- +1 yıl
Allah seni o şekilde yaratmayı uygun görmüş şikayet yerine şükür gerek... neden dersen ya doğarken bir kolun ya da bir bacağın olmasaydı ya da gözlerin görmeseydi ya da bu
rnun aşırı uzun doğsaydın herkes sana acıyarak baksaydı daha kötü olmazmıydı... kendinden uzun veya kendinden daha güzellere bakmak yerine birazda kendinden daha kısalara kendinden daha kötü durumda olanlara bakarak kendini daha iyi hissedebilirsin yoksa küçücük bir şeyi büyütürsün büyütürsün o küçücük şey birde bakmışsınki kocaman dağlar olmuş... büyük yangınlar küçük kıvılcımlardan çıkar bunuda unutmamalısın...
Soran+1 yılGercekten haklisin bu nada şükür o zaman
+1 yılDedim yine diyorum. Her boyun fantesisi farkli seniin boyun tam atesli ziplatmalar icin uygun. erkekler icin yatay duzlemde boy fark etmez
00 Yorumla2 Eksik söyledin, karnımdan uzun boyun! :)
13 Yorumla
Soran+1 yılOff yaa ://
Soran+1 yılSebebi sen deilsin zaten uzuluyom
Tipin iyiyse on numara sıkıntı yok
112 Yorumla
Soran+1 yılSorun t
Soran+1 yılYok bisey :/
Soran+1 yılTipsiz deilim boyum sorun sadece :/
Soran+1 yılBen uzulmiyimde kim uzulsun
Soran+1 yılUzuluyom hatta agliyom zaten
Soran+1 yılAbi bilerekmi yapiyosunuz yaa offf :/
Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. Türkiye ortalamasında bir boyun var boşuna üzülme
17 Yorumla
Soran+1 yıl:'(
Soran+1 yılAklima her geldikce hemde :/
Soran+1 yılTopuklu giyorum ama sorun suki normal olarak uzun olmak varken topuklu yla uzamaya calismak canimi acitiyo :/
- +1 yıl
Şöyle düşün herkesin bir kusuru vardır. Sana göre senin boyun kısa ki bence değil mesela başkasının gözü iyi görmüyor bir başkasının saçı dökülüyor. Kimisinin hiç bir kusuru yok gibi görünüyor ama cinsel konularda sıkıntısı oluyor. Kiminin çocuğu olmuyor... Diyeceğim o ki boyunu böyle kabullenip sevmekten başka çaren yok hepbböyle zoruma gidiyor dersen her zaman üzülen sen olursun
Soran+1 yılHaklisin aslinda bir yandan bunada şükür
+1 yılKısa boylu kızlar daha tatlı olur ;)
25 Yorumla
Soran+1 yılHe he tatli olmak değil sorun burada
- +1 yıl
Sen kendin kasnyosn bence
Soran+1 yılHicte bile :(
- +1 yıl
Benm hayalmde kisa bir kızı delice sektrmek var. İster inan ister inanma
Soran+1 yıl* git surdan pislik herifgf
+1 yılAramızda 30 cm var sadece hiç kısa deyil :))
15 Yorumla
Soran+1 yıl:'( agliyorum su annn !!!
- +1 yıl
:((((((((((( özür dilerim l*n ben kısa boyluları severim...
Soran+1 yıl:'(:'( ben oliyim yaa
- +1 yıl
arkadaşım şaka yaptım la çok var 150 tanıdım insan var yeterki iyi ol.
Soran+1 yılBu boyla iyi olunmuyo iste :'(
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıltip fizik iyiyse çok hoş
14 Yorumla
Soran+1 yılAz cok iyi ikiside
- +1 yıl
iyi o zaman bende minyonlardan hoşlanyorm
Soran+1 yılBanane senden
- +1 yıl
sen soru sordun cevap verdim bende. gizlisin zaten asıl banane senden ama neyse...
Merhaba
Boyun Kıme Gore Kısa Kımıne Gore Uzundur.114 Yorumla
Soran+1 yılBunu bikiyorum :(
Soran+1 yılKendini iyi hissetmene
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılNiyee
Soran+1 yılDeilmisin
Soran+1 yılEe daha ne
Soran+1 yılEl de deililki
Yaşın kaç? Kilona göre çok iyi bence :))
11 Yorumla
Soran+1 yıl17 yim 18 e gircem
Kısa olması hiç önemli değil
111 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kötü hissediyorum ama :(
Soran+1 yılCünkü kisaaa
Soran+1 yılÖyle dusunmuyorum :/
Soran+1 yılTopuklu giyorum zaten ben topuklu olmadan uzun olma dedindeyim
Soran+1 yılBen tatli olmak değil uzun olmak isterdim yaa :/
Soran+1 yıl:(((((
evet kısa ama bunu dert etme.
19 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan etmezmiydin?
Soran+1 yılKacsinn?
