Diğer Çocuğum olsanız size hangi ismi koyardım söyleyim mi? Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Detay soruda bebiş. Güncellemeler+1 yıl Şöyle bi baktım da isim zevkim acayip iğrençmiş Çocuğum olsanız size hangi ismi koyardım söyleyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
_kaann Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Bneim gibi tatliş bir çocuğun ismi ne olmalı sence? 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ege ya da atlas Yorumla _kaann +1 yıl Her türlü Hawalıyım huhuhuuu nzmöcxznmöxzc ve malım Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bana öyle Berkay, çükütay isimleri koyarsan bozuşuruz hayriye 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Abdulrezzak Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Enteresan.İlk defa duydum bu soruyu ve merak etim :-D 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Volkan ya da bora Yorumla BeyazMamba +1 yıl :-D İkisine de varım ve gerçeğe bu kadar yaklaşılabilirdi... Tebrik ve teşekkür ederim. Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kız olursa SevdeErkek olursa Çınar ya da Çağan 1 0 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 348 cevap paylaştı. kaç tane çocuk düşünüyorsun bu kadar isim çeşitliliği var :) 1 0 Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl güzell yaratıcı soruolur söyle? 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ateş ya da baturay Yorumla üysgf2 +1 yıl ateş sevdiğim bi isim Yorumla
rzgr_11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Koy bakalım guzel olsun ama 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Gökay ya da Alperen Yorumla rzgr_11 +1 yıl Hımm ılgıncmıs ama, adımdan memnunum Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Koy bakayım sjskskssk 1 3 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Volkan ya da batuhan Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ama çok klişe oldu bunlar gökay ya da Koray Yorumla bahtsızromeo +1 yıl Atlas deseydin tam tahmin edecektin neyse Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. Merak ettim söyle z😂 1 3 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Mert ya da caner Yorumla Saddov +1 yıl Caner olmaz da Mert belki Yorumla Saddov +1 yıl Bende senin ismini Irmak koyardım Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Diğer konusunda 344 cevap paylaştı. Ben Daniel ismini koyardım 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Aden ya da demir yok demir olmadı hmm atlas koyardım Yorumla Luckheart +1 yıl Güzelmiş Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Koy bakayım gaaömbfdaökk 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Alp ya da merih Yorumla Konusanpenguen +1 yıl Beğenmedim ama yinede teşekkür ederim… 😂😂 Yorumla
45Ali64 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl koy bebiş ama çok sosyetik olsun pls 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Kuzey ya da giray Yorumla 45Ali64 +1 yıl Güney olsun güneyin insanı daha sıcaktır lolipopum Yorumla
Thirt13n Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Me?) 2 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ataberk ya da Berke Yorumla Thirt13n +1 yıl Ughh! Yorumla
UluyanUlak Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bende sana isim koyacam. Senin ismin Ayşe Senin ismin Ayşe. Senin ismin Ayşe. 0 0 Yorumla
Profilozof Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Söyle bebiş 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Efekan ya da tunç Yorumla Profilozof +1 yıl Teşekkürler bende size sonya derdim Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Olur.. 1 3 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ufuk ya da egemen Yorumla Sonjin +1 yıl İyi ki de çocuğun değilim… Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Tamam Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Söyle bebiş 1 3 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Kayla ya da Aksel ama aksel daha iyi durur LovecezaM +1 yıl Kayla guselll Beyzaa0012 +1 yıl ❤️❤️
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Alperen ya da deniz Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Hmm Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 429 cevap paylaştı. Söyle 😂 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Olcay ya da orkun Yorumla whitewe4 +1 yıl Güzel 😂 Yorumla
Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Oluy🥺 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Berfin ya da lavin Yorumla Meddiii +1 yıl Lavin iyimiş Yorumla
Crackheads Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Koyun da güzel bir ismim olsun. 1 3 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Çağtay ya da derin Yorumla Crackheads +1 yıl Fenotipi bana benzeyen, çocuklarımıza koyabiliriz Beyza Hanım. Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Çocuklarımıza? Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Olar söyleyin 1 4 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Açelya ya da nisa Yorumla Hsjsksoso +1 yıl Hmm , diğerlerine daha güzel isimler demissin. Kiskandim🤣🤣🤣 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Belki sana çocuksu gelir diye öyle isimler yazmadım Yorumla Hsjsksoso +1 yıl Dışardan soğuk duruşum sebeb olmuştur buna😅Düşününce evet bana uygun olurmus bu isimler , bi çocuksu kadın olamadık yaa🤣🤣 Yorumla
lRomeonunkırıkkalbil Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur. 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Asel ya da deniz Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olur 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Onur ya da Kayra Yorumla s Taciiiii +1 yıl Durhasan da olabilir Yorumla
Macera0707 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Söyle bakim 😀 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ediz ya da giray Yorumla Macera0707 +1 yıl Hahaha, Ediz nick kullanmayi seviyorum. Gray, hiç düşünmediğim isim 😀 Yorumla
simyacıkahraman Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Merak ettim 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Çağan ya da doruk Yorumla simyacıkahraman +1 yıl Doruk Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Olur söyle 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Caner ya da çağtay Yorumla
lilithauroraa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl söyle bakalım 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Gizem ya da hazal Yorumla
izmirvebucalı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Olur bebis 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Meriç ya da rüzgar Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Deren ya da öykü Yorumla Uzeyy +1 yıl Yaaa çok güzel isimler 😂💕Konmuş gibi sevindim bdhdhdsnhdhdhd Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Wşpcmeğcğhöh Yorumla
AilenizinAteisti Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Feriha koyardın 😀 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Bşde bayıl istersen feriha Yorumla AilenizinAteisti +1 yıl Aaa feriha bayıldı ben kuzeniyim Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Hmm akay ya da duru Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söyle bakalım. 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Çağan ya da ekin Yorumla
Sıla-RuTr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yaratıcı soru 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Evet öyle. Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ece ya da lila Yorumla HayalperestPisicik +1 yıl Teşekkür ettim🐱 Yorumla
portakallıördeksuyu Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl hadi yolla gelsin 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Tunahan ya da poyraz Yorumla portakallıördeksuyu +1 yıl yok sevemedim Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Can ya da bulut Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Tunç ya da uzay Yorumla
k-pop-çu_serzenish Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ogeday. Yorumla k-pop-çu_serzenish +1 yıl En saçması bana geldi herhalde 😂 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Tamam Yorumla
En0708 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Onur ya da bulut Yorumla En0708 +1 yıl Pek beğenmedim ama fena sayılmaz Yorumla
Bebesx Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Doruk ya da can Yorumla Bebesx +1 yıl Hımm doruk güzelmiş Yorumla
Berkaycan33 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Söyle bakayim 1 14 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Bora ya da berkan Yorumla Berkaycan33 +1 yıl Bora çok güzel olurdu annecim teşekkür ederim yaa Yorumla Berkaycan33 +1 yıl Bende senin ismini ne koyardim biliyor musun Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Söyle bakalım ne koyardın Yorumla Berkaycan33 +1 yıl Berinay ya da ikranur Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Berinay daha güzel Yorumla Berkaycan33 +1 yıl Yeğenimede bu ismi verdim güzel ama Yorumla Berkaycan33 +1 yıl Yaş kaç sizin Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl 18.. Yorumla Berkaycan33 +1 yıl Gerçekten mi 18 yaşındasın demi Yorumla Berkaycan33 +1 yıl Bende 18 e 3 4 ay önce girdim Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Anladım Yorumla Berkaycan33 +1 yıl Memleket neree Yorumla Berkaycan33 +1 yıl Nerde oturuyosun Yorumla
IGeceMavisiii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Koy Bakalım 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Poyraz ya da taha Yorumla
JellySquirrel Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl evet baba 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Taha ya da ulaş Yorumla
OnuncuCümle Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl olur 1 1 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Eymen ya da giray Yorumla
summertimesadness89 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Evd söyleee 1 2 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Ilgın ya da kumsal Yorumla summertimesadness89 +1 yıl Gzl asko Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bneim gibi tatliş bir çocuğun ismi ne olmalı sence?
Ege ya da atlas
Her türlü Hawalıyım huhuhuuu nzmöcxznmöxzc ve malım
Bana öyle Berkay, çükütay isimleri koyarsan bozuşuruz hayriye
Abdulrezzak
Enteresan.
İlk defa duydum bu soruyu ve merak etim :-D
Volkan ya da bora
:-D
İkisine de varım ve gerçeğe bu kadar yaklaşılabilirdi... Tebrik ve teşekkür ederim.
Kız olursa Sevde
Erkek olursa Çınar ya da Çağan
kaç tane çocuk düşünüyorsun bu kadar isim çeşitliliği var :)
güzell yaratıcı soru
olur söyle?
Ateş ya da baturay
ateş sevdiğim bi isim
Koy bakalım guzel olsun ama
Gökay ya da Alperen
Hımm ılgıncmıs ama, adımdan memnunum
Koy bakayım sjskskssk
Volkan ya da batuhan
Ama çok klişe oldu bunlar gökay ya da Koray
Atlas deseydin tam tahmin edecektin neyse
Merak ettim söyle z😂
Mert ya da caner
Caner olmaz da Mert belki
Bende senin ismini Irmak koyardım
Ben Daniel ismini koyardım
Aden ya da demir yok demir olmadı hmm atlas koyardım
Güzelmiş
Koy bakayım gaaömbfdaökk
Alp ya da merih
Beğenmedim ama yinede teşekkür ederim… 😂😂
koy bebiş ama çok sosyetik olsun pls
Kuzey ya da giray
Güney olsun güneyin insanı daha sıcaktır lolipopum
Me?)
Ataberk ya da Berke
Ughh!
Bende sana isim koyacam. Senin ismin Ayşe Senin ismin Ayşe. Senin ismin Ayşe.
Söyle bebiş
Efekan ya da tunç
Teşekkürler bende size sonya derdim
Olur..
Ufuk ya da egemen
İyi ki de çocuğun değilim…
Tamam
Söyle bebiş
Kayla ya da Aksel ama aksel daha iyi durur
Kayla guselll
❤️❤️
Olur
Alperen ya da deniz
Hmm
Söyle 😂
Olcay ya da orkun
Güzel 😂
Oluy🥺
Berfin ya da lavin
Lavin iyimiş
Koyun da güzel bir ismim olsun.
Çağtay ya da derin
Fenotipi bana benzeyen, çocuklarımıza koyabiliriz Beyza Hanım.
Çocuklarımıza?
Olar söyleyin
Açelya ya da nisa
Hmm , diğerlerine daha güzel isimler demissin. Kiskandim🤣🤣🤣
Belki sana çocuksu gelir diye öyle isimler yazmadım
Dışardan soğuk duruşum sebeb olmuştur buna😅
Düşününce evet bana uygun olurmus bu isimler , bi çocuksu kadın olamadık yaa🤣🤣
Olur.
Asel ya da deniz
Olur
Onur ya da Kayra
Durhasan da olabilir