Soran+1 yılDaha ne istiyon abii
Soran+1 yılSenin boyunda olsaydim yeterdi bana
Soran+1 yılMantıklı :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 1.75 im. bir hayrini gormedim. Kiymetini bil
15 Yorumla
Soran+1 yıl1.75 fazla ama 1.58 de kisa tatlim :'(
Cevap sahibi+1 yılSevgilin seni oyle sevmis oyle begenmis :) mutluysan hic takilma bunlara canim :)
Soran+1 yılMutluyum ama bazen dusunuyorum acaba ilerde boyumu dert edermi diye
Cevap sahibi+1 yılEtmez korkma hic
Soran+1 yılInsallah yaa :/
+1 yılHic bisey yapamasain kendinle barisik ol bence bayilirim kisa bayanlara
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisa kadinlar iyi seks yapar onlardansan sorun yok
00 Yorumla
+1 yıl:(( malesef. uza bir daha
13 Yorumla
Soran+1 yılKeske :( bir onerin var mı
- +1 yıl
zıpla kollarını yukarı kaldırarak ve süt iç
Soran+1 yılSut sevmemki benn :/
+1 yılTakilma bunlara boyun iyi
17 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin 1.58 diyorum
- +1 yıl
Samimiyetle soyluyorum kendini kisa olarak tanimlama. Boyun kilon fizigin her erkegin isteyebilecegi olculer
Soran+1 yılTeşekkür ler ama bence kisa
- +1 yıl
Illa uzayacam diyorsan ameliyat ol. Ama 5 cm 7 cm icin degmez o riske
Soran+1 yılSacmalama ne ameliyati yaa
- +1 yıl
E nasil buyuycen baska
Soran+1 yılBilmiyorum :'(
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet iyi ancak kilo al biraz.
13 Yorumla
Soran+1 yılDalgami geciyon ne kilosu bir o eksikti zaten
Cevap sahibi+1 yıl48 ne kızım bir deri bir kemiksin.
Veya yağ tabakan iyidir.
Soran+1 yıl46 ve hala kilo verme derdindeyim en az 43 olmali
benimkinin boyu o l*n :D yok yok iyi iyi idare eder yaşını bilmiyorm ama çokda kısa deilsn
05 Yorumla
Soran+1 yılAglamak istiyorummm yaa :'(
Soran+1 yılAnladım cok saol :(
Soran+1 yılDerdim alici değil sevgili meraklisi biri deilim ayrica beni cok seven bir sevgilimde var benimki kendi boyumun kisa olmasi arkadaslarim daha uzun cünkü benden
+1 yılbenim 1,75 boyum var acur salatalık gibi kalmışsın ya yazık sana
13 Yorumla
Soran+1 yılSinirimi bozmak icin yapiyosaniz zaten agliyorum su an merak etmeyin :/
Soran+1 yılUfff :'(
iyi tarafından bak ayakta oral yapabilirsin hahahahah :D
22 Yorumla- +1 yıl
kahkaha attım ne adamsın ya :D
Soran+1 yılIgrenclesmeyin yaa pislikler
Diğer konusunda 601 cevap paylaştı. normal nesi var boyunun
01 Yorumla
Soran+1 yılKisa :'(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 numarasını :D kısa boylu kızlar iyi sake çeker :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaya kısaa kapı ziline yetişebiliyorsan sıkıntı yok ama :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi dalga gecmeyin yaa surda iyiki bisey sorduk adam akilli kinama basina gelir
Cevap sahibi+1 yılboy küçülmesi mümkün değil :D ufak boylu kızları bende severim ama şişman olmadıgı sürece.. çünkü şişmanları koca karı gibi oluyor.. sennde kilon fena değil gibi..
Soran+1 yılAman ne iyi ne iyi töbest
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. iyi bence
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin kacki?
Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Normal bence
13 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi
Soran+1 yılTeşekkür ler
32 cm var l*n aramızda :D sevgilin memnunsa sorun ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim uzun olmak istemem
Soran+1 yılYapcak bisey yok artik
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya vallaha üzüldüm ortada bir sorun var ve malesef çözümü yok :(
07 Yorumla
Soran+1 yılBil
Soran+1 yılBiliyorum :'(
- +1 yıl
Artık bununla yaşamaya alışacaksın kabulleneceksin şanslısın çünkü Türkiyedesin burada en azından evde kalmazsın
Soran+1 yılOfff evde kalmak kimin umrunda
- +1 yıl
Sadece evlenmek olarak düşünme erkek arkadaşı kız arkadaşı sosyal çevre falan off 158 ne ya
Soran+1 yılSevgilim var gerizekali gayette sosyalim ve iyi arkadasliklarim var ayrica
- +1 yıl
Gerizekalı derken? Ah siz ergenler hem kısa kem konuşuyor burada laf yetiştireceğine ne yapacaksın onu düşün çocuguda bulmusken sakın kacırma
+1 yılbence çok çekici..
14 Yorumla
Soran+1 yılHmm :/
- +1 yıl
neden? balıketli bir kızmısın
Soran+1 yıl46 kiloyum
- +1 yıl
yuvarlak hatların olduğunu sanıyorum umarm yanılmam
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin
kısa maalesef
11 Yorumla
Soran+1 yıl::'((
Kısa malesef.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:////
En az 5 cm uza bacım
13 Yorumla
Soran+1 yılIste nasil uzicam bide onu soylesen
Soran+1 yılOynuyorum bir yarari yok :/
+1 yılbence kısa
15 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :/
- +1 yıl
* kısalar güzel olur
Soran+1 yılAma kisa sonucta
- +1 yıl
:) evet
Soran+1 yılHoff
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok tatlı bence şirine ve bebiş kılasmnındasın :) bence minyon kızlar çokk güzeli :) eminim sende çok tatlısındır...
01 Yorumla
Soran+1 yılÜffff
- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